Zayn Malik szerint jó döntés volt az eljegyzés
2013. augusztus 31. 18:34
Perrie és Zayn messze a leggyönyörűbb pár, akiket valaha láttam. Nem, nem csak azért írom ezt, mert szeretem mindkét félt, hanem mert tényleg, olyan jó rájuk nézni, kis helyesek együtt. Legyenek nagyon-nagyon boldogok, és hát igen, ahogy Blaze is írta; vigyázzanak egymásra!
1 felhasználónak tetszik:
ItsBlaze
2013. augusztus 31. 18:34
Csak jöjjön az a 3. album XD
Niallnak pedig igaza van, és Harrynek is abban hogy senki ne késsen vagy köpködjön. Bár Harry-t nem bírom.
Zayn-nek és Perrienek pedig sok boldogságot!
Niallnak pedig igaza van, és Harrynek is abban hogy senki ne késsen vagy köpködjön. Bár Harry-t nem bírom.
Zayn-nek és Perrienek pedig sok boldogságot!
2013. augusztus 31. 18:37
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
Örülök neki, hogy Zayn boldog, bár az eljegyzésnek kevésbé... tudom, hogy ezen nem lehet már változtatni, de nagyon remélem, hogy Zayn tényleg tudja, hogy most mekkora lépést tett meg Perrie-vel!
Aztán Harrynek és Niallnek is teljesen igaza van; én is utálom, ha valaki nem tud rendesen, emberhez méltóan nevetni, meg ugye a köpködésről nem is beszélve... még egy fiútól is ronda:'O
Aztán Harrynek és Niallnek is teljesen igaza van; én is utálom, ha valaki nem tud rendesen, emberhez méltóan nevetni, meg ugye a köpködésről nem is beszélve... még egy fiútól is ronda:'O
2013. augusztus 31. 18:41
Az a nő aki kicsit is ad magára nem köpköd! Én ezt a feladatot meghagyom a lámàknak ésa focistáknak ;D
2013. augusztus 31. 18:41
|
|
krisztii888új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 199459 offline
|
Igaza van harrynek!!
2013. augusztus 31. 18:43
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én örülök annak, hogy Zayn és Perrie boldogak, valamint az eljegyzésnek is. Ez hatalmas lépés egy kapcsolatban, de az ő szerelmük erős, és őszinte. Nagyon aranyosak együtt, imádják egymást ez tisztán látszik! Viszont szerintem még ráérnek az esküvővel, hiszen fiatalok mind a ketten.
Harry pedig jól megmondta.
Harry pedig jól megmondta.
2013. augusztus 31. 18:45
Hát, akkor Niall is utálhat engem, mert nekem nincsen valami jó nevetésem.
2013. augusztus 31. 18:50
Teljesen egyett értek Harry-vel,tényleg undi ha egy lány ezeket csinálja!!
2013. augusztus 31. 19:01
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Harry mégis milyen környéken járkál, ahol a nők csak úgy kiköpködnek a kocsi ablakán? XD
Brenda Asnicar FAN:
"Ohh istenem a kedvenc sztárpárom Zayn és Perrie, és ha meglátok egy képet vagy egy cikket róluk arra gondolok: énis ilyen akarok lenni 20 évesen!!"
Ne akarj 20 évesen férjhez menni, hatalmas baromság. Még ők is gyerekek ehhez. Persze, 100-ból 1 párnak összejön,de a többi mind válik. Remélem, Zayn-éknek összejön, de őszintén szólva kételkedem benne...
Brenda Asnicar FAN:
"Ohh istenem a kedvenc sztárpárom Zayn és Perrie, és ha meglátok egy képet vagy egy cikket róluk arra gondolok: énis ilyen akarok lenni 20 évesen!!"
Ne akarj 20 évesen férjhez menni, hatalmas baromság. Még ők is gyerekek ehhez. Persze, 100-ból 1 párnak összejön,de a többi mind válik. Remélem, Zayn-éknek összejön, de őszintén szólva kételkedem benne...
2013. augusztus 31. 19:02
már megint one direction.. annyira nem érdekel, mit nem szeretnek a lányokban.. mintha ők tökéletesek lennének..
2013. augusztus 31. 19:05
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ha Zayn boldog akkor én is! <33
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.