Justin Biebert megtámadták
2013. szeptember 02. 18:38
Most már ő sem a dalai miatt kerül be cikkekbe!!
2013. szeptember 02. 18:58
Ez jár a köpdösés-rugdosásért. Khm... mint az utcánkban lévő hülyegyerek.
És most gyertek életkéim, beliebereim, essetek csak nekem
És most gyertek életkéim, beliebereim, essetek csak nekem
2013. szeptember 02. 19:12
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Na végre! Csak hogy érezze a "törődést" amit ő adott másoknak. Kevés volt ez.......
2013. szeptember 02. 19:12
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
hát ilyen embereket..
2013. szeptember 02. 19:18
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Idézet (AnyyBeebs @ 2013.09.02. 14:11)
úristen amikor megláttam majdnem szívbajt kaptam!! remélem nem lett komyolyabb baja!! IMÁDLAK JUSTIN FOREVER!!
#FOREVER BELIEBER!
amúgy ti utálok nem lehettek ilyen bunkók hogy azt írjátok hogy megérdemelte...ennyire nincs bennetek "gerinc", semmit nem ártott nektek, és akor azt írjátok hogy megérdemelte...ha majd rátok támadnak ok nélkül, akkor majd én is azt mondom hogy megérdemelted...pedig nem is ártottál nekem! kb. ilyen ez Justin helyzetébe... ha a ti kedvenc sztárotokat rugdosnák meg ütnék ti mit mondanátok!! SZÁNALMASAK VAGYTOK!! ://
#FOREVER BELIEBER!
amúgy ti utálok nem lehettek ilyen bunkók hogy azt írjátok hogy megérdemelte...ennyire nincs bennetek "gerinc", semmit nem ártott nektek, és akor azt írjátok hogy megérdemelte...ha majd rátok támadnak ok nélkül, akkor majd én is azt mondom hogy megérdemelted...pedig nem is ártottál nekem! kb. ilyen ez Justin helyzetébe... ha a ti kedvenc sztárotokat rugdosnák meg ütnék ti mit mondanátok!! SZÁNALMASAK VAGYTOK!! ://
Idézet (Szincsuu @ 2013.09.01. 21:26)
Szerintem, még ha baja is van Justinnal annak a bizonyos kötekedőnek, normális ember módjára is el lehetett volna intézni, és nem egyből verekedéseket kezdeményezni. Gratulálok annak a nemnormális fajzatnak..
Egy szórakozóhelyen kiverte a mobilt vlki kezéből, mert azt feltételezte sunyiban fényképezni(pff..) szeretné. Kétlem, hogy nem tudta volna emberien lerendezni, esetleg ha beszélgetést kezdeményezett volna, de nem, Bíber játszotta a nagy fiút háttérben a testőreivel. Azt se felejtsétek el, amikor megrugdosott egy másik srácot. De persze őket nem kell sajnálni. Beliebers fuck logic
Amúgy szépen megvédte magát. Őrök nélkül egy tapodtat sem mozdul.
2013. szeptember 02. 19:34
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Az én kedvenc sztárjaimat nem támadják meg, mert nincs tenyérbemászó pofájuk, és nem viselkednek bunkó seggfej módon. Ezt az eddigi viselkedésével érte el. Csak visszanyalt a fagyi....
2013. szeptember 02. 19:35
Jaj, hogy oda ne rohanjak..
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 02. 20:35
|
|
k. júlia lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 210613 offline
|
Én eddig szerettem, de a lolly után már nem. Sőt.
2013. szeptember 02. 20:37
Megesik, hogy visszanyal a fagyi.
2013. szeptember 03. 12:46
|
|
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline
|
Szandiiii:
Direkt írom úgy, mert nem érdemli meg, hogy nagybetűvel és helyesen legyen leírva a neve. Ha annyira dolgozna akkor meglátszana rajta. Sok ember tényleg keményen megdolgozik azért a kis pénzért, hogy eltudja tartani magát és a családját - míg bíber a cuki pofikájával keresi meg a kenyerét, nem pedig a "szuper tehetségével".
Szerinted te megérdemled a neved?Kétlem... :*
Na és szerinted pl az One Direction nem a pofikájával keresi a kenyerét? Mert a koppincs dalaikkal tuti nem
Direkt írom úgy, mert nem érdemli meg, hogy nagybetűvel és helyesen legyen leírva a neve. Ha annyira dolgozna akkor meglátszana rajta. Sok ember tényleg keményen megdolgozik azért a kis pénzért, hogy eltudja tartani magát és a családját - míg bíber a cuki pofikájával keresi meg a kenyerét, nem pedig a "szuper tehetségével".
Na és szerinted pl az One Direction nem a pofikájával keresi a kenyerét? Mert a koppincs dalaikkal tuti nem
2013. szeptember 03. 15:00
Idézet (Meliikee @ 2013.09.02. 18:32)
Úristen..de megijedtem a hír címétől!! :'( Még jó,hogy nem volt durvább a helyzet és Justinnak nem lett baja
De persze a támadót sem biztos,h lehet hibáztatni,lehet h be volt rúgva,mivel ez egy buli helyszínén történt...DE azt nem értem,h ilyenkor mi az,h megérdemelte??! Meg mi a f@szért irkálnak ide az utálók?? Mert ezt Justin megérdemelte,mi? Hát nagyon nem!! Ezt a bánásmódot senki nem érdemli meg,akkor még Justin!! Ha olvasnátok róla,valamennyire is ismernétek,tudnátok,h jóember.
Szóval lett befogni és szépen kitörölni a profilt,ha nem szeretnétek sztárokról olvasni :-*
(Am meg egyetértek rozi12-vel és AnnyyBeebs-szel is
)
Szóval lett befogni és szépen kitörölni a profilt,ha nem szeretnétek sztárokról olvasni :-*
(Am meg egyetértek rozi12-vel és AnnyyBeebs-szel is
Azért írnak ide az utálók mert ezt a cikkek nem csak a Beliberek látják... és gondolom ha te is utálsz valakit te is kommentelsz valamit! Igazad van ezt senki sem érdemli meg, de el tudom képzelni, hogy hogy beszélték meg a problémáikat...
Charlotte Benning
2013. szeptember 03. 15:27
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Idézet (Beyonceee1600 @ 2013.09.03. 12:46)
Szandii:
De hát nem az én nevemről van szó.
Megnyugodhatsz, a ván direkció is a pofikájuk miatt ilyen híres, szóval egyik rosszabb mint a másik, és persze hogy koppintanak, mert csak ahhoz értenek, de az énekléshez nem - ugyanúgy mint bíbör.
És itt befejeztem, ezt az egészet, ha nem bánod.
Charlotte Benning
2013. szeptember 03. 18:16
Idézet (Beyonceee1600 @ 2013.09.03. 12:46)
Szandii:
És most a One Direction vajon hogy a fenébe jött ide? Elmagyaráznád? Mert nem értem. Nem szeretem őket, de róluk érdekes módon nem jelennek meg olyan hírek, amik ezzel a gyerekkel kapcsolatban. És lehet, hogy ők is amiatt vannak a zeneiparban, de legalább nem a botrányos viselkedésüktől és a neveletlenségüktől hangos a sajtó. De szerintem teljesen felesleges volt felhozni őket.
2013. szeptember 03. 18:19
Idézet (Zsécii @ 2013.09.03. 18:16)
És most a One Direction vajon hogy a fenébe jött ide? Elmagyaráznád? Mert nem értem. Nem szeretem őket, de róluk érdekes módon nem jelennek meg olyan hírek, amik ezzel a gyerekkel kapcsolatban. És lehet, hogy ők is amiatt vannak a zeneiparban, de legalább nem a botrányos viselkedésüktől és a neveletlenségüktől hangos a sajtó. De szerintem teljesen felesleges volt felhozni őket.
Jó látni, hogy van itt azért olyan ember, aki még ha nem is szereti Őket, legalább nem ott köt beléjük, ahol csak lehet.
2013. szeptember 03. 22:05
|
|
sztárániavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 189013 offline
|
Na most 1-2 kommenten nagyon ledöbbentem!!! Mert bieber sértegethet rúgdoshat és köpködhet de mi nem sérthetjük meg a szent bieberkét mert ő olyan hatalmas és tökéletes és neki minden meg van engedve ugye? EZ NEM ÍGY MŰKÖDIK!!!!!!! Amúgy szerintem is megérdemelte mundjuk szerintem egy kicsit fejbe kellett volna ütni hogy észhez térjen térjen
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.