Bár Lewis Hamilton szerette volna visszahódítani szerelmét, Nicole végleg pontot tett a kapcsolatukra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nicole Scherzinger kikosarazta Lewis Hamiltont
2013. szeptember 01. 08:54
Hát én sajnálom őket, de ha vége akkor tényleg legyen vége is!
2013. szeptember 01. 08:57
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Én mindig is úgy voltam vele, hogy összeillenek. De ki tudja vajon a felszín mögött milyen is lehetett a kapcsolatuk. Ez a se veled, se nélküled kapcsolat nem hangzik valami fényesen. De ez az ő dolguk. Remélem mindkettejüknek egymás nélkül is boldog további élete lesz, sok sikerrel. Biztos jobb lesz mind a kettejüknek egy stabil párkapcsolatban majd!
2013. szeptember 01. 09:05
|
|
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline
|
OHH Ne már, én nagyon sajnálom, hogy szétmentek a világ egyik legszebb párja voltak de sokszor volt már ilyen hátha újra összejönnek annak nagyon örülnék!
2013. szeptember 01. 09:13
Kár értük,helyesek voltak együtt.... Remélem Lewis nem olyan lesz,mint a 2011-es szakításukkor amikor majdnem minden versenyen összeütközött Felipe Massával.....
2013. szeptember 01. 09:15
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Hát igen annak semmi értelme nincs hogy néha külön néha együtt legyenek! Amúgy szép pár voltak!
2013. szeptember 01. 09:26
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
pedig jól mutattak együtt
2013. szeptember 01. 09:41
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
kár, pedig szerintem nagyon illenek egymáshoz
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: