Starity

Stohl András meg akarta verni Alföldi Róbertet

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 03. 07:52 #21
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3098
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Egy: el kéne olvasni a cikket.
Kettő: Utána véleményt alkotni.
Ez amúgy egy felesleges hír vagy ha úgy tetszik egy könyv reklámja.
Nem verte meg, mivel saját példa alapján is tudhatnánk, hogy az első benyomás nem ad valós képet. Alföldi tolta be 2000-ben Stohl-t a kereskedelmi tévébe. Ő alapozta meg a cirkuszt Stohl körül, hogy ma már szinte minden filmben ő szinkronizál. (amit én személy szerint nem kedvelek) Szóval, ha valaki hát Buci hálás lehet, mert Alföldi 2002-ben elment a csatornától eljött neki a Kánaán.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2013. szeptember 03. 10:35 #22
solymikata
solymikata
visszatérő vendég

StátuszAzt mondom, hogy... ;-)
Hozzászólás: 100
Csatolások: 1
Azonosító: 210712
Én nagy művésznek tartom mindkettejüket. Devilrose, igazad van. Részint könyvpromó, másrészt most ugyebár eléggé elszaporodtak azok a cikkek, amiben Stohl-t és Alföldit jó színben próbálják feltüntetni. Gondolom a célja ennek az, hogy tompítsák az István a király körül kialakult hisztit.
2013. szeptember 03. 15:10 #23
- törölt felhasználó -    
Ha a cikkben nem lenne, hogy meg akarta verni, a nyilatkozat alapján másra gondolnék ha-ha smileeee.gif
2013. szeptember 03. 15:32 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (solymikata @ 2013.09.03. 10:35)
Én nagy művésznek tartom mindkettejüket.

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2013. szeptember 03. 17:04 #25
AryaXD
AryaXD

Státuszどの ひと でも ゆめ が あります。わたし の ゆめ を あなた に あげます。♥
Hozzászólás: 709
Csatolások: 9
Azonosító: 146499
Mindkettejüket tisztelem, a munkásságukat pedig borzasztóan szeretem... akár barátok, akár nem, én személy szerint sok felejthetetlen pillanatot köszönhetek nekik, a darabjaiknak és a színháznak!
2013. szeptember 03. 20:02 #26
strawberryy
strawberryy

StátuszParis is not a city, it's a world
Hozzászólás: 945
Azonosító: 201136
Hát ez nem valami nagy hír...
2013. szeptember 03. 21:42 #27
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
Ööö... ha jól emlékszem Stohl igenis okozott balesetet (sőt többször rajtakapták drogfogyasztáson is), és az az idős bácsi igenis megsérült. Sőt, ha jól tudom, combnyaktörése volt, amiből az ember már idős korban nem épül fel egykönnyen. Tudom, mert nagyapámnak is az volt, és egy évre rá meghalt.

És igenis, amit a Bucika tett az BŰNCSELEKMÉNY, mert még cserben is hagyta az illetőt és elpucolt a helyszínről. Mielőtt elkezded osztani az észt, legalább légy tisztában a tényekkel, kislány! Az ilyen embereket igenis meg kell büntetni, nem lehet mentség az, hogy "híresség"! Stohl egyébként mind embernek, mind színésznek csapnivaló.

A haverkája, ez az Alföldi meg egy majom. Színésznek még elmegy, de rendezni nem engedném, ha rajtam múlna. Mindkettő undorító alak.

És még valami. Ez egy FÓRUM, ahol nyugodtan bárki nyilváníthat véleményt. Értve vagyok?

Na először is, ne nézz le így, mint egy majmot.
Ha nem szeretsz valakit minek nézed?
Ahogy ő is mondja, van az embernek egy bizonyos korszaka, ami alapján megpecsételik az emberek. De ettől ő még nem ilyen.
SZÍVESEBBEN LENNÉK ÁLLATOK KÖZÖTT, MERT AZOK IS NORMÁLISABBAK!
Másodszor: Ne piszkálj senkit, agyonsíró szmájlikat mert valaki szereti őket. Igen, ez egy fórum, de ennek is vannak bizonyos határai.
A hangját hallottad? Én nem a színészetről beszélek okoska, hanem a hangjáról. A magyar műsorokban nincs színvonal, de a szinkronban annál több.
Mindenkinek vannak rossz lépései, ő is ember, addig ne piszkáld amíg meg nem ismered. Én téged egy beképzelt lánynak képzellek, aki lenéz másokat, de ettől még lehetsz más. Jó példa? pardon.gif A bácsika felgyógyul, Buci is kapott büntit úgyhogy mint vagy fennakadva?
Brühühü, hova süllyedtem én, hogy gyerekes vitákban veszekedek. Van jobb dolgom is, pardon. pardon.gif
Eriggy oszt csihaggyá, értve vagyok kislány?
2013. szeptember 03. 21:44 #28
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gold Wolf1 @ 2013.09.03. 21:42)

Na először is, ne nézz le így, mint egy majmot. 

Nem hiszem, hogy téged majmoztalak le, de úgy tűnik, akkor te lehetsz az Alföldi itteni alteregója. _nevet.gif
2013. szeptember 22. 21:05 #29
Angel
Angel
St☆rlight™

Státusz'This is all I ever wanted for you, Will. For both of us.'
Hozzászólás: 2479
Csatolások: 3541
Azonosító: 120837
nem értem...ha egyikőjüket sem bírjátok, minek kommenteltek???? Én pl. stohlt nem bírom már régebb óta... Alföldivel, meg semmi bajom nincs. Talán ő az egyik legnormálisabb ember...
2013. október 16. 17:23 #30
viki1995
viki1995

StátuszHa valakit meg akarsz jó erősen pofozni,tedd meg nyugodtan és mondd azt hogy pók
Hozzászólás: 1966
Azonosító: 191436
Ez nem normális. Számomról enyi mellow.gif
2014. március 03. 23:46 #31
Blanka99
Blanka99
új tag

StátuszHihihiii I love TEATHEEEEER
Hozzászólás: 34
Azonosító: 158852
Szerintem mind a kettő jó színész , és most azok akik okoskodnak , azok lemerem fogadni hogy nem tudják azt a művészi teljesítményt nyújtani mint ők ketten .Szóval úgy szóljátok le a másikat hogy a másik illető helyét ne, állnátok meg
2014. november 01. 23:56 #32
csakegycsajszi
csakegycsajszi
visszatérő vendég
Hozzászólás: 327
Azonosító: 208723
Alföldit tisztelem és kedvelem, Stohl Andrást annyira nem, ő valahogy nem annyira szimpi...
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok