Bonnie Tylert a világ minden táján ismerik, hiszen dalaival mindenhol óriási sikert arat 1976-tól napjainkig. A 62 éves énekesnő most újult erővel, bombaformában vágott neki egy újabb turnénak saját együttesével, Afrikában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bonnie Tyler elsöprő sikert arat Dél-Afrikában
2013. szeptember 02. 20:51
|
|
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. szeptember 02. 21:17
Idézet (bazsi888 @ 2013.09.02. 20:51)
Bonnie Tylert a világ minden táján ismerik, hiszen dalaival mindenhol óriási sikert arat 1976-tól napjainkig. A 62 éves énekesnő most újult erővel, bombaformában vágott neki egy újabb turnénak saját együttesével, Afrikában.
Pedig ő sosem volt botrányhősnő, mégis sokan imádják, és elismerik. Én pl. nagyon szeretem a dalait.
Fan-ily6889
2013. szeptember 03. 08:16
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Gratulálok neki
2013. szeptember 03. 13:50
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Imádom Bonnie hangját, és nagyon örülök neki, hogy ekkora sikerei vannak mind a mai napig! Igazán megérdemli! Sosem a botrányairól volt híres, hanem a zenei élete/karrierje miatt. Csodálatos hangja van - ezt nem tudom elégszer elmondani! Jó kis választás a River Deep Mountain High!
Tinát én is nagyon-nagyon szeretem, - nem csoda, hogy Bonnie kedvenc énekesnője...
Egyébként eddig nem is tudtam, hogy a The Best Bonnie dala. Nagyszerű szerzemény! Nagyon imádom!
És még valami: ő aztán tényleg érdemleges rá, hogy beszéljenek róla és köztudatban legyen. Igazán kipofozhatná a zenei életből a manapság felkapott, oda nem illő szerzeteket...
(Egyébként aki nem ismeri Bonnie-t, és nem hallgatja a dalait, az miért nem takarodik el innen, és máshol szedegeti össze a hozzászólásai számát?!)
(Egyébként aki nem ismeri Bonnie-t, és nem hallgatja a dalait, az miért nem takarodik el innen, és máshol szedegeti össze a hozzászólásai számát?!)
Charlotte Benning
2013. szeptember 03. 14:25
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Sok sikert neki! Vagy még többet,mert nagyon jó énekesnő!
2013. szeptember 03. 16:21
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
sok sikert neki, nagyon jó a hangja
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.