Megvan a Szürke ötven árnyalata főszereplőnője
2013. szeptember 03. 14:27
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Kizárt,hogy megnézzem.A könyv sem tetszett.
2013. szeptember 03. 14:29
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.09.03. 14:14)
Tehát akkor foglaljuk össze Kí89 szerint, mikor is nem lehet kritikát írni a könyvről:
1. Ha nem olvastad el végig, TILOS véleményt írnod a könyvről!
2. Ha el is olvastad, a negatív (fanatikusok szemében "fikázó") vélemény nyilvánítása szintén TILOS!
Hm... Érdekes. Ezek szerint csak pozitív véleményt lehet nyilvánítani. Megjegyeztem.
1. Ha nem olvastad el végig, TILOS véleményt írnod a könyvről!
2. Ha el is olvastad, a negatív (fanatikusok szemében "fikázó") vélemény nyilvánítása szintén TILOS!
Hm... Érdekes. Ezek szerint csak pozitív véleményt lehet nyilvánítani. Megjegyeztem.
Most, hogy így összefoglaltad... nehezen tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek.
2013. szeptember 03. 14:34
Te engem ne szóljál le ... olvastam szinte Stephen King össze regényét.. de nem egy kategóriába sorolható ..
Igen a könyvnek ez a lényege, hogy felizgulj...
Kicsit már szét lett tépázva amit írtam.. és nyúzzod még mindig a semmit..mindenkinek más a véleménye, de nem mindegy, hogyan fogalmazod meg!!!
Kicsit már szét lett tépázva amit írtam.. és nyúzzod még mindig a semmit..mindenkinek más a véleménye, de nem mindegy, hogyan fogalmazod meg!!!
2013. szeptember 03. 14:36
Idézet (Beyla @ 2013.09.03. 14:29)
Most, hogy így összefoglaltad... nehezen tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek.
Szerintem sírva röhögj.
2013. szeptember 03. 14:37
Idézet (mind1neked @ 2013.09.03. 14:27)
Kizárt,hogy megnézzem.A könyv sem tetszett.
Vigyázz, ez már fikázásnak minősül. A végén Kí89 rád ugrik, hogy hogy mered ócsárolni a "világirodalom legjobb regényét, ami igazi műremek".
2013. szeptember 03. 14:41
Idézet (Kí89 @ 2013.09.03. 14:34)
Hát nem tudom, de én hányingeren kívül semmit nem éreztem az elvileg erotikusnak szánt jeleneteket olvasva. Nem tartom magam vérprofi írónak, de még én is jobb erotikus jelenetet írok, ami ráadásul igényes is. Pedig én nem vagyok hivatásos író, aki ebből él.
Ha valaki erre felizgul, az vagy nem olvasott még jó erotikus könyvet, vagy tényleg nagyon ki lehet már éhezve a szexre. Vagy csak igénytelen. Én az utolsóra tippelek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. szeptember 03. 14:43
Igen a könyv lényege, hogy felizgulj... írónia volt...
2013. szeptember 03. 14:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Kí89 @ 2013.09.03. 14:34)
Te engem ne szóljál le ... olvastam szinte Stephen King össze regényét.. de nem egy kategóriába sorolható ..
Van otthon Sanaxod? Eskü, be kéne venned egyet, hátha lenyugszol...
2013. szeptember 03. 14:58
Idézet (Kí89 @ 2013.09.03. 14:43)
Igen a könyv lényege, hogy felizgulj... írónia volt...
Szerintem nézz utána az irónia fogalmának, mielőtt ironizálni kezdenél.
2013. szeptember 03. 15:05
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Hát Christiant nem iyg képzeltem el,kiváncsi vagyok milyen lesz a film
2013. szeptember 03. 15:17
|
|
Lizzy9500visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 253 Csatolások: 400 Azonosító: 210585 offline
|
Olvastam a könyvet, de nekem nem tetszett: színvonaltalan volt a cselekmény, a megfogalmazás, az egész mű... A filmre viszont kíváncsi voltam. Úgy olvastam, Ian Somerhalder is esélyes volt a főszerepre, de most, hogy nem ő kapta meg, tuti nem nézem meg. Nem éri meg...
2013. szeptember 03. 15:26
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18950 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
A könyvet kb. a felénél abbahagytam,nekem személy szerint nem tetszett. Valószínűleg a filmet sem fogom megnézni.
Charlotte Benning
2013. szeptember 03. 17:05
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Visszaszívom, amit Dakotáról mondtam, mert most derült ki számomra, hogy Don Johnson lánya. Don Johnsont pedig nagyon szeretem, ezért semmit nem fikázok, amihez köze van.
2013. szeptember 03. 17:31
Nem Ian Somerhalder kapta meg a szerepet? Én pedig úgy tudtam, mindegy XD
2013. szeptember 03. 17:46
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Hat, nem rajuk szamitottam
de biztos okkal kaptak meg a szerepet.
Nekem az alompar Alexis Bledel es Matt Bormer volt
de mar nagyon kivancsi vagyok az alakitasukra
Nekem az alompar Alexis Bledel es Matt Bormer volt
2013. szeptember 03. 17:48
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Oh édes istenem.. Már a fb kommenteken is szabályosan sírtam a röhögéstől a vélemények miatt. Sőt, az egész könyv miatt. Régebben beleolvastam, és 3 oldal után rájöttem, hogy köszönöm szépen, de nem kérek többet. Most viszont 2 napja már annyira tele van minden ezzel a hatalmas "irodalmi" alkotással(..) hogy muszáj volt megtudnom, mégis mi ez a nagy hisztéria. Tehát, most konkrétan a könyv felénél ott tartok, hogy félbe akartam tépni. Nem értem, hogy miért és hogy lehet egy olyan könyvért oda lenni ennyire, amiben porig alázzák a női szereplőt, ráadásul már alapjáraton is egy sík gyökér nőszemély 21!!! évesen. Hát, ha nekem ennyi eszem lett volna ennyi idősen, valószínűleg már saját magam lógattam volna fel a bitóra. " Megismerkedik a jány' a miszter szürkével, oszt két nap múlva már a bimbóját rágcsálja a szűztelenített lánynak, aztán 5 nap múlva már szétszíjjazzák." Mondják erre a porosodó háziasszonyok; Erotikus. - Mi van veletek emberek ? Több száz kommenten keresztül olvastam hogy mennyire izgatóan hatott rájuk..én kb két másodpercenként az égbe emeltem a szemeimet hogy legyen már vége. Megjegyezném, nem vagyok prűd, de ez .. Egyszerűen nem akarom látni ezeket a jeleneteket a filmvásznon. Tüntetni fogok, esküszöm
2013. szeptember 03. 19:54
Idézet (Kiim @ 2013.09.03. 17:48)
Oh édes istenem.. Már a fb kommenteken is szabályosan sírtam a röhögéstől a vélemények miatt. Sőt, az egész könyv miatt. Régebben beleolvastam, és 3 oldal után rájöttem, hogy köszönöm szépen, de nem kérek többet. Most viszont 2 napja már annyira tele van minden ezzel a hatalmas "irodalmi" alkotással(..) hogy muszáj volt megtudnom, mégis mi ez a nagy hisztéria. Tehát, most konkrétan a könyv felénél ott tartok, hogy félbe akartam tépni. Nem értem, hogy miért és hogy lehet egy olyan könyvért oda lenni ennyire, amiben porig alázzák a női szereplőt, ráadásul már alapjáraton is egy sík gyökér nőszemély 21!!! évesen. Hát, ha nekem ennyi eszem lett volna ennyi idősen, valószínűleg már saját magam lógattam volna fel a bitóra. " Megismerkedik a jány' a miszter szürkével, oszt két nap múlva már a bimbóját rágcsálja a szűztelenített lánynak, aztán 5 nap múlva már szétszíjjazzák." Mondják erre a porosodó háziasszonyok; Erotikus. - Mi van veletek emberek ? Több száz kommenten keresztül olvastam hogy mennyire izgatóan hatott rájuk..én kb két másodpercenként az égbe emeltem a szemeimet hogy legyen már vége. Megjegyezném, nem vagyok prűd, de ez .. Egyszerűen nem akarom látni ezeket a jeleneteket a filmvásznon. Tüntetni fogok, esküszöm

Azért látom, vannak még értelmes emberek a világon.
Kiim
2013. szeptember 03. 20:10
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Én nem tudom mi ez a vita a könyv körül, nem olvastam...
De a filmet megnézem! (nem ismerem a két színészt, amúgy)
2013. szeptember 04. 15:33
Kiim teljesen igazad van!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!