Liam Payne új barátnőjével ünnepelt — fotók
2013. augusztus 31. 13:30
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Úgy látom valaki adott az érzésnek
De hát van ilyen, sok emberrel előfordul. Már velem is előfordult.
Boldog szülianpot neki megint
A csaj szerintem nem olyan szép, de ha ő boldog vele akkor nekem is jó
A csaj szerintem nem olyan szép, de ha ő boldog vele akkor nekem is jó
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Örülök, hogy boldog, de nekem nem szimpatikus ez a csaj, mert én még Dani-nél vagyok leragadva, őt kedvelem.
Ha boldogok akkor nekem mind1.
Igazad van Gabby!
Igazad van Gabby!
2013. augusztus 31. 13:35
|
|
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline
|
Szerintem nagyon aranyosak együtt!^^ (:
Genevieve, és dasom410 teljesen egyértek veletek! (: Szerintem sem csúnya csaj, de nem is a legszebb, hanem olyan átlagos! Remélem sokáig együtt lesznek!^^ Én szeretem őket! ♥
Na, tudnák még írni, de nem akarok regényt írni! Szóval az én véleményemről ennyit! I love Sophiam!^^♥
Genevieve, és dasom410 teljesen egyértek veletek! (: Szerintem sem csúnya csaj, de nem is a legszebb, hanem olyan átlagos! Remélem sokáig együtt lesznek!^^ Én szeretem őket! ♥
Na, tudnák még írni, de nem akarok regényt írni! Szóval az én véleményemről ennyit! I love Sophiam!^^♥
2013. augusztus 31. 13:39
|
|
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline
|
Nekem az a lényeg, hogy boldog Liam, bár én is jobban szerettem Dani-t, azért semmi bajom sincsen vele!!!
2013. augusztus 31. 13:41
mindnél többet hallok Sophiáról, annál szimpatikusabb. Aranyosak együtt.
2013. augusztus 31. 13:43
|
|
Vagány Nikolítaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 174826 offline
|
Ma, 13:17ColorBird
Na,ez bebizonyítja,hogy Dani jobban szerette őt,mert Liamnek még alkoholt sem szabadna innia,a veséje miatt,és Dani sose engedze,és még a saját veséjét is oda akarta adni Liamnek. Ez a csaj,máris 2 hét után lerészegedik vele,és meg is csalja,ami nincs benne a cikkben.
Az elsőben egyetértek, hogy tényleg a vese miatt, de a csalásról nem tudok.
Na,ez bebizonyítja,hogy Dani jobban szerette őt,mert Liamnek még alkoholt sem szabadna innia,a veséje miatt,és Dani sose engedze,és még a saját veséjét is oda akarta adni Liamnek. Ez a csaj,máris 2 hét után lerészegedik vele,és meg is csalja,ami nincs benne a cikkben.
Az elsőben egyetértek, hogy tényleg a vese miatt, de a csalásról nem tudok.
1 felhasználónak tetszik:
Lambika
2013. augusztus 31. 13:44
Én annyira bírom a csajt mióta megtudtam, hogy összejöttek hiszen, ha Liam boldog, akkor mi minek nyafogjukn??? De egyébként is nagyon helyes lány
2013. augusztus 31. 13:48
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Ha Liam boldog,akkor én is az vagyok.
2013. augusztus 31. 13:48
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
Lizzana :-) végre egy normális nem nyafogos ember!! Directioner (ha az vagy)
2013. augusztus 31. 13:52
|
|
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline
|
Elöször is, Liamnek már jó a veséje!! Másodszor azért ment haza mással,mert Liam annyira berugott,h azt akarták menjen el egy másik fiúval akire azt hiszik Liam így Liam ki tud osonni anélkül h minden azzal legyen tele h liam részegen futkosott stb,, vmi ilyesmit olvastam!! Danielle a múlt,fogadjátok el!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!