Torontói Filmfesztivál: 10 film, amit látnunk kell
2013. szeptember 03. 18:00
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Mindegyik film nagyon jól hangzik, hiszen jó látni mikor kedvenc színészeim állnak össze egy film kedvéért. Amiket már nagyon várok és biztos megfogok nézni azok a: 12 Years a Slave, Labor Day, The Past, Can a Song Save Your Life?, Gravitáció, Kill Your Darlings és Devil's Knot. Az viszont engem borzasztóan idegesít, hogy míg Amerikában leadnak pár filmet idén, azokat csak jövő nyáron fognak vetíteni itthon. Gondolom, hogy kell idő a szinkronhoz, de addig én biztos nem fogok várni, úgy hogy angolul kell megnéznem...
2013. szeptember 03. 18:19
Engem ezek közül egyik sem győzött meg, hogy megnézzem.
2013. szeptember 03. 18:21
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Ezek közül nagyjából az összes várós, uf, bárcsak Torontóban élnék... Mikor olvastam a visszhangokat a Gravitációról, majd kiugrottam a bőrömből, az év egyik legvárósabb filmje, de még mindig fogalmam sincs, hogy pontosan mire kell számítani a kapcsán és nem is akarom, viszont az, hogy egy sci-fi után így lelkesedik néző és szaki egyaránt azért nem semmi.
A 12 Years a Slave-et már az év legjobb filmjeként magasztalják azok, akik látták, úgyhogy azt is valahogy majd meg kell nézni, az Adele élete valamely ponton szintén kötelező lesz, a Kill Your Darlingsot szintén látni kell, a Dallars Buyers Clubra pedig már csak azért is vagyok kíváncsi, mivel hátha Garner kap végre megint egy olyan tartalmas mellékszerepet mint anno a Junóban. De most komolyan, az összes többi filmre is elfogadnék egy mozijegyet vagy akár egy screenert...
A 12 Years a Slave-et már az év legjobb filmjeként magasztalják azok, akik látták, úgyhogy azt is valahogy majd meg kell nézni, az Adele élete valamely ponton szintén kötelező lesz, a Kill Your Darlingsot szintén látni kell, a Dallars Buyers Clubra pedig már csak azért is vagyok kíváncsi, mivel hátha Garner kap végre megint egy olyan tartalmas mellékszerepet mint anno a Junóban. De most komolyan, az összes többi filmre is elfogadnék egy mozijegyet vagy akár egy screenert...
2013. szeptember 03. 18:29
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
Hát lehet hogy megnézek egy két filmet ezek közül
2013. szeptember 03. 18:32
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
12 Years a Slave:DDD már úgy várom
2013. szeptember 03. 19:56
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Szerintem a legtöbbet meg fogom nézni!
2013. szeptember 03. 20:16
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idén Torontóban igen ínyenc lett a kínálat, a Gravity-t már nem is számolom, hány éve várom, valamint Steve McQueen harmadik rendezését, hisz eddigi két briliáns filmjét a kedvenceim között jegyzem. Valamint jó lenne kékhajú Léa-t is meglesni, de van egy kétlem, hogy idehaza vásznon láthatom a La vie d'Adéle-t. Kíváncsian várom a fogadtatást!
2013. szeptember 03. 20:30
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Engem Hugh Jackman új filmje nagyon de nagyon érdekel, mert végre nem egy akció filmben szerepel hanem valami másban. De a történetétől annyira kirázz a hideg, meg ahogy bele gondolok az egészbe. Pedig én akkor is meg fogom nézni azt a filmet ha bele is pusztulok, vagy ha az után pár napig csak a történetén fogok kattogni.
2013. szeptember 04. 09:03
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
ezek mind jó filmeknek igérkeznek!
2013. szeptember 04. 16:05
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Keira filmjére rettentő kíváncsi vagyok, nagyon várom már! *-*
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: