Idézet (Meliikee @ 2013.09.02. 18:32)
Úristen..de megijedtem a hír címétől!! :'( Még jó,hogy nem volt durvább a helyzet és Justinnak nem lett baja

De persze a támadót sem biztos,h lehet hibáztatni,lehet h be volt rúgva,mivel ez egy buli helyszínén történt...DE azt nem értem,h ilyenkor mi az,h megérdemelte??! Meg mi a f@szért irkálnak ide az utálók?? Mert ezt Justin megérdemelte,mi? Hát nagyon nem!! Ezt a bánásmódot senki nem érdemli meg,akkor még Justin!! Ha olvasnátok róla,valamennyire is ismernétek,tudnátok,h jóember.
Szóval lett befogni és szépen kitörölni a profilt,ha nem szeretnétek sztárokról olvasni :-*
(Am meg egyetértek rozi12-vel és AnnyyBeebs-szel is

)
Héé,héé fejezd már be! Mióta is vagy te a starity-n ,1 vagy 2 hete aztán itt osztod az észt?!Szerintem egy kicsit visszavehetnél az arcodból mert alig 1-2 hete vagy itt és osztod nekünk a hülyeségeidet.Figyelj ,ez nem a te kis álomvilágod ahol rózsazsín fágyol van a szemed elött és a fátylon meg az a kis nyomorék Dzsásztin f*sz van.Vegyél vissza! (egyépként tudom hogy kell írni annak a fajzad kis dzsásztinnak a nevét,de sajna nem érdemli meg!)És mi az hogy
"szóval lehet befogni és kitörölni a profilt ,ha nem akartok sztárokról olvasni",Ki ,ki vagy te itt hogy ezt mond nekünk?! Álljon már meg a menet ,nem te fogod megmondani hogy hogy ki és mit írjon ide! Vegyél már vissza az arcodból...És azt sem te fogod megmondani hogy kitölrölje ki a profilját.Ki vagy te??!! Úr istenem,itt vagy kb 2 hete és és játsszod már a nagy úristent.Tudod ez nem a te világod hogy dzsásztinka f*szfej a férjed és te uralkodsz, te itt kb. igy amit leírtál egy senki vagy a többi NORMÁLIS taghoz képest.Én még ennyire embert nem láttam osztani az észt aki 2hete sincs itt még ...Chh...És tudod mit?! Dzsásztinka tényleg megérdemelte hogy megverték ,gratulálok annak az illetőnek aki AGYONVERTE.REMÉLEM hogy még lesz ilyen alkalom.Ja és dzsásztin olyan nagy sztár ?! Semmit tehtsége sincsen neki,tiszta hamis hangja van és úgy néz ki épp mint egy b*zi .Sajnálom ha nem tetszik a véleményem ,de neked nagyon nagy az arcod ugyhogy sztm vegyél kicsit vissza,mert úgy tudom hogy veled EGY TAG SEM CSINÁLT ILYET,HOGY FŐNÖKÖSKÖDÖTT! Az tetszene ha minden tag ráédszállna hogy töröld a profilod és KUSSOLJ! De tényleg igazán befoghatnád a szádat.Egyépként én NAGYON UTÁLOM A KICSI DZSÁSZTINKA KIRÁLYFIT..

Királyfi ?

Ez nem királyfi hanem egy cs*cska p*raszt .Háááááááháááhááááá !!

Még hogy királyfi,görcsöt kaptam a röhögéstöl .

Ja és te vagy a kis dzsásztinka védelmezője?Mert sztm nem tett semmit érted hogy VELÜNK ÉS A TÖBBI TAGGAL IGY BESZÉLJ..
Egy fontos tanács:Vegyél vissza magadból,és fontold elöbb meg hogy miketket irogatsz ide ki ...