Taylor Swift és Harry Styles együtt bulizott a VMA után?
2013. augusztus 30. 00:03
|
|
Zuriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 209306 offline
|
Én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy az egész konfliktus csak show a népnek, hogy többet forogjon a médiában a nevük. Mindig kell valami botrány.
1 felhasználónak tetszik:
Ancsucsu
2013. augusztus 30. 00:32
|
|
Directoner12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 209004 offline
|
Csak azért,mert csináltak egy képet... -.- nem lesz semmi am a képen Taylor olyan gyilkosan néz XD
2013. augusztus 30. 00:36
Ez csak egy kep. Nem ertem miert kell rogton kombinalni.
2013. augusztus 30. 01:30
Úristen, ezek hogy szívták egymás vérét az egész VMA alatt! Nagyon röhögtem, főleg Taylor beszólásán, amikor az IKYWT-ról magyarázott
2013. augusztus 30. 07:52
|
|
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline
|
Szerintem ez csak egy kép és ha kijózanodnak akkor ugyan úgy utálják és piszkálják majd egymást.
Nem fognak össze jönni megint.
És amint láttam és olvastam a legtöbb hozzászólónak is ez a véleménye.
Szóval ennyit erről.
Nem fognak össze jönni megint.
És amint láttam és olvastam a legtöbb hozzászólónak is ez a véleménye.
Szóval ennyit erről.
2013. augusztus 30. 08:25
Szerintem még mindig utálják egymást csak Ed-et mind a kettem szeretik barátjukként és egy kép csaak egy kép.
2013. augusztus 30. 09:37
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Oh.Szerintem Taylor berúgta magát.Harryvel szépek együtt de ez nem mentség arra, hogy Harry hülye.
2013. augusztus 30. 11:34
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Eddig nem úgy volt hogy utalják egymást? Ez nekem magas!!! És tisztára ledöbbentem
2013. augusztus 30. 13:26
|
|
HeniiKeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 208221 offline
|
Istenem.. Megint ugrasszátok össze a 2 fandomot. Ígyis elég bajunk volt erre megint kezdődik. Táncoltak, egymástól 10 méterre. álljon már meg a menet. Ed miatt voltak egy szórakózó helyen. És mivan ha ugyanott voltak?! Jesszusom. Már tényleg sok itt a hazugság..
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.