Magassága miatt veszítheti el koronáját a szépségkirálynő?
2013. szeptember 01. 15:50
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Ez nagy szemétség! Mondjuk a kifutókon alapból van egy ilyen magassági követelmény,de azért 165 nem olyan vészesen alacsony!
2013. szeptember 01. 15:51
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Milyen dolog már, hogy Ő a 165 centijével nem lehet szépségkirálynő. Attól még, hogy vannak +180 centis nők, még az alacsonyabbnak is adhatnának esélyt, ők is ugyanolyan gyönyörűek, sőt, legalább nem létrák. Ez olyan, mintha azt mondanák, hogy az alacsonyak nem lehetnek szépek. Gusztustalan.
2013. szeptember 01. 15:59
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én is alacsony vagyok,és örülnék,ha magasabb lehetnék.
2013. szeptember 01. 16:11
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Na, engem ezért nem engednek modellkedni se...
De most komolyan, ha szép vagy, szép vagy, nem sokat számít, hogy milyen magas vagy, nem? Vagy ez már akkora döntő erejű tény, hogy ha nem éred el a 180 centit, ki se tedd a lábad a házból??? Mekkora hülyeség már... És még engem hibáztatnak, mert hányingerem van az ilyen szépségversenyektől...
Felháborítónak tartom, hogy valakit, csak mert alacsony, rögtön kizárjanak akárhonnan. Jó, mondjuk azt megértem, hogy egy hatéves nem ülhet fel a Toronyra (az egy nagyon állat játék a vidámparkban), mert nem tudják bekötni az övét, de ez már túlzás!
De most komolyan, ha szép vagy, szép vagy, nem sokat számít, hogy milyen magas vagy, nem? Vagy ez már akkora döntő erejű tény, hogy ha nem éred el a 180 centit, ki se tedd a lábad a házból??? Mekkora hülyeség már... És még engem hibáztatnak, mert hányingerem van az ilyen szépségversenyektől...
Felháborítónak tartom, hogy valakit, csak mert alacsony, rögtön kizárjanak akárhonnan. Jó, mondjuk azt megértem, hogy egy hatéves nem ülhet fel a Toronyra (az egy nagyon állat játék a vidámparkban), mert nem tudják bekötni az övét, de ez már túlzás!
2013. szeptember 01. 16:15
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Ez igazságtalan egy ilyen szép lánnyal. Ilyen szép lányokkal. Képzelem, hányan nem mehetnek modellnek emiatt.
Arcilag szépek, testileg szépek. Picik, de Kicsi a bors, de erős. Megérdemli, hogy legalább részt vehessen. Bár ezután nekem minden kedvem elmenne, és ha felhívják a zsűri figyelmét rá ki tudja, talán nem zavarta volna őket, de így.
Remélem nem igaz, és engedik!
2013. szeptember 01. 16:23
ez nem igazság! Én még alacsonyabb vagyok mint Ő. modell se lehetek:(
2013. szeptember 01. 16:23
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Ez akkora igazságtalanság
2013. szeptember 01. 16:29
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Erre van a magassarkú. Egyébként nagyon szép a csaj, kár lenne, ha emiatt lemondatnák. Először a cím alapján azt hittem, hogy épp hogy túl magas. mondom 190cm s szépségkirálynő.. Én magas vagyok, és elég nehéz volt elfogadnom. Szerintem a 165cm teljesen ideális magasság egy nőnek.
2013. szeptember 01. 16:38
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Ez nem igazság
2013. szeptember 01. 16:42
Hát ez jó nagy baromság. És akkor mi van ha alacsony??? Már csak a magasak lehetnek szépek vagy mi???
2013. szeptember 01. 16:45
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
annyira hülyeség ez a magasság kérdés szerintem..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: