Bár Lewis Hamilton szerette volna visszahódítani szerelmét, Nicole végleg pontot tett a kapcsolatukra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Scherzinger kikosarazta Lewis Hamiltont
2013. szeptember 01. 08:54
Hát én sajnálom őket, de ha vége akkor tényleg legyen vége is!
2013. szeptember 01. 08:57
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Én mindig is úgy voltam vele, hogy összeillenek. De ki tudja vajon a felszín mögött milyen is lehetett a kapcsolatuk. Ez a se veled, se nélküled kapcsolat nem hangzik valami fényesen. De ez az ő dolguk. Remélem mindkettejüknek egymás nélkül is boldog további élete lesz, sok sikerrel. Biztos jobb lesz mind a kettejüknek egy stabil párkapcsolatban majd!
2013. szeptember 01. 09:05
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
OHH Ne már, én nagyon sajnálom, hogy szétmentek a világ egyik legszebb párja voltak de sokszor volt már ilyen hátha újra összejönnek annak nagyon örülnék!
2013. szeptember 01. 09:13
Kár értük,helyesek voltak együtt.... Remélem Lewis nem olyan lesz,mint a 2011-es szakításukkor amikor majdnem minden versenyen összeütközött Felipe Massával.....
2013. szeptember 01. 09:15
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Hát igen annak semmi értelme nincs hogy néha külön néha együtt legyenek! Amúgy szép pár voltak!
2013. szeptember 01. 09:26
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
pedig jól mutattak együtt
2013. szeptember 01. 09:41
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
kár, pedig szerintem nagyon illenek egymáshoz
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: