Starity

Szégyelli az apja Szepesi Nikit!

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 04. 10:39 #61
Orsie16
Orsie16
ღwitchღ

StátuszJéghegyek népe örök kedvenc <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3716
Csatolások: 677
Azonosító: 143213
Istenem, ilyen körülmények között felnőni, Niki nem tehet az érzéseiről, az anyjához is azért kötődik jobban, mert ő nevelte
2013. szeptember 04. 17:17 #62
symor
symor
Hozzászólás: 665
Csatolások: 3571
Azonosító: 61644
solymikata:

Már ne haragudj, de ez hogy változtat azon a tényen, hogy még véletlenül sem vett részt részben és pláne nem egészben a nevelésében.

Ha véletlen volt, ha nem legalább kíváncsi lehetett volna rá, még ha nem is él együtt vele, vagy az anyjával.

Azt meg külön képmutatásnak tartom, hogy mint apa szégyenkezik a lánya véleménye miatt, amikor apaként ugye nem is működött közre az életében.
2013. szeptember 04. 20:27 #63
- törölt felhasználó -    
Ki ez a csaj? Kissé kétszinű. Vagy csak nekem jött le ebből? smileeee.gif
2013. szeptember 04. 21:17 #64
- törölt felhasználó -    
Nem olvastam a könyvet, sőt ha valakinek meg lenne PDF-ben, annak nagyon szépen megköszönném. (Leszoktam arról, hogy vaktába ítélkezzek)
Viszont Symornak igaza van annyiban, legalább is az én túlzott moralitásom szerint, hogy egy szót nem szólhat a gyerekére, ha még csak a háza tájára sem járt.

A könyv ismerete nélkül nem tudok mit mondani, bár hogy őszinte legyek. A világ leggusztustalanabb dolgának találom ezt a pedofil ügyet. Ha igaz, ha nem. Ennyire aljas reklámot még senki se csinált. Elhiszem (ha igaz), hogy nagy törés volt az ő gyerekkorában, de miért a könyv kiadatása után jutott eszébe feljelentést tenni?
Na mindegy, ez az egész, Szepesistűl mindenestűl úgy büdös, ahogy van.
2013. szeptember 04. 23:40 #65
- törölt felhasználó -    
OFF
Na eljutottam a 62. oldalig, és csak vesztettem az életemből 21 percet. (Egy tartalmas és csontig hatoló könyvnek nem jutok az egyötödére 21 perc alatt.) A szerkesztés még az "árnyalatos" könyveket is alulmúlja.
Legalább, ha egy könyvet elolvasott volna, akkor már legalább segédfogalma lett volna a könyvírás mibenlétéről. (Viccen kívűl olyan érzésem volt, mintha a Szűrke ötven árnyalatának valami Spin-offját olvastam volna)

Én panelban élek, de azt kell mondjam, hogy a környékünkön nagyon kevés a proli, de ez a nő tényleg elég felszines. Adja itt 26 évesen a tapasztalt nőt, holott a szexen kívűl nagyon a felszínt kapargatja.
21 éves vagyok, miliméterekre egy nagyon jó állástól, amivel megfogom tudni teremteni a szükséges exisztenciát a jövőm számára, azt kell hogy mondjam, hogy eléggé tinédzseres a felfogása a világról, sosem fogott meg egy seprűt csak azért, hogy bedolgozza magát valahová, sosem esett át semilyen "majd az új srác megcsinálja" munkán, azon kívűl, hogy úszkált nem csinált semmilyen fizikai és szellemi munkát, csak élte pajzán életét.
Engem rohadtúl nem érdekel, hogy sportoló volt, most mindenki azt látja köztük én is, hogy mennyire nagy ribanc, és arról ír, hogy melyik sportoló hogy csalta a feleségét vele és másokkal is, mind csak kefélt össze-vissza. És véletlenűl sem jutott még az eszébe, hogy ugyanabból az egoista társaságból való ő is, nem tudom mit várt. Jaj a szegény lányka, csak 6 perc, szerintem még az is sok volt rá. (Már elnézést a kifejezésért)

A Facebook-generáción kiakadtam én is, én sem akarok ilyenekkel közösséget vállalni. Ha a világ ilyen egyszerű lenne, mint ahogy ő leírta, akkor már rég 10 milliárdan lennénk és már rég éheznénk.

Egyszerű beképzelt pénzéhes sznob-paraszt ribanc. Nem is tervezem tovább olvasni ezt a remek művet, még az a cirka 750 kB tárhely kapacitás is kár érte.
2013. szeptember 05. 09:25 #66
solymikata
solymikata
visszatérő vendég

StátuszAzt mondom, hogy... ;-)
Hozzászólás: 100
Csatolások: 1
Azonosító: 210712
symor, valószínűleg ebben a kérdésben nem fogunk egyetérteni. Ráadásul ez nem is az a fórum, ahol érdemben alaposabban meg lehetne vitatni ilyen komoly témákat. Minden esetre tiszteletben tartom a véleményed, remélem Te is az enyémet.
2013. szeptember 05. 12:31 #67
- törölt felhasználó -    
Nem olvastam el, de a címe és az itt olvasott vélemények miatt nem is fogom végig olvasni... Nem normális dolog az, ha valaki szexszuális életéről ír könyvet... Szepesi Niki tehetséges sportoló és a könyve egy ribanc életéről szól...(csak beleolvastam...)
2013. szeptember 05. 15:59 #68
- törölt felhasználó -    
nem ismerem. xDD de az,hogy egy ilyen könyvet írt....háát..nem bizalom gerjesztő. ezek után ha jobban megismerném sem tudnék benne bízni,mert kétszínű.
2013. szeptember 05. 17:24 #69
- törölt felhasználó -    
Most akkor mi igaz és mi nem?? blink.gif
2014. január 01. 10:21 #70
- törölt felhasználó -    
Nem csodálom....
2016. február 04. 20:00 #71
Technokrata
Technokrata
új tag

StátuszMinden jót szeretek, ezért vagyok rossz.
Hozzászólás: 45
Csatolások: 34
Azonosító: 253529
Ki nem sz..ja le az apját, soha nem törődött a lányával, így nincs joga semmilyen véleményre róla.
Különben pedig, kellenek az ilyen nyílt szirmú virágszálak...az öltse rá a nyelvét aki megkóstolná....a többi fogja be... diablo.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok