Chenoa az egyik legkedveltebb és legsikeresebb énekesnő Spanyolországban. Rajongói többször is petícióba kezdtek, csak hogy ő léphessen színpadra az Eurovízión, ám mindhiába: a delegáció nem került szóba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chenoa képviselné Spanyolországot az Eurovízión
2013. szeptember 05. 14:46
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2013. szeptember 05. 15:12
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Úgysem nyernek, sajnos sosem a tehetséget nézik igazán. A politika minden évben rész vesz a versenyen, de bárki megy is ki, bármelyik országból az csak jól jár, hiszen Európa megismeri a nevét és a tehetségét.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. szeptember 05. 15:15
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Igen, erről én is olvastam. Szerintem Chenoa jó választás lenne, bár a többi delegáltra is kíváncsi vagyok. A főszlogen már meg van: Join Us! avagy dánul Vær med!
Sally Sparrow
2013. szeptember 05. 16:01
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Én csak ma találkoztam a hírrel. Meglepődtem, de örülök. Nagyon-nagyon boldog lennék, ha Chenoát delegálnák végre. 11 éve a spanyol zenei élet egyik kiemelkedő alakja. Én azon csodálkozom, hogy eddig mellőzve volt.
Mindenesetre ha összejön, arra is kíváncsi leszek, hogy melyik dallal indul majd. Gondolom valamelyik angollal az új albumról. Bár simán el tudom képzelni, hogy pl. néhány részlet vagy a refrén spanyolul lesz...
Én az új munkáját is nagyon-nagyon várom. A dalok címei úgymond ígéretesnek mutatják, látszik, hogy ez a korong is komoly mondanivalót hordoz magában és nem csak lötyögős pop(rock) albumra lehet számítani.
Én az új munkáját is nagyon-nagyon várom. A dalok címei úgymond ígéretesnek mutatják, látszik, hogy ez a korong is komoly mondanivalót hordoz magában és nem csak lötyögős pop(rock) albumra lehet számítani.
2013. szeptember 05. 16:05
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Én nem ismerem ezt a nőt de Spanyolországban biztos nagy sztár és persze biztos tehetséges is.
2013. szeptember 05. 16:19
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
Sok sikert neki, ha mégis összejönne a dolog és Ő mehetne jövőre az Eurovízióra. Valóban nagy lökést adna a karrierjének nemzetközi szinten, bár a spanyolok, franciák és a britek nemigazán tartoztak az elmúlt években a legjobbak között. Bármilyen jó dallal is indul, inkább a politika dönt majd... sajnos
Sally Sparrow
2013. szeptember 05. 16:22
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Sok sikert neki!
2013. szeptember 05. 16:25
|
|
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline
|
Igen, ebben nekem nincs sok újdonság...annyira nem ismerem, csak hallottam a nevét már többször, de megnézném az ESC színpadán. Ami meg az ESDM-et illeti, a daluk top 10-et érdemelt volna, nem utolsó előtti helyet és 8 pontot.
Sally Sparrow
2013. szeptember 05. 17:24
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Sok sikert neki
2013. szeptember 05. 18:39
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Sok szerencsét, valóban tehetséges, meg szép, de ez mind nem lesz elég, mert elfog törpülni, hogyha nem kap jó dalt...minden azon siklik majd el, de remélem, majd nagyot alkot, és a kedvenceim között landol.
2013. szeptember 06. 09:13
Biztos, hogy jó helyezést érne el a versenyen, mert igazán tehetséges nő. Én örülnék neki, ha részt venne a következő Eurovízión.
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.