Szégyelli az apja Szepesi Nikit!
2013. szeptember 03. 17:18
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
Hát én Nikivel értek egyet!!!!
2013. szeptember 03. 17:20
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Ki nem állhatom ezt a libát, már hányingerem van attól, hogy minden könyvesboltban az ostoba könyveit nyomják. Erre a szemétre persze van igény...
És az a s*ggnyalás, ami a Facebook-ján folyik... (már nem emlékszem, hogyan tévedtem oda
)
És az a s*ggnyalás, ami a Facebook-ján folyik... (már nem emlékszem, hogyan tévedtem oda
2013. szeptember 03. 17:23
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
En meg anno egyutt usztam vele az anno meg Spartacus neven futo uszodaban ahol Cseh Laci es ott volt, es minden jo volt akkor meg vele. (ez reg volt) anya is birta. De amiket muvelt az elmult evekben :s hat durva...
2013. szeptember 03. 17:40
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Ez a nő úgy szégyen, ahogy van. Engem nem érdekel hogy kivel és hogy "dugott" ( mert ő nem szeretkezik, hanem dug ugyebár..)csak fogja be a pofáját, és ne reklámozza. Beleolvastam a könyvébe és szabályosan falhoz vágtam, mert nem hiszem el, hogy valaki ezért kiad 3000ft-ot, ez meg vígan él belőle. Aki szerkesztette a könyvet, annak is hatalmas pasi, mert legalább ő tehetett volna annyit az ügy érdekében, hogy egy értelmes FELNŐTT nőnek állítsák be, de ez nem jött össze. Egy feltűnési viszketegségben szenvedő feslett gyökér. Elnézést.
Oh, és mellesleg, az apja helyében konkrétan jól fel is pofoztam volna.
Oh, és mellesleg, az apja helyében konkrétan jól fel is pofoztam volna.
2013. szeptember 03. 17:46
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nikit én is szégyellném.
2013. szeptember 03. 17:47
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Az én orcámról is lesülne a bőr, ha rokonságban lennék vele. Söpredék. Hazugnak tartom, nem egy Angelina Jolie, hogy a (sportoló)férfiak hazautazzanak miatta. Na, persze. A könyvét nem olvastam, csak részleteket, amit az újságok közöltek. A sok dugás helyett inkább oskolába járt volna ez a lány. Talán akkor nem nyihogna minden egyes interjú alatt, mint egy idióta. Könnyen lehet, hogy a könyvet sem ő írta, maximum diktálta és egy írásra alkalmas személy könyvbe foglalta. Az meg, hogy a generációját, és ez által engem is egy kalap alá vesz önmagával(fészbúk generáció) bicskanyitogató. Semmilyen közösséget nem vállalok ezzel az alpári, tanulatlan proli libával.
2013. szeptember 03. 17:54
hát én is szégyellném!! A könyvesboltban belelapoztam a könyvébe, de egy sort elolvastam, és rögtön vissza raktam a polcra.. nekem nagyon nem tetszett..
2013. szeptember 03. 17:58
Kedves szavy!
Mint láttad, az a rész tényleg nem volt benne a cikkben, hogy Niki "diszkóbalesetből" született. Én javasoltam, de sajnos nem került kiírásra.
Mint láttad, az a rész tényleg nem volt benne a cikkben, hogy Niki "diszkóbalesetből" született. Én javasoltam, de sajnos nem került kiírásra.
2013. szeptember 03. 18:00
|
|
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36075 Csatolások: 1849422 Azonosító: 6038 offline
|
Idézet (Filmfan719 @ 2013.09.03. 17:58)
Kedves szavy!
Ezt nem tudhattam, nem ellened szólt, ne vedd magadra. Az én cikkeimbe is nyúltak már bele, ez előfordul. Csak megemlítettem a dolgot, hogy a papa sem az a sajnálatra méltó ember, mint amilyennek ezzel a kis bulvárszerepléssel próbálja magát beállítani.
2013. szeptember 03. 18:01
Oké....
Mindenki kivan a könyváétől , de akkor is az apja mellet vagyok.
Mindenki kivan a könyváétől , de akkor is az apja mellet vagyok.
2013. szeptember 03. 18:12
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Olcsó ribanc, semmi eredménye nem volt gondolom úszásban, ezért itt teszi azt a kevés agyát!
2013. szeptember 03. 18:18
Szerintem kissé elfogultak vagytok, nincs joguk elbirálni, hogy milyen a könyv mert nagy a sikere. Ha ő ezt akarta irni akkor megirta, ha valakinek nem tetszik az akkor ne olvassa.
2013. szeptember 03. 18:30
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Nincs mit csodálni, bár inkább az a szégyen hogy ezt valakik olvassák is, és szeretik, az odáig oké, hogy megnézik mi ez, beleolvasnak az első részbe, de ahogy láthatjuk a második részre is van kereset. Úgyhogy nem csak Niki a szánalmas, hanem az is aki ilyeneket olvas.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: