A fiatal színész a Flaunt magazinnak állt modellt és adott interjút nemrég.
A teljes cikkhez kattints ide!
Douglas Booth nem foglalkozik a kritikákkal
2013. augusztus 31. 22:15
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Nekem tetszett a LOL beli alakìtása, illetve szìvesen megnèzem majd Ròmeò szerepében is.!
Persze Kyle szerepèt nem volt nehèz eljàtszani ès egyèrtelmű,hogy bizonyìtania kell. Àm a fentiekben emlìtett kritikával nem èrtek egyet!
Sok Sikert Kìvànok neki a továbbiakban!
Persze Kyle szerepèt nem volt nehèz eljàtszani ès egyèrtelmű,hogy bizonyìtania kell. Àm a fentiekben emlìtett kritikával nem èrtek egyet!
Sok Sikert Kìvànok neki a továbbiakban!
2013. augusztus 31. 22:15
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Pedig jobban tenné, ha néha azért egy-két építő kritikát is olvasgatna, mert mint színész tényleg elég szegényes a raktára.
Igazából ő egyike azon kevés brit színészeknek, akiknek se a külseje, se az úgynevezett tehetsége nem fogott meg & valószínűleg sosem fog.
Igazából ő egyike azon kevés brit színészeknek, akiknek se a külseje, se az úgynevezett tehetsége nem fogott meg & valószínűleg sosem fog.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2013. augusztus 31. 22:16
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon jó fotók lettek!
2013. augusztus 31. 22:32
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
úúúúúú
habahaba
ezek a képek
2013. szeptember 01. 05:28
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Pedig így első ránézésre pont hogy max. dekoratív elemnek mondanám egy filmben.
A LOL beli alakítását nem ismerem előbb szúrnék villát a szemembe minthogy megnézzem, de négy filmből csak lesz egy ami értékelhető... A Rómeó és Júlia érdekel bár a DiCaprio félét sem szerettem, nálam még mindíg Zeffirelli filmje a legjobb /és az a zene
/.
2013. szeptember 01. 09:23
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
jók a képek
LOL ba imádtam és szerintem se kell egy híres embernek a kritikával foglalkozni
2013. szeptember 01. 09:27
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
Nyilván rosszul esik az embernek, ha valami sértőt mondanak/írnak róla, de továbbá tanulhatna is belőlük, ami az előnyére válhatna. Persze, nem azt mondom, hogy az ilyen birkás "poénok" építő jellegűek lennének, de biztosan találna diszkrét véleménykifejtést, mert habár szeretem és számomra szimpatikus fiú, el kell ismerni, van hova fejlődnie. Már várom a Rómeó és Júliát, kíváncsi vagyok, hogy alakít majd benne.
Egyébként ezek a képek nem lettek túl jók, sokkal jobban szeretem a pillanatképeit, amikor csak elkapnak róla egy-egy képet. Viszont az utolsón tényleg istenien fest.
Egyébként ezek a képek nem lettek túl jók, sokkal jobban szeretem a pillanatképeit, amikor csak elkapnak róla egy-egy képet. Viszont az utolsón tényleg istenien fest.
2013. szeptember 01. 09:47
|
|
Brie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.06. Hozzászólás: 854 Csatolások: 820 Azonosító: 201479 offline
|
Én nem értem mire jó az ha az embereket lenézik, vagy tehetségtelennek titulálják. Persze véleményt szabad nyilvánítani de azt is kulturáltabban kellene. Jobban is teszi ha nem foglalkozik velük, legalább megkíméli magát az ilyen szerencsétlen utálkozóktól. A képek egyébként jók !
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.