Újra duettezik Hayley Williams
2013. augusztus 31. 16:14
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
Kíváncsian várom
2013. augusztus 31. 16:27
Én nem örülök neki. A fenti dal finoman fogalmazva nem nyerte el a tetszésem. Persze a duettet nem könyvelem el rossznak. Megvárom a végeredményt. Aztán az is előfordulhat, hogy akkor is szeretni fogom ezt a dalt, ha mégsem sikeredik túl jóra, mivel vele mindig elfogult vagyok. (Legalább belátom.)
1 felhasználónak tetszik:
hayley4
2013. augusztus 31. 17:09
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Hát, én annyira nem repesek az örömtől. Igaz, az Airplanes egy nagyon jó szám lett, és bevallom azáltal ismertem meg a bandát, de valahogy nem örülök annak, hogy Hayley egy DJ-vel énekel duettet, azt meg főleg nem szeretném, ha majd csapból is az a dal folyna. Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de nem is tudom... nem szeretném, ha Hayley, vagy a banda eltucatosodna. De aztán, lehet, hogy a végén egy jó dal lesz, és nem kéne már most ítélkeznem, bár a fönti szám egyáltalán nem tetszik. :|
Lillaa98
2013. augusztus 31. 19:18
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Wáóó nagyon szuper a kép.
2013. augusztus 31. 19:22
A fenti szám egyáltalán nem tetszik, csak remélhetem, hogy a Hayley-vel közös ennél jobb lesz. Kíváncsian várom és remélem, nem kell csalódnom...bár nagyon kételkedem ebben a duettben.
2013. augusztus 31. 23:09
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Remélem héjli éneke jobbá teszi ezt a prolielektrót.
hayley4
2013. szeptember 01. 10:30
|
|
patrycya23új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.02. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 190832 offline
|
kiváncsi vagyok
2013. szeptember 01. 10:33
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Idézet
hayley4
Hát, én annyira nem repesek az örömtől. Igaz, az Airplanes egy nagyon jó szám lett, és bevallom azáltal ismertem meg a bandát, de valahogy nem örülök annak, hogy Hayley egy DJ-vel énekel duettet, azt meg főleg nem szeretném, ha majd csapból is az a dal folyna. Lehet, hogy ez furcsán hangzik, de nem is tudom... nem szeretném, ha Hayley, vagy a banda eltucatosodna. De aztán, lehet, hogy a végén egy jó dal lesz, és nem kéne már most ítélkeznem, bár a fönti szám egyáltalán nem tetszik. :|
Teljes mértékben egyetértek.
hayley4
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.