nagyon tehetséges
Douglas Booth nem foglalkozik a kritikákkal
2013. szeptember 01. 12:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nos, valóban, a megfogalmazás nem minden, lehetne szebben is fogalmazni de ez ugye bizonyos emberek szegénységi bizonyítványa, semmi több. Nem mellesleg szerintem sem szorult belé sok tehetség, a birkás hasonlat igaz bár én magam szebben is meg tudtam volna fogalmazni. Esélyt is adtam a fiúcskának hogy bizonyítsa, többre is képes mint a LOL teljesítménye, én már akkor láttam tőle filmeket mikor még csak egy kisbrokkoli volt a többi wannabe színész közül és már akkor is borsódzott tőle a hátam, amit pedig 2012 karácsonyakor művelt az egyik tévéadónál, Pipként, egy Nagyszerű Remények feldolgozásban, azzal nálam végképpen betette a kaput, végleg elásta magát nálam.
1 felhasználónak tetszik:
Misao
2013. szeptember 01. 14:00
Nagyon sexy,hátranyalt hejjal nemanyira,de sexy.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.