Michael Jackson tizenháromszoros Grammy-díjas amerikai énekes, akit halála után négy évvel is csak a pop királyaként emlegetünk. Lássuk minden idők egyik legismertebb előadójának öt legsikeresebb videoklipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Michael Jackson
2013. augusztus 31. 18:11
2013. augusztus 31. 18:13
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Mindegyiket imádom! Mike <333
2013. augusztus 31. 18:15
Nem is tudtam, hogy a Bad-et Scorsese rendezte.
Ő nem csak a popzene, de a videóklipek királya is. Ezzel azt hiszem, minden leírtam róla.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. augusztus 31. 18:16
A legtöbb számát szeretem. Ezek közül pedig mindet!!
2013. augusztus 31. 18:17
|
|
boginiki1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.11. Hozzászólás: 203 Csatolások: 0 Azonosító: 195844 offline
|
Tey don't care about us az örök kedvenc
d <3
2013. augusztus 31. 18:18
Annyira imádom ezeket a dalokat! Főleg a "Beat it"-et
2013. augusztus 31. 18:25
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Jackson az örök zene királya nem hiába kapta a királyi nevet!!!
A felsorolt számok közül nem is lehet választani kedvencet hiszen fantasztikusak mindegyiket imádom!!!
Michael le a kalappal előtted mindig a pop zene királya leszel.
Michael Jackson King of the pop!!!!love.
A felsorolt számok közül nem is lehet választani kedvencet hiszen fantasztikusak mindegyiket imádom!!!
Michael le a kalappal előtted mindig a pop zene királya leszel.
Michael Jackson King of the pop!!!!love.
2013. augusztus 31. 18:27
Én a TDCAU helyett a Black or White-ot gondoltam volna. Nem is tudtam, hogy a nép ennyire ismeri azt.
Kár, hogy csak az 5 legsikeresebb fért ide, mert ott van pl. a YANA, vagy a RTT, de sorolhatnám még napokig. Valamilyen szinten az összes kisfilmje elég sikeres lett...
Egyébként remek cikk! Már vártam, hogy egy nagy múlttal rendelkező emberről írjanak ilyet, mert annak értelme is van legalább.
Egyébként remek cikk! Már vártam, hogy egy nagy múlttal rendelkező emberről írjanak ilyet, mert annak értelme is van legalább.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. augusztus 31. 18:30
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Na végre róla is van ilyen cikk! Imádom Michaelt kiskoromtól fogva, és a mai napig is nagy becsben tartom Őt. Nagyon fantáziadús klipjei vannak, és persze rengeteg slágere melyekkel tényleg beírta magát már életében a hallhatatlanok közé. Ezer köszönet a cikkért!
2013. augusztus 31. 18:38
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
A minap hallgattam Jackson számokat, a barátnőmmel, és úristen! Nagyon jól esett végre valami jó zenét hallgatni :33 És amik itt fel vannak sorolva, mind imádom őket :3 *-*
2013. augusztus 31. 18:42
|
|
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline
|
Na végre, hogy róla is van ilyen cikk. Szerintem nem létezik a Föld nevű bolygón olyan ember, aki ne látott volna az alábbi klipek közül legalább egyet. Fantasztikus az összes, nem tudok kedvencet kiemelni.
2013. augusztus 31. 18:43
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sokan megnézték,ezeket a videókat.
2013. augusztus 31. 18:44
Fura ember, de a maga módján egy zseni. Hatalnasat alkotott a pop iparban
2013. augusztus 31. 18:54
|
|
Noémi16~ Moonwalker ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.27. Hozzászólás: 981 Csatolások: 17 Azonosító: 181664 offline
|
Nagyon jó cikk lett. Örülök, hogy végre vele is van ilyen cikk.
Ezeket a klipeket, már miliószor láttam, és egyszerűen megunhatatlan... Végre igényes zenéről is írnak....
Köszönet a cikkért!
Ezeket a klipeket, már miliószor láttam, és egyszerűen megunhatatlan... Végre igényes zenéről is írnak....
Köszönet a cikkért!
2013. augusztus 31. 19:06
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
nekem személy szerint a teh way you make me feel a kedvenc számom és a kedvenc klippem!
De ezeket is mind imádommmm!!!
De ezeket is mind imádommmm!!!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.