Megvan a Szürke ötven árnyalata főszereplőnője
2013. szeptember 07. 20:03
Nagyon sajnálom, mert Charlie jó színész, nem kellett volna elvállalnia ezt a kaki szerepet.
2013. szeptember 07. 20:16
|
|
RékaKuci007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 200818 offline
|
mi vaaan?????? nem Ian lesz Grey??? meg se nézem
-.- szeretem Charlit, de nem erre a szerepre illik ://
2013. szeptember 07. 21:46
Idézet (devilrose @ 2013.09.07. 20:55)
Nem tudom, hogy honnan szedtétek Ian-t, fel se kérték.
Charlie-t én is féltem, nagyon. Jobb sorsra érdemes.
Onnan szedték, hogy valami pletykában felröppent a neve. A sok kis idióta meg elhitte.
2013. szeptember 08. 15:19
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Hát ők tudják mihez adják a nevüket...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 08. 19:31
|
mbgamesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.01. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 170369 offline
|
Ez a Dakota rusnyább már nem is lehetne. Méghogy bájos.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 09. 12:12
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Megint ez a negatív hozzáállás. Nyilvánvaló volt, hogy két olyan színészt választanak, akikre igazából senki sem gondolt. Minden filmesítésre várakozó könyv karaktereinek elképzelünk egy arcot, és elvárjuk, hogy az a színész/színésznő alakítsa, holott mások is alkalmasnak bizonyulhatnak! Megérdemelnek egy esélyt, szerintem!
2013. szeptember 11. 14:29
|
|
Dóriii11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 174478 offline
|
Őszintén szólva, én nagyon szeretem a trilógitá, de szerintem felesleges könyvet csinálni ebből... mert az ismert színészek nem fogják elvállalni, másrészt pedig ha kevésbé ismert színészeket váalsztanak majd ki a szerepre, akkor meg az lesz a baj, hogy miért nem a kedvencek kapták meg a szerepet.
Amúgy, nekem nem tetszik ez a páros a legrémesebb... a srác még babaarccal sem néz ki jól, a csajnak meg olyan beszívott feje van, de ő dolguk, csak majd ne csodálkozzanak ha esetleg megbukik a mozifilm...
Amúgy, nekem nem tetszik ez a páros a legrémesebb... a srác még babaarccal sem néz ki jól, a csajnak meg olyan beszívott feje van, de ő dolguk, csak majd ne csodálkozzanak ha esetleg megbukik a mozifilm...
2013. szeptember 26. 20:15
|
|
Carolineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 131194 offline
|
Nos én sem hittem volna hogy Charlie Hunnamet választják majd Christian szerepére hiszen igaz én mást képzeltem volna el a helyére de ha már így alakult kíváncsian várom hogy mi fog ebből kisülni!Nálam már bizonyított Charlie a Deadfallban és a Sons of Anarchyban de azért erre az alakítására is kíváncsi leszek!
2013. október 01. 15:11
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
awwwwwwwwwwwwwww *-* már ALIG VÁROM! Bár Ryan Gosling jobb lett volna,csak visszamondta,de ő is nagyon jóképű
2014. június 19. 14:12
|
|
Vámpírnaplókúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.22. Hozzászólás: 48 Csatolások: 3 Azonosító: 200630 offline
|
Jó szereplő választás de kár hogy nem Ryan Gosling lett Mr.Grey de ez van ő is biztos jó lesz a szerepre!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!