Cheryl Cole anyja teljesen kiakadt lánya fenéktetoválásán
2013. szeptember 02. 13:42
Nekem ez túl nagy, ráadásul a hely is érdekes. Ha kisebb lenne, szépen mutatna a derekán - de semmiképp sem a fenekén -, viszont van ennek valami fontos jelentősége számára, vagy csak szimplán szépnek találja?
Egyébként nem értem, miért azon vagytok kiakadva, hogy hogyan néz majd ki 70 évesen vele. Úgy gondolom, az még kissé odébb van. Nem kell minden döntésnél arra gondolni, hogy mi lesz majd a jövőben. Ennyi erővel ne festesse be az ember a haját, meg ne vasalja, mert az roncsolja a hajat... Így gondoljátok? Szerintem szépek a tetkók, de ha jelentésük is van, akkor tényleg klassz. Lehet, hogy egy ember azért varrat magára tetkót, mert így szeretne emlékezni élete egy fontos eseményére. Akkor a kutya sem gondol arra, hogy hogyan fog majd kinézni x év múlva, úgyhogy szerintem ti se tegyétek. Ha nem akartok tetoválást emiatt, akkor ne csináltassatok, de ne legyetek ezen fennakadva, mert nem mindenki vélekedik így!
Egyébként nem értem, miért azon vagytok kiakadva, hogy hogyan néz majd ki 70 évesen vele. Úgy gondolom, az még kissé odébb van. Nem kell minden döntésnél arra gondolni, hogy mi lesz majd a jövőben. Ennyi erővel ne festesse be az ember a haját, meg ne vasalja, mert az roncsolja a hajat... Így gondoljátok? Szerintem szépek a tetkók, de ha jelentésük is van, akkor tényleg klassz. Lehet, hogy egy ember azért varrat magára tetkót, mert így szeretne emlékezni élete egy fontos eseményére. Akkor a kutya sem gondol arra, hogy hogyan fog majd kinézni x év múlva, úgyhogy szerintem ti se tegyétek. Ha nem akartok tetoválást emiatt, akkor ne csináltassatok, de ne legyetek ezen fennakadva, mert nem mindenki vélekedik így!
2013. október 10. 12:36
Ez nagyon durva, egy kisebb motívum nem jutott az eszébe? Ami nem borítja be a fenekét?
2013. október 26. 12:55
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
hazza. azért a lézeres eltávolítás nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. nagyon fáj és akár 2 évbe is beletelhet, mire egy tetoválást eltüntetnek...főleg ilyen nagyot..
2013. október 26. 12:58
Hát ez nagyon ronda,nem értem mi értelme volt ennek..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: