Idézet (Gabby @ 2013.09.06. 16:38)
Figyelj, lehet, hogy ő nem olvasta, én viszont igen. Komolyan mondom nem értem mit látsz benne. Mind a 3 könyvnek a szex, pontosabban a szodomazó van a középpontjában. Jó, elismerem a másodiknak talán kevésbè. Viszont ha mindenki olyan lenne, mint a te Szent Christianed, akinek rossz gyerek kora volt, akkor a Világon az összes nő össze lenne verve. Ja, ha te èlvezed az ennyire durva szexet, akkor nyugodtan csinàld is, de legalàbb ne mondd, hogy élvezhető a könyv, mert abszolút nem az!
Olvass vissza. Az első kötet feléig bírtam elolvasni ezt a szemetet. A véleményem így nem légből kapott, ellentétben olyanokkal (egy ilyen tag próbált engem kóstolgatni), akik egy sort sem olvastak el ebből a borzalomból, de istenítik. Ki is a képmutató akkor?
Bár látom, még vannak azért értelmes emberek - veled együtt -, akik meg tudják különböztetni a minőségi erotikus regényeket a minősíthetetlenül ocsmánytól.
Egyébként én az olyan nőt nem tartom sokra, aki minden szíre-szóra hagyja hogy egy aberrált állat kikötözze is verje meg erőszakolja. Az ilyen nőt mondjuk sajnálni sem tudom, sem megérteni, és nem is akarom. Inkább tartom visszataszítónak és szexuálisan szegényesnek. Bár lehet, hogy a könyv "írónője" saját tapasztalatból merít. Akkor viszont valószínűleg szexuálisan ő is vagy aberrált, vagy szereti ha egy férfi kizárólag tárgyként kezeli és uralkodik rajta. Mindegy, mert én személy szerint az ilyesmit, mint nő lealacsonyítónak tartom. Az ilyen embereket kezeltetni kell!