Egy: el kéne olvasni a cikket.
Kettő: Utána véleményt alkotni.
Ez amúgy egy felesleges hír vagy ha úgy tetszik egy könyv reklámja.
Nem verte meg, mivel saját példa alapján is tudhatnánk, hogy az első benyomás nem ad valós képet. Alföldi tolta be 2000-ben Stohl-t a kereskedelmi tévébe. Ő alapozta meg a cirkuszt Stohl körül, hogy ma már szinte minden filmben ő szinkronizál. (amit én személy szerint nem kedvelek) Szóval, ha valaki hát Buci hálás lehet, mert Alföldi 2002-ben elment a csatornától eljött neki a Kánaán.
Stohl András meg akarta verni Alföldi Róbertet
2013. szeptember 03. 10:35
|
|
solymikatavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 100 Csatolások: 1 Azonosító: 210712 offline
|
Én nagy művésznek tartom mindkettejüket. Devilrose, igazad van. Részint könyvpromó, másrészt most ugyebár eléggé elszaporodtak azok a cikkek, amiben Stohl-t és Alföldit jó színben próbálják feltüntetni. Gondolom a célja ennek az, hogy tompítsák az István a király körül kialakult hisztit.
2013. szeptember 03. 15:10
Ha a cikkben nem lenne, hogy meg akarta verni, a nyilatkozat alapján másra gondolnék ha-ha
2013. szeptember 03. 15:32
Idézet (solymikata @ 2013.09.03. 10:35)
Én nagy művésznek tartom mindkettejüket.
2013. szeptember 03. 17:04
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Mindkettejüket tisztelem, a munkásságukat pedig borzasztóan szeretem... akár barátok, akár nem, én személy szerint sok felejthetetlen pillanatot köszönhetek nekik, a darabjaiknak és a színháznak!
2013. szeptember 03. 20:02
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Hát ez nem valami nagy hír...
2013. szeptember 03. 21:42
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Ööö... ha jól emlékszem Stohl igenis okozott balesetet (sőt többször rajtakapták drogfogyasztáson is), és az az idős bácsi igenis megsérült. Sőt, ha jól tudom, combnyaktörése volt, amiből az ember már idős korban nem épül fel egykönnyen. Tudom, mert nagyapámnak is az volt, és egy évre rá meghalt.
És igenis, amit a Bucika tett az BŰNCSELEKMÉNY, mert még cserben is hagyta az illetőt és elpucolt a helyszínről. Mielőtt elkezded osztani az észt, legalább légy tisztában a tényekkel, kislány! Az ilyen embereket igenis meg kell büntetni, nem lehet mentség az, hogy "híresség"! Stohl egyébként mind embernek, mind színésznek csapnivaló.
A haverkája, ez az Alföldi meg egy majom. Színésznek még elmegy, de rendezni nem engedném, ha rajtam múlna. Mindkettő undorító alak.
És még valami. Ez egy FÓRUM, ahol nyugodtan bárki nyilváníthat véleményt. Értve vagyok?
Na először is, ne nézz le így, mint egy majmot.
Ha nem szeretsz valakit minek nézed?
Ahogy ő is mondja, van az embernek egy bizonyos korszaka, ami alapján megpecsételik az emberek. De ettől ő még nem ilyen.
SZÍVESEBBEN LENNÉK ÁLLATOK KÖZÖTT, MERT AZOK IS NORMÁLISABBAK!
Másodszor: Ne piszkálj senkit, agyonsíró szmájlikat mert valaki szereti őket. Igen, ez egy fórum, de ennek is vannak bizonyos határai.
A hangját hallottad? Én nem a színészetről beszélek okoska, hanem a hangjáról. A magyar műsorokban nincs színvonal, de a szinkronban annál több.
Mindenkinek vannak rossz lépései, ő is ember, addig ne piszkáld amíg meg nem ismered. Én téged egy beképzelt lánynak képzellek, aki lenéz másokat, de ettől még lehetsz más. Jó példa?
A bácsika felgyógyul, Buci is kapott büntit úgyhogy mint vagy fennakadva?
Brühühü, hova süllyedtem én, hogy gyerekes vitákban veszekedek. Van jobb dolgom is, pardon.
Eriggy oszt csihaggyá, értve vagyok kislány?
És igenis, amit a Bucika tett az BŰNCSELEKMÉNY, mert még cserben is hagyta az illetőt és elpucolt a helyszínről. Mielőtt elkezded osztani az észt, legalább légy tisztában a tényekkel, kislány! Az ilyen embereket igenis meg kell büntetni, nem lehet mentség az, hogy "híresség"! Stohl egyébként mind embernek, mind színésznek csapnivaló.
A haverkája, ez az Alföldi meg egy majom. Színésznek még elmegy, de rendezni nem engedném, ha rajtam múlna. Mindkettő undorító alak.
És még valami. Ez egy FÓRUM, ahol nyugodtan bárki nyilváníthat véleményt. Értve vagyok?
Ha nem szeretsz valakit minek nézed?
Ahogy ő is mondja, van az embernek egy bizonyos korszaka, ami alapján megpecsételik az emberek. De ettől ő még nem ilyen.
SZÍVESEBBEN LENNÉK ÁLLATOK KÖZÖTT, MERT AZOK IS NORMÁLISABBAK!
Másodszor: Ne piszkálj senkit, agyonsíró szmájlikat mert valaki szereti őket. Igen, ez egy fórum, de ennek is vannak bizonyos határai.
A hangját hallottad? Én nem a színészetről beszélek okoska, hanem a hangjáról. A magyar műsorokban nincs színvonal, de a szinkronban annál több.
Mindenkinek vannak rossz lépései, ő is ember, addig ne piszkáld amíg meg nem ismered. Én téged egy beképzelt lánynak képzellek, aki lenéz másokat, de ettől még lehetsz más. Jó példa?
Brühühü, hova süllyedtem én, hogy gyerekes vitákban veszekedek. Van jobb dolgom is, pardon.
Eriggy oszt csihaggyá, értve vagyok kislány?
2013. szeptember 03. 21:44
Idézet (Gold Wolf1 @ 2013.09.03. 21:42)
Nem hiszem, hogy téged majmoztalak le, de úgy tűnik, akkor te lehetsz az Alföldi itteni alteregója.
2013. szeptember 22. 21:05
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
nem értem...ha egyikőjüket sem bírjátok, minek kommenteltek???? Én pl. stohlt nem bírom már régebb óta... Alföldivel, meg semmi bajom nincs. Talán ő az egyik legnormálisabb ember...
2014. március 03. 23:46
|
|
Blanka99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 158852 offline
|
Szerintem mind a kettő jó színész , és most azok akik okoskodnak , azok lemerem fogadni hogy nem tudják azt a művészi teljesítményt nyújtani mint ők ketten .Szóval úgy szóljátok le a másikat hogy a másik illető helyét ne, állnátok meg
2014. november 01. 23:56
|
csakegycsajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 327 Csatolások: 1 Azonosító: 208723 offline
|
Alföldit tisztelem és kedvelem, Stohl Andrást annyira nem, ő valahogy nem annyira szimpi...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

1 felhasználónak tetszik: