Amanda.. én már nem számítok semmi jóra.
Khloé-nak igaza van.
Hat sztori, amiről lemaradhattál
2013. szeptember 02. 20:58
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Jó cikkecske lett
2013. szeptember 03. 18:56
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
hát szerintem khloe nem azárt csinálja, hogy a rivaldafényben maradjon, bár lehetne ez is az oka, de ő szerintem tényleg azt akarja, hogy legyen egy normális kapcsolata
2013. szeptember 04. 19:16
Próba-csereszye
Találj ki valamit, aztán majd meglátod!
De ha ígérsz valamit, tartsd is be!
Haha, engem is visszakovetne egyik szerelmem valami frappans szoveggel?
Idézet (Hailie95 @ 2013.09.03. 17:55)
Haha, engem is visszakovetne egyik szerelmem valami frappans szoveggel?
2013. szeptember 14. 21:29
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
reméljük tényleg jobban van Amanda
2015. augusztus 07. 12:37
|
|
Sz.Petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 486 Csatolások: 0 Azonosító: 229971 offline
|
Nick mindig is kedves volt a rajóngóihoz
és szerintem ez így is marad , mert egy nagyon kedves ember !!! kevesen vannak ilyenek a sztárvilágban , róla még nem hallottam olyanokat , hogy " megütötte , vagy megverte...stb. " a rajongóját :)KTBSPA
2015. augusztus 09. 00:54
|
|
betty19801993új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 169712 offline
|
Nicknek arany szíve van!♥
Régebben meg live chatet hirdetett twitteren, ugye ami neki délután volt, vagy este, nekem hajnal nem tudom hány óra, de izgatottan ültem a gép előtt és bombáztam üzenetekkel, és reméltem észrevesz párat.
Sokszor chatelt a fanokkal, és olyan jó volt belegondolni, hogy áááhh Nick itt ül a gép előtt, és mosolyog ( és tudom mit csinál ebben a pillanatban ) Olyan jó érzés volt.
Régebben meg live chatet hirdetett twitteren, ugye ami neki délután volt, vagy este, nekem hajnal nem tudom hány óra, de izgatottan ültem a gép előtt és bombáztam üzenetekkel, és reméltem észrevesz párat.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: