Starity

Justin Biebert megtámadták

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. szeptember 04. 08:34 #141
- törölt felhasználó -    
Idézet (sztáránia @ 2013.09.03. 22:05)
Na most 1-2 kommenten nagyon ledöbbentem!!! Mert bieber sértegethet rúgdoshat és köpködhet de mi nem sérthetjük meg a szent bieberkét mert ő olyan hatalmas és tökéletes és neki minden meg van engedve ugye? EZ NEM ÍGY MŰKÖDIK!! Amúgy szerintem is megérdemelte mundjuk szerintem egy kicsit fejbe kellett volna ütni hogy észhez térjen térjen

Észhez? Esze sose volt neki. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 04. 09:44 #142
mókusmoly
mókusmoly
visszatérő vendég

Státusz,, A legendák sosem halnak meg ! "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 389
Csatolások: 0
Azonosító: 190219
Üsd-vágd nem anyád!!!:biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Szandiiii
2013. szeptember 04. 17:01 #143
Rocky LoL
Rocky LoL
visszatérő vendég

Státusz†♡♥♪ ♫ ♩ ♬♫ ♥♥♫ ♥ツ ღ ღ ღ ღ ✿✿♛♛♥♥✝✝✝✝☆☆♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗♬ ♥ ✗❤-♡--♡†††
Hozzászólás: 457
Csatolások: 6
Azonosító: 204716
mik vannak de komolyan?? smileeee.gif wink.gif
2013. szeptember 04. 18:29 #144
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Azonosító: 155603
Legalább senkinek nem lett baja! wink.gif
2013. szeptember 04. 19:47 #145
- törölt felhasználó -    
Nem örülök neki,mert tényleg nem érdemelné meg,és most nem kéne vele így bánni,De.Mégis valamire jó volt.Talán ez megtanította Miss Szent Bieberkét arra,hogy milyen érzés az,ha valaki köpköd meg rúgdos.Most remélem végre átérzi,hogy mit is szokott leművelni mostanában.Bár különösebben nem akarok neki rosszat,mert ő is ember,de végre remélem rájött,hogy két - kissé elkésett - képen törlés amit amúgy mamikának kellett volna ahelyett,hogy védené,talán ráébresztette,hogy mindenki érez,nem csak miss dzsásztinka.Bár részben az ő oldalán állok,szeretném,ha tanulna belőle,és végre olvashatnánk valamit arról a hatalmasnagy "karrierjéről2 is,a botrányok helyett.
2013. szeptember 04. 20:02 #146
- törölt felhasználó -    
Ez már állatkínzás lett volna.
2013. szeptember 05. 17:49 #147
justinfan9
justinfan9
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 207985
Szegény biber!!! attol h nem szeretik még nem kel röktön megverni!!!komolyan ki sülyed ijen mélyre???!!!
2013. szeptember 05. 17:52 #148
justinfan9
justinfan9
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 207985
és külömben nem érdemel meg senki verést attol h nem szeretik
2013. szeptember 05. 18:24 #149
- törölt felhasználó -    
Idézet (Meliikee @ 2013.09.02. 18:32)
Úristen..de megijedtem a hír címétől!! :'( Még jó,hogy nem volt durvább a helyzet és Justinnak nem lett baja heart.gif De persze a támadót sem biztos,h lehet hibáztatni,lehet h be volt rúgva,mivel ez egy buli helyszínén történt...DE azt nem értem,h ilyenkor mi az,h megérdemelte??! Meg mi a f@szért irkálnak ide az utálók?? Mert ezt Justin megérdemelte,mi? Hát nagyon nem!! Ezt a bánásmódot senki nem érdemli meg,akkor még Justin!! Ha olvasnátok róla,valamennyire is ismernétek,tudnátok,h jóember. smileeee.gif heart.gif
Szóval lett befogni és szépen kitörölni a profilt,ha nem szeretnétek sztárokról olvasni :-* sleep.gif
(Am meg egyetértek rozi12-vel és AnnyyBeebs-szel is smileeee.gif)

Héé,héé fejezd már be! Mióta is vagy te a starity-n ,1 vagy 2 hete aztán itt osztod az észt?!Szerintem egy kicsit visszavehetnél az arcodból mert alig 1-2 hete vagy itt és osztod nekünk a hülyeségeidet.Figyelj ,ez nem a te kis álomvilágod ahol rózsazsín fágyol van a szemed elött és a fátylon meg az a kis nyomorék Dzsásztin f*sz van.Vegyél vissza! (egyépként tudom hogy kell írni annak a fajzad kis dzsásztinnak a nevét,de sajna nem érdemli meg!)És mi az hogy "szóval lehet befogni és kitörölni a profilt ,ha nem akartok sztárokról olvasni",Ki ,ki vagy te itt hogy ezt mond nekünk?! Álljon már meg a menet ,nem te fogod megmondani hogy hogy ki és mit írjon ide! Vegyél már vissza az arcodból...És azt sem te fogod megmondani hogy kitölrölje ki a profilját.Ki vagy te??!! Úr istenem,itt vagy kb 2 hete és és játsszod már a nagy úristent.Tudod ez nem a te világod hogy dzsásztinka f*szfej a férjed és te uralkodsz, te itt kb. igy amit leírtál egy senki vagy a többi NORMÁLIS taghoz képest.Én még ennyire embert nem láttam osztani az észt aki 2hete sincs itt még ...Chh...És tudod mit?! Dzsásztinka tényleg megérdemelte hogy megverték ,gratulálok annak az illetőnek aki AGYONVERTE.REMÉLEM hogy még lesz ilyen alkalom.Ja és dzsásztin olyan nagy sztár ?! Semmit tehtsége sincsen neki,tiszta hamis hangja van és úgy néz ki épp mint egy b*zi .Sajnálom ha nem tetszik a véleményem ,de neked nagyon nagy az arcod ugyhogy sztm vegyél kicsit vissza,mert úgy tudom hogy veled EGY TAG SEM CSINÁLT ILYET,HOGY FŐNÖKÖSKÖDÖTT! Az tetszene ha minden tag ráédszállna hogy töröld a profilod és KUSSOLJ! De tényleg igazán befoghatnád a szádat.Egyépként én NAGYON UTÁLOM A KICSI DZSÁSZTINKA KIRÁLYFIT.. _nevet.gif _nevet.gif Királyfi ? _nevet.gif Ez nem királyfi hanem egy cs*cska p*raszt .Háááááááháááhááááá !! _nevet.gif _nevet.gif Még hogy királyfi,görcsöt kaptam a röhögéstöl . _nevet.gif _nevet.gif Ja és te vagy a kis dzsásztinka védelmezője?Mert sztm nem tett semmit érted hogy VELÜNK ÉS A TÖBBI TAGGAL IGY BESZÉLJ..
Egy fontos tanács:Vegyél vissza magadból,és fontold elöbb meg hogy miketket irogatsz ide ki ...
2013. szeptember 05. 18:53 #150
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Kapjak be azok akik csak komentalni tudnak.
Hogy esnenek ossze valahol !
Bunko parasztok !
2013. szeptember 05. 21:55 #151
Bya434
Bya434
új tag
Hozzászólás: 48
Azonosító: 192007
Momoka491
Mert miert fejezze be? Es te ki vagy? Egy ugyanolyan senki mint a többi! Egyáltalán ha nem szereted mit keresel itt????? Mármint oké elolvasod de ha tényleg nem szeretnéd el se olvasod a cikket mert pont le szarnad!!!!! Am justinrol miert beszélsz igy??? Ismered? Rosszat tedd veled vagy rosszat mondott neked?. Ha nem mert szerintem nem akkor miert utálod??? Szánalmas vagy! Itt te vagy az egyetlen akin lehet röhögni!
2013. szeptember 05. 21:58 #152
CoolDoogg
CoolDoogg
új tag

StátuszFuck Da Police :]
Hozzászólás: 50
Azonosító: 152923
Ráfért volna egy nagyobb verés :') akkora arca lett a kis gyereknek ,csak nem tudom mire fel.. nem épített semmit a zeneiparhoz ,max hozzájárult valamilyen szinten a pusztulásához smileeee.gif
2013. szeptember 05. 22:09 #153
Bya434
Bya434
új tag
Hozzászólás: 48
Azonosító: 192007
Igen lehet h hülyeségeket csinál, lehet h nem a legjobb fiu a világon de te is csinálsz hülyeségeket akkor neked is járna Veres?!
2013. szeptember 06. 07:45 #154
ivett102
ivett102
visszatérő vendég

StátuszSelena and Justin <3 I wuv you
Hozzászólás: 280
Azonosító: 197630
Jah es el hagyta a millios irajat vagy mijet :/ meg pofoznam most aki bantotts wink.gif szegenykem sad.gif
2013. szeptember 06. 15:49 #155
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bya434 @ 2013.09.05. 21:55)
Momoka491
Mert miert fejezze be? Es te ki vagy? Egy ugyanolyan senki mint a többi! Egyáltalán ha nem szereted mit keresel itt?? Mármint oké elolvasod de ha tényleg nem szeretnéd el se olvasod a cikket mert pont le szarnad!! Am justinrol miert beszélsz igy??? Ismered? Rosszat tedd veled vagy rosszat mondott neked?. Ha nem mert szerintem nem akkor miert utálod??? Szánalmas vagy! Itt te vagy az egyetlen akin lehet röhögni!

Mi közöd van neked hogy mit keresek itt?! Semmi akkor meg,nem kell a hülyeségedet osztanod..Én vagyok a szánalmas,inkább nézzél tükörbe.. blink.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. szeptember 07. 11:11 #156
Meliikee
Meliikee
visszatérő vendég

Státusz"Is it desire? Or is it love that I'm feeling for you?"
Hozzászólás: 323
Azonosító: 204211
Oké,bocsi mindenkitől,hogy kicsit durva volt a komim múltkor,de én ha nem szeretek valakit,akkor elolvasom,de nem komizok rosszat,mert tudom,hogy van olyan,aki szereti. Tudom,hogy nem mindneki szereti Justint,nem is kell..ízlés kérdése,csak azt nem értem miért utálják,ha legtöbben utána sem olvasnak. Kb egy éve én se szerettem,mert nem tudtam ki ő. Amúgy Fanny25..én szeretem a rockot is..nem szólok le senkit! Szóval mégegyszer bocsánat,nem ment el az eszem.
2013. szeptember 07. 14:15 #157
emír95
emír95
visszatérő vendég

Státuszigazi különc ember vagyok :D
Hozzászólás: 342
Csatolások: 1
Azonosító: 188420
hehe jól tették kis puha p*cs
2013. szeptember 12. 16:57 #158
Wiiii.
Wiiii.
visszatérő vendég

StátuszLégy őszinte mint a virág, így szeretni fog az egész világ! :)
Hozzászólás: 289
Csatolások: 4
Azonosító: 204087
istenem..xd mi az h nem tudja magát megvédeni?biggrin.gif EMBER.:DDD megvédte magát! de persze az elvetemülteknek az a megvédés h kiveri a fogát?!?!?! de ha rendesen nekiment volna akk meg az lett volna a baj..-.- ti mindenbe beleköttök.. jóságos..xd kommenteket köszi nem kérek! wink.gif
2013. szeptember 14. 21:18 #159
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
hát én ehhez nem tudok mit hozzászólni...
2013. szeptember 17. 01:04 #160
JessxL0L
JessxL0L
visszatérő vendég

StátuszThe Devil came to take me to Hell but I'm already there.
Hozzászólás: 420
Csatolások: 114
Azonosító: 135665
oszt' most mi? sleep.gif biggrin.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok