Cheryl Cole anyja teljesen kiakadt lánya fenéktetoválásán
2013. szeptember 01. 17:08
|
|
suzy1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 178338 offline
|
Ugyan már emberek!
Ott van az új technológia , az a lézeres nemtudommi , ami fájdalom nélkül leszedi majd ha olyan "fonnyadt" lesz. Azért elég hülyeséget csinált ezzel, az anyját megértem.
2013. szeptember 01. 17:24
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
TE ATYA GATYA!!
2013. szeptember 01. 17:31
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
Ez olyan undorito. Hat persze h a baratjanak bejon, hisz csak o fogja latni. Megertem az anyukajat. Amugy meg egyaltalan nem Cheryl stilusa inkabb olxan Kat Von-os ://
2013. szeptember 01. 17:49
|
|
szinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 178726 offline
|
most még lehet szép meg tetszik neki, de mi lesz majd amikor szottyos lesz a bőre? ha az én lányom csináltatna majd ilyet biztos kiakadnék bár mondjuk nem nekem kell viselnem meg nem nekem fájt amikor csinálták xd
2013. szeptember 01. 18:06
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Te jó ég. Úgy néz ki mint valami rajz füzet, de egyáltalán nem úgy, mint egy fenék. Ezen én is kiakadnék, már nem ezért. Egyáltalán lesz egy normális férfi akinek ez tetszeni fog? Hiszen úgy mond elvesztette a fenék "szépségét." Borzasztó...
2013. szeptember 01. 18:10
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Én is kiakadnék, mert lehet, h szép, de nem egy ekkora felületen és helyen. De mivel Cheryl bőven felnőtt, nem szólhat bele senki, a saját döntése. Ha neki tetszik és ez hiányzott az életéből, akkor viselje büszkén.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: