Liam Payne új barátnőjével ünnepelt — fotók
2013. augusztus 31. 12:39
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Látszik az első képen, hogy mégse valami szép a csaj...mondtam én már múltkor is! Ő is úgy néz ki mint egy 30 körüli.
2013. augusztus 31. 12:39
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
nagyon arik
Liam tényleg mintha agy kicsit részeg lenne
Liam tényleg mintha agy kicsit részeg lenne
2013. augusztus 31. 12:40
|
|
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline
|
Szerintem,aranyosan mutatnak együtt,sok boldogságot nekik!
2013. augusztus 31. 12:42
|
|
GenevieveMarina's diamond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.30. Hozzászólás: 7773 Csatolások: 6753 Azonosító: 210902 offline
|
Jesszus néhányan olyan butaságokat írnak. Az egy dolog hogy pár ember szerint csúnya , de nem lehet mindenki egy szépségkirálynő - amúgy sem minden a külső. Liam biztos tudja milyen is a barátnője,gondolom nem a semmiért szerette meg..
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. augusztus 31. 12:45
Szerintem , ez egy pénzéhes ri . . nc!!Szegény Liam nagyon fog szenvedni mikor rájön erre! Különben is csak Liam van oda a csajért, a csaj meg csak élvezi ahogy Liamet az orránál fogva vezeti!!
2013. augusztus 31. 12:49
|
|
KatherineMoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 84 Csatolások: 4 Azonosító: 208578 offline
|
Az a lényeg, hogy boldogok legyenek:)
2013. augusztus 31. 12:50
Hát nekem még mindig nem szimpi ez a csaj, mert Danielle sokkal szebb és aranyosabb volt mint ő, de ha Liam őt választotta kénytelen leszek beletörődni. Bár nem hiszem, hogy csak a rajongók nem kedvelik...
2013. augusztus 31. 12:54
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Én már úgy vagyok vele, hogy azzal ha magamban dühöngök emiatt akkor változtatni nem tudok rajta de akkor se sokat ha bántom Sophit a Twitteren. (eddig se tettem ezután se fogom) De azért egy lány/nő akkor is legyen nő és legyen benne annyi tartás (szerintem) hogy nem engedi meg a barátjának 1-2 hét együttlét után hogy tapogassa főleg ne nyilvánosan az utcán, még akkor sem ha a barátja maga Liam James Payne. Van egy hely direkt erre szerintem mindenki tudja hogy hol, de hogy nem az utca az az biztos! Eddig nem mondtam hogy ilyen meg olyan lány egyszerűen szerintem csak ló feje van. De azért hogy ennyire ne legyen nő hogy megengedi azt hogy letapizzák. Hát lehet hogy én vagyok a régimódi meg az idegbajos de akkor is nem azzal van baj hogy Liam pénzét akarja e vagy sem, hanem azzal hogy mennyire tartja magát. Engem már maga ez bosszant és ezen akadtam fenn leginkább!
1 felhasználónak tetszik:
Lilium
2013. augusztus 31. 12:56
Idézet (kesty @ 2013.08.31. 12:54)
Én már úgy vagyok vele, hogy azzal ha magamban dühöngök emiatt akkor változtatni nem tudok rajta de akkor se sokat ha bántom Sophit a Twitteren. (eddig se tettem ezután se fogom) De azért egy lány/nő akkor is legyen nő és legyen benne annyi tartás (szerintem) hogy nem engedi meg a barátjának 1-2 hét együttlét után hogy tapogassa főleg ne nyilvánosan az utcán, még akkor sem ha a barátja maga Liam James Payne. Van egy hely direkt erre szerintem mindenki tudja hogy hol, de hogy nem az utca az az biztos! Eddig nem mondtam hogy ilyen meg olyan lány egyszerűen szerintem csak ló feje van. De azért hogy ennyire ne legyen nő hogy megengedi azt hogy letapizzák. Hát lehet hogy én vagyok a régimódi meg az idegbajos de akkor is nem azzal van baj hogy Liam pénzét akarja e vagy sem, hanem azzal hogy mennyire tartja magát. Engem már maga ez bosszant és ezen akadtam fenn leginkább!
szerintem igazad van
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.