főleg a Thrillert...az örök kedvenc
A legsikeresebb videoklipek: Michael Jackson
2013. szeptember 01. 08:48
az összeset imádom
2013. szeptember 01. 09:49
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
A Beat It című dal nálam örök favorit. Köszönet a cikkért!
2013. szeptember 01. 11:58
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
Imádom ezeket a számokat ahogy Michaelt is! Hiányzol Pop Királya! Nyugodj békében!
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
2013. szeptember 01. 12:32
Gratula a cikkért. Végre olyanról készült el ez a cikksorozat, aki ki is érdemli. Amilyen nagy sztár és tehetség volt, szinte az összes videoklipje idekerülhetett volna. Igényes dalai voltak, egyedi mozgásai "moonwalk", egyedülálló, kivételes hangja, és persze nagy szive is volt. Méltán kapta a Pop király nevet, mert amit ő véghez vitt, az másnak csak egy álom. A mostani vonyitó kutyuskák a nyomába se érnek, hiába próbálkoznak bármivel is.
Éowyn
2013. szeptember 01. 16:43
A drága Michael minden klipjét imádom,nincs még egy előadó mint ő és nem is lesz,ő egyedi volt és nem hiába érdemelte ki a Pop Királya nevet,mert mindig ő az lesz!!!
Minden dala,minden albuma,ohh annyira imádom a hangját,vagy azt ahogyan táncolt,nem nagyon tudom abbahagyni hogy ne dicsérjem.
De hogy már a klipjeiről is szót ejtsek,ő azok készítésében is kivételes volt,mert mindegyik kisfilmje lenyűgöző,egyik legnagyobb kedvencem a They Don't Care About Us,de imádom a Bilie Jean-t is. Michael klipjei és dalai közül nem nagyon lehet válogatni,mert én mindegyiket szeretem. Michael mindig örök kedvencem marad.
Minden dala,minden albuma,ohh annyira imádom a hangját,vagy azt ahogyan táncolt,nem nagyon tudom abbahagyni hogy ne dicsérjem.
De hogy már a klipjeiről is szót ejtsek,ő azok készítésében is kivételes volt,mert mindegyik kisfilmje lenyűgöző,egyik legnagyobb kedvencem a They Don't Care About Us,de imádom a Bilie Jean-t is. Michael klipjei és dalai közül nem nagyon lehet válogatni,mert én mindegyiket szeretem. Michael mindig örök kedvencem marad.
Éowyn
2013. szeptember 01. 17:44
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Gyerekkorom kedvenceim felsorolva.
És persze még lehetne többet is iderakni. They Don't Care About Us-t egyszerűen imádom. Az a dob annyira jó benne, sőt az egész. A Thriller meg egy klasszikus, ki ne szeretné azt? Annyira sajnálatos, hogy egy ilyen értékes előadó és ember eltávozott tőlünk. Készíthetett volna még ezer meg ezer ilyen jó minőségű zenéket, amiket tényleg lehet zenének hívni, ami nem csak jó dallamú, de még üzenete is van.
Éowyn
2013. szeptember 01. 21:22
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Ahh nagyon imádom ezeket!!!!!.
♥
2013. szeptember 19. 21:23
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Michael igazán megérdemli, hogy mindig is ő viselje a pop királya címet. Imádom az összes számát, és klippjét. A klasszikusokat pedig mindenki szereti. Még egy olyan előadó, mint ő soha nem lesz a földön több!!! Akárki akármit megtehet, de olyat mint ő, soha nem fog tudni csinálni. Belopta magát az emberek szívébe már kis gyerekként, és ahogy nőtt, úgy szeretette meg magát egyre több emberrel, hála a tánc tudásának, ami kifejezetten egyedi, és salainak valamint énekhangjának. A hangját nem tudnám összetéveszteni senkijével az egyszer fix!!!
<3
<3
Éowyn
2013. október 03. 11:31
|
tejútlefetyelőúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 212859 offline
|
Én azért a Smooth criminalt és az Earth songot is idetenném, sőt az összeset. De táncos klipek közül a Smooth criminal felülmúlhatatlan. Egyszerűen megunhatatlan huszonakárhány éve, amikor először láttam. Olyan hatás volt, mintha kb. egy másik dimenzióba repültünk volna! A szinkrontánc iskolapéldája, az ikonikus kompozíciók a filmben, a dőlés, a cica a zongorán, a kacsintás...áááá, meghalós! Minden egyes másodperce kincs! Michael Jackson az örök zseni! A dislike-olók tudjuk, kik: mai perc-sztárocskák ostoba rajongói.
A gyűlölködők erőfeszítéseinek jelentősége az univerzumban súlytalan, mint egy lepkef*ng, elillan, szétporlad rövid időn belül!
De a Michael Jackson-érzés valódi, kézzelfogható és örök!
Éowyn
2013. október 04. 18:02
|
|
Éowyna Nazgúlok Réme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.02.22. Hozzászólás: 3295 Csatolások: 6266 Azonosító: 24869 offline
|
Idézet (tejútlefetyelő @ 2013.10.03. 11:31)
Én azért a Smooth criminalt és az Earth songot is idetenném, sőt az összeset. De táncos klipek közül a Smooth criminal felülmúlhatatlan. Egyszerűen megunhatatlan huszonakárhány éve, amikor először láttam. Olyan hatás volt, mintha kb. egy másik dimenzióba repültünk volna! A szinkrontánc iskolapéldája, az ikonikus kompozíciók a filmben, a dőlés, a cica a zongorán, a kacsintás...áááá, meghalós! Minden egyes másodperce kincs! Michael Jackson az örök zseni! A dislike-olók tudjuk, kik: mai perc-sztárocskák ostoba rajongói.
A gyűlölködők erőfeszítéseinek jelentősége az univerzumban súlytalan, mint egy lepkef*ng, elillan, szétporlad rövid időn belül!
De a Michael Jackson-érzés valódi, kézzelfogható és örök! 
Amen to that sister!
2014. március 25. 21:30
annyira sajnálom hogy meghalt
hihetetlen még így több év után is! Remek volt amit alkotott. Nagy életet élt. És olyat alkotott amit sok évtizeden át még ismerni fognak.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.