Megérkezett Selena Gomez új filmje
2013. augusztus 31. 13:47
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
biztos nagyon jó a film:)
2013. augusztus 31. 16:46
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Most komolyan: Mennyit fizethettek Ethannek, hogy azt nyilatkozza, amit?
Nem vagyok rosszmájú, félreértés ne essék, de valljuk be, hogy szalonna pocsék színésznő. Legalábbis, amit leművelt a veverlis sorozatban, hát... kalap szamócát sem ért. Ethan drága miatt a film mindenképpen nézős lesz, habár csak otthoni mozidélutánra, mert nincs az a pénz, hogy szalonnáért még fizessek is. Ahogyan gomez is elmondta a dolgokat... hát... szerintem ismét nem teljesített valami jól. Egy profi vérbeli színésznek magától jönnek a dolgok, s nem kell beleélnie magát, hanem alapból megy neki. Isten nyugasztalja, de Heath Ledger pontosan egy ilyen színész volt, hiszen életemben nem láttam még olyan kúl alakítást, mint amit lenyomott a Batmanben. Szóval a színészet valahol itt kezdődik és nem ennél a tehetségtelen dizni libuskánál.
Magunk között szólva, sosem értettem, hogy mit zabáltok rajta, hiszen sem a színészethez, sem a zenéléshez nem tud konyítani, mégis a leghíresebb tinicölöbök között van. Miért?
Megpróbálhatok pozitívan hozzáállni, de szelénke alapból nem az a fajta színésznő, akinek jól áll egy Lara Croft-féle szerep. Bár kíváncsi vagyok, hogy miket bénázott össze a szerepében, hiszen valami azt súgja, hogy igazi kis erőlködés lesz vele az a másfél-két óra. Eskü, már ezért is megéri majd letölteni.XD
2013. augusztus 31. 17:03
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Nem is tudom, meg néztem az előzetest, és szerintem jó film lehet..
2013. augusztus 31. 19:00
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
kíváncsian várom:D
2013. szeptember 01. 10:50
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
már nagyon várom
2013. szeptember 02. 18:19
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Sziasztok! Bécsi Selena konci jegy olcsóbban eladó. Kérlek ha érdekel titeket írjatok a balazs.zsuzsanna90@gmail.com címre. Pesten személyesen is áttudom adni a jegyeket.
2013. szeptember 25. 08:29
lehet meg nézzem de nem olyan csábitó az a kép xd
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: