Dalpremier: Justin Bieber, Miley Cyrus — Twerk
2013. augusztus 31. 20:55
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
A két botrányhõs.
2013. augusztus 31. 20:58
Úgy érzem, értékes perceket vesztegettem el az életemből azzal, hogy ezt most meghallgattam.
Borzalmasan mű dal, ostoba szöveggel, amelynek semmi értelme nincs, inkább nyávogás, mintsem éneklés, amit benne művel az "igen tisztelt" Miley Cyrus és Justin Bieber... Kár, hogy manapság az ilyesmi érvényesül/tetszik a legtöbb embernek.
Borzalmasan mű dal, ostoba szöveggel, amelynek semmi értelme nincs, inkább nyávogás, mintsem éneklés, amit benne művel az "igen tisztelt" Miley Cyrus és Justin Bieber... Kár, hogy manapság az ilyesmi érvényesül/tetszik a legtöbb embernek.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 31. 21:18
Csak én röhögtem azon, hogy ez a két gyönygszem mennyire próbálkozik?
Komolyan, az egyik rosszabb mint a másik. Ezeknél még az epehólyagom is tehetségesebb. Bár nem tudom mit vártam két olyantól, akiknek nulla tehetségük van. Ahogy mondani szoktam, sz*rból nem lehet palacsintát csinálni - max megkenni vele...
Akiknek pedig bejön ez a förmedvény, csak gratulálni tudok. Azért sajnálom kicsit szegényeket, biztos nem hallottak még IGAZI tehetségeket, és azért hiszik azt, hogy ennek a kettőnek a kreálmánya értékelhető...
Na de erre több szót inkább nem is pazarolok!
Akiknek pedig bejön ez a förmedvény, csak gratulálni tudok. Azért sajnálom kicsit szegényeket, biztos nem hallottak még IGAZI tehetségeket, és azért hiszik azt, hogy ennek a kettőnek a kreálmánya értékelhető...
Na de erre több szót inkább nem is pazarolok!
2013. augusztus 31. 21:40
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Erről halál komolyan írni kellett egy ilyen borzasztó dalt? -__-"
2013. augusztus 31. 21:41
ennél rosszabbat max egy katy perry koncerten hallasz, de ott legalább maga a szám jó. Itt semmi nem jó, se a szám se az előadók? ELőadók?! Még ez a szó is túlzás... Inkább kontár semmirekellő ripacsok, Bieber-ről eddig is tudtuk, most meg beállt májló is a sorba rázni a csontos valagát, nem tudom egyáltalán ezt a szart miért kellett megosztani velünk, vagyis inkább nem. bocsi, minek hallgattam bele, mert végig nem bírtam.
2013. augusztus 31. 21:47
Egy kalap szemét az egész,sajnálom ezt a majdnem 3 percet amit erre vesztegettem
2013. augusztus 31. 21:48
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Ez egy kalap sz*r.
Sőt szegény kalapot ki is hagynám ebből.
Nem sok értelme volt meghallgatni.
FOGOK MA EGYELTALÁN ALUDNI???
b*ssza meg..:$
2013. augusztus 31. 21:56
Volt értelme meghallgatni ezt a dalt? NEM!! Ez annyira sz*r!! BORZALOM!! Ez nem is zene!!! Ki hívja ezt zenének??..... Most nagyon kiakadtam!! Ez mióta zene??
2013. augusztus 31. 21:57
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Máriám... Egy ilyen kiszivárgott? Nem csodálkoznék, ha rövid időn belül kihalna az emberiség. Ha a zene színvonala ennyire le tud süllyedni, akkor mi lesz maga az emberiséggel? Komolyan.
2013. augusztus 31. 22:34
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
a két megkettyent,idiot közös dala ,hogy finoman fogalmazzak
2013. augusztus 31. 22:35
|
|
csilagosegcalifornia dream.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 2315 Csatolások: 850 Azonosító: 128064 offline
|
wow... hát ez borzalmasra sikeredett pedig Mileyt és Justint is szeretem:pp
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.