Nicole Scherzinger kikosarazta Lewis Hamiltont
2013. szeptember 01. 12:37
Sajnálom, hogy külön vannak, számomra nagyon szép pár voltak, de ha nem működik, akkor kár erőltetni.
2013. szeptember 01. 12:40
Ez sajnos várható volt. D olyan nagyon cukik voltak együtt... Sajnálom őket.
2013. szeptember 01. 12:58
|
|
Mrs.VettelDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 210915 offline
|
Én azért szurkoltam nekik. Szerintem nagyon egymáshoz illenek, szóval még reménykedem egy kicsit...
2013. szeptember 01. 13:14
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Hát nem tudom ..... most elég biztosnak tűnik, hogy szakítottak, de tekintve, hogy ezt már eljátszották párszor, nem vagyok benne biztos, hogy végleges. Szép pár voltak az biztos, kívánom nekik, hogy legyenek boldogok vagy egymással vagy egymás nélkül.
2013. szeptember 01. 13:29
|
|
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline
|
Én eddig úgy tudtam,hogy korábban Lewis azt nyilatkozta lépten nyomon(amikor együtt voltak),hogy nehéz neki a karrier és a magánéletét rendbe tenni és sokszor Nicole miatt nem nyer futamot...Na ilyen vélemény után???...
2013. szeptember 01. 18:50
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: