Timberlake: „Az 'N Sync jobb, mint a One Direction”
2013. szeptember 01. 18:12
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Kinek a pap,kinek a papné....
Nekem egyikkel sincs bajom..
Először is, örülök, h meg tudtalak nevetni, másodszor gratulálok az értelmes reagálásodhoz a hozzászólásomra.
Idézet (Lili1DLoveForever @ 2013.09.01. 17:21)
ízlések és pofonok.
valakinek ez valakinek az.
2013. szeptember 01. 18:15
Idézet (Henna100 @ 2013.09.01. 18:08)
Én ezért egyáltalán nem utáltam meg Justin-t !Mindenkinek van joga kijelenteni a véleményét másokról,a kérdés az,hogy él is-e a lehetőséggel.Justin élt és kész.El lehet fogadde nem kötelező!. Nem lehet mindenkinek ugyan olyan az ízlésen,hiszen akkor milyen lenne a világ?Semmi egyénisége nem lenne az embernek.Kinyilvánította a véleményét,legalább most már ezzel is tisztában vagyunk.
Aki meg az 1D-t baszogatja nézzen elsőnek magában,és utána merjen kritizálni,elítélni,mást a szádra venni!Rengeteg rajongójuk van,a sztárvilágban is sokan szeretik,tisztelik őket.Te miért nem tudod?
Örök mottóm,náluk:Majd,ha te is elértél legalább FELE annyit amennyit ők,akkor beszélhetünk! De ameddig nem,addig próbáld tisztelni őket,és számba venni a tehetségüket!
Lásd:Rühellem Taylor Swif-et mégis,sztem jó hangja van és van 3 igen klafa száma,ami még telon is meg van.
Szóval...ha nekem is sikerült,neked is sikerülhet.
U.i.:One Directioner
Aki meg az 1D-t baszogatja nézzen elsőnek magában,és utána merjen kritizálni,elítélni,mást a szádra venni!Rengeteg rajongójuk van,a sztárvilágban is sokan szeretik,tisztelik őket.Te miért nem tudod?
Lásd:Rühellem Taylor Swif-et mégis,sztem jó hangja van és van 3 igen klafa száma,ami még telon is meg van.
Szóval...ha nekem is sikerült,neked is sikerülhet.
U.i.:One Directioner
Justin már 10-szer annyit elért, mint az 1D, úgyhogy ő azt mond rájuk, amit akar. Ezzel a "ki mennyit ért el" szöveggel meg az a baj, hogy mégis hogyan teszel összehasonlítási alapot. Például egy Nobel-díjas fizikust, vagy egy közgazdászt hogyan hasonlítasz össze egy 5 tagú fiúbandával? Egyszerűen értelme sincs összevetni őket.
2013. szeptember 01. 18:15
|
|
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline
|
Igazából én kicsi voltam még amikor még ők folytak a csapból. Akkor se szerettem őket ma sem bírok egy számot se végig hallgatni. Az 1D-t se csípem és őket is nagy ívben kerülöm.
2013. szeptember 01. 18:18
|
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline
|
Idézet (Ágika21 @ 2013.09.01. 17:31)
ezt pont ő mondja ilyen hanggal? o.O
Hátöööö... szerintem jogosan mondhat egy 15 éve a pályán lévő sikeres énekes, aki olyan 15 perces előadást nyújtott egy rangos zenei eseményen, amit nem csak a közönség, de a pályatársak is végigbulizták. És azért amikor az N SYNC teljes egészében a színpadra lépett a teljes aréna állva tapsolt és tombolt, mert ők igenis valakik.
És most nem azért a húsz fillérért, de minden pénzt megérnek azok a jelenetek, amikor Will Smitht és a gyerekeit mutatják, ahogy buliznak Justinra, a 1D meg azt se tudja mivan... és ez most nem fikázás, de a felvételek magukért beszélnek...
http://indavideo.hu/video/MTV_VMA_2013_Justin_Timberlake_N_SYNC_-_Medley
2013. szeptember 01. 18:22
|
|
liáÁSDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 159595 offline
|
Idézet (Henna100 @ 2013.09.01. 18:08)
Rengeteg rajongójuk van,a sztárvilágban is sokan szeretik,tisztelik őket.Te miért nem tudod?
Örök mottóm,náluk:Majd,ha te is elértél legalább FELE annyit amennyit ők,akkor beszélhetünk! De ameddig nem,addig próbáld tisztelni őket,és számba venni a tehetségüket!
Hidd amit most le fogok írni abban semmi féle rosszindulat nincs. De a híres 1D rajongók a legrosszabbak (természetesen tisztelet a kivételnek mert ezt csak néhányra írom!)
Nem támogatják őket és még a fiúk is félnek tőlök...
Az meg hogy ha te is elérsz valamit blablalba ... Annak semmi értelme. Mert nem kell világhírű séfnek lenni ahhoz neked sem h eldöntsd valaki finoman főz vagy sem
2013. szeptember 01. 18:24
Idézet (Ágika21 @ 2013.09.01. 17:31)
ezt pont ő mondja ilyen hanggal? o.O
Justin egy komplett performansz a 1D-vel ellentétben. Ő tud show-t csinálni, táncolni. Érdekes, amit csinál és azt is iskolázottan teszi. Neki nincs szüksége arra, hogy az ügyeletes hülyét játssza és arra se, hogy mások alsógatyáját húzgálja.
6 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Beach Baby,
Im a SlaveForBritney,
Beyla,
Szandiiii,
MadHatter
2013. szeptember 01. 18:25
Idézet (adri001 @ 2013.09.01. 18:22)
ha jobbak lennének akkor nem lenne a one directionnak ennyi rajongója hanem inkább a N Syncnek
Hidd el, nekik is megvan a maguk rajongótábora. Kicsit idősebbek, kicsit érettebbek is talán. Olyanok, akik nem szólna bele az életükbe és nem kergetik őket őrületbe.
2013. szeptember 01. 18:26
ha jobbak lennének akkor nem lenne a one directionnak ennyi rajongója hanem inkább a N Syncnek
Csakhogy míg az utóbbi csapatot még 30 év múlva is ismerni fogják, az 1D-t pár hónap után elfelejtik, miután feloszlanak. Az pedig 5 éven belül bekövetkezik, amikor a "cukicicafiúk" kiöregednek a "csiniszerepből".
2013. szeptember 01. 18:29
|
|
liáÁSDúj tag |
|
Ez is korosztály függő. Mert lehet hogy az idősebb korosztály szívesebben meghallgat egy N Sync számot mint egy 1D számot. És ez igaz fordítva is.
2013. szeptember 01. 18:32
Hát lehet hogy szerinte jobb, de az 1D 10x annyira sikeres, szóval...
Meg amúgy is ízléstől függ hogy kinek mi jön be! Felesleges összehasonlítani a két bandát ha nem igazán hasonlít a stílusuk...
|
|
Directioner97visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 201851 offline
|
liáÁSD teljesen igazad van!
|
|
Ancsucsuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.29. Hozzászólás: 213 Csatolások: 1 Azonosító: 151918 offline
|
És milyen igaza van.
Bár, minden kornak megvan a fiúbandája, és a mostani a 1D-é, ők nem tudnak majd így visszatérni. Bőven van különbség a kettő között.
Bár, minden kornak megvan a fiúbandája, és a mostani a 1D-é, ők nem tudnak majd így visszatérni. Bőven van különbség a kettő között.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. szeptember 01. 18:34
Idézet (liáÁSD @ 2013.09.01. 18:29)
Ez is korosztály függő. Mert lehet hogy az idősebb korosztály szívesebben meghallgat egy N Sync számot mint egy 1D számot. És ez igaz fordítva is.
Én pl. szívesen hallgatok mai előadóktól is számokat. Csak az a baj, hogy sajnos annyira kevés a minőségi, hogy szó szerint ásóval kell keresgélnem a neten, hogy találjak valami hallgathatót.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.