Előkerült Alyssa Milano szexvideója!
2013. szeptember 09. 18:06
Ha kamu ha nem,azért ilyen videót durva csinálni -.-"
2013. szeptember 10. 14:35
Én ezt nem nevezném szexvideónak. Csak föl akarta hívni magára a figyelmet. Játszanak! De Istenem az a tükör
2013. szeptember 10. 18:54
ez mekkora szánalom, alapból ha szexelnének nem mozogna ennyire a takaró, és ha egy zex videót csináltak volna nem is lett volna ott a takaro...
:D jézusom milyen unott emberek vannak.
2013. szeptember 10. 21:03
|
Dorancsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.24. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 133838 offline
|
Döbbenet számomra, hogy már ketten is elmondták itt mi is a videó valódi értéke és még mindig nem értik meg az emberek. Ahogy az is döbbenet, hogy nevetségesnek tartják sokan ezt az egészet.
Sajnos a világ magasról szarik arra, hogy mi van Szíriában, de egy szex videóra mindenki lecsap. Érteni kell az iróniát ebben a megnyilvánulásban.
Lehet rajta röhögni, de ha Amerika valóban megtámadja Szíriát amit az ENSZ nem engedélyezett akkor több világszervezet szerint is a harmadik világháború küszöbére kerülünk, ami mindjárt nem lesz vicces.
Mielőtt az emberek ítélkeznének itt kicsit körül kéne nézni a nagyvilágban esetleg Híradót nézni Miley Syrus botrány videói helyett.
(És még mielőtt valaki szintén rosszul szűrné le a lényeget: Nincs bajos Syrus kisasszonnyal és a rajongóival, én is meghallgatom pár számát, csak a kontraszt kedvéért hoztam fel példának)
Sajnos a világ magasról szarik arra, hogy mi van Szíriában, de egy szex videóra mindenki lecsap. Érteni kell az iróniát ebben a megnyilvánulásban.
Lehet rajta röhögni, de ha Amerika valóban megtámadja Szíriát amit az ENSZ nem engedélyezett akkor több világszervezet szerint is a harmadik világháború küszöbére kerülünk, ami mindjárt nem lesz vicces.
Mielőtt az emberek ítélkeznének itt kicsit körül kéne nézni a nagyvilágban esetleg Híradót nézni Miley Syrus botrány videói helyett.
(És még mielőtt valaki szintén rosszul szűrné le a lényeget: Nincs bajos Syrus kisasszonnyal és a rajongóival, én is meghallgatom pár számát, csak a kontraszt kedvéért hoztam fel példának)
1 felhasználónak tetszik:
mse90
2016. július 01. 22:26
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Dorancs osztom a véleményed!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.