Dalpremier: Justin Bieber, Miley Cyrus — Twerk
2013. augusztus 31. 19:08
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Miley refrénjéből kiindulva nem is lenne rossz rnb nóta, de mi az Istennek kellett belerakni azt a tehetségtelen trágyadomb Biebert?! Mindent elront a nyivákoló hangjával... -.-"
2013. augusztus 31. 19:08
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Jöviden annyit, hogy: fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj.
2013. augusztus 31. 19:09
Úristen ez brzalom! Mármint Miley része még elmegy, na de Bieberé... inkább arról nem mondok semmit.
2013. augusztus 31. 19:11
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Nem tetszik..de ha választanom kéne szerintem pont hogy Justin része a hallgathatóbb:S
Nálam egy normális dal 4 perctől indul. Nem szól semmiről, utálom az "énekeseit", ebből levehető, hogy nem tetszik (:
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Ez micsoda? Ez zene egyáltalán? Komolyan, fel sem tudom fogni, hogy hogyan adhat ki bárki is ilyesmit a kezei közül. Nekem megfájdul a fejem ettől a zajtól, egyszer bőven elég volt meghallgatni. Elképzelem, ahogy a sok tinédzser erre rázza magát a bulikban hullarészegen.
1 felhasználónak tetszik:
hayley4
2013. augusztus 31. 19:12
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Hogy néz ki ez a csaj... egyik rosszabb mint a másik! :/
2013. augusztus 31. 19:13
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
Íme: az emberiség mélypontja!!
2013. augusztus 31. 19:13
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Wow, én képes voltam csak azért megállítani Tarja Turunen egyik dalát - amit éppen hallgatok - csak azért, hogy belehallgassak ebbe a szönyűséges nyarvogásba. Már a címe láttán sem vártam sokat a daltól, attól meg főleg nem, hogy Miley és Justin is helyet kapott benne. Ez tényleg egy sokatmondó, érzelmes, minőségi dal lett - egy fordított univerzumban. Múltkor mondtam, hogy Selena Gomez egyik zenéje a legrosszabb dal amit valaha hallottam. Nos, kicsit javítanék; EZ a legszerencsétlenebb dal, amihez az elmúlt tizenöt év alatt volt balszerencsém. Egy jó nagy adag moslék, egy undorító söpredék ez a dal, a zeneipar legalja. Már-már kezd vicces lenni, ahogy Miley még mindig képes alulmúlni magát, pedig azt hittem, hogy a We Can't Sing-nél (hehh) már nincsen lejjebb. Hát tévedtem, mivel itt ez a förmedvény, amit zenének hívnak. Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy ennek az elr*bancosodott, határokat és jóízlést nem ismerő leányzónak pár éve még a rajongója voltam. Májlika nagyon felnőtt akar lenni, nagyon érettnek akar tűnni, de nem sikerül neki, mivel ezzel az idióta fenékrázással csak azt éri el, hogy az emberek szánalommal teli, erőltetett mosolyt vessenek Miley felé. Én az apja helyében akkora pofont adnék neki, hogy a fal adja a másikat.
2013. augusztus 31. 19:14
Ez valami borzasztó. Ennyire szar számot még életemben nem hallottam.....
2013. augusztus 31. 19:14
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Justin része tetszik csak a többi vacak...
2013. augusztus 31. 19:16
|
|
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline
|
egy figyelmeztetést kirakhattak volna h : Csak kötél idegzetűen számára.
a mai világba sajnos ezt hívják "zenének"
a mai világba sajnos ezt hívják "zenének"
2013. augusztus 31. 19:16
Iszonyat. És ezt nem elfogultságból, hanem tényleg, ez komolyan egy nagyon béna szám! Monoton, unalmas és sablonos.. A We can't stop-ot szerettem hallgatni, szerintem jó zene, de ez nagyon gáz. De azért tuti nagy sláger lesz mert az USA-ban most éppen a csapból is a twerkelés folyik meg ezek
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.