Taylor Swift és Harry Styles együtt bulizott a VMA után?
2013. augusztus 29. 18:06
|
|
SzasziHoltúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 199223 offline
|
Szerintem nem illenek össze!!!!!
2013. augusztus 29. 18:07
|
|
Nacturnaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 210330 offline
|
na 2 dolog:
1. ebből a képből még nem derül ki semmi de komolyan mondom örülnék ha végreeee elásnák a csatabártott.
2. Csak azzal kapcsolatban amit Kesty mondot: komolyan? MI rúgunk bele a Directionerökbe? Kik azok akik nem bírják ki gonosz megjegyzés nélkül ha fel emlegítig a másiket? na igen... tudtomal főleg TI ártatlan Directionerök. Erről ennyit.
És könyörgöm honnan tudjátok h miért szakítotak? az nem lehet h a ti kedvenckétek miatt ment tönkre a kapcsolatuk? tudtomal nem ismeritek a magánéletüknek az összes percét.. (én sem de legalább nem vagyok konservativ hanem végig hallgatom mások véleményét is)
Aztán honnan veszed h azt mondta? csak rá van szerkeztve egy képre. Ilyet én is tudok neked készíteni. Mármint olyat amin épp Harryke mondd vlmit Tayloról.
És komolyan? Taylor mitől ribanc? aha volt egypár barátja... ÉS? ne mondd h neked életed során egyetlen egy lesz...
Most ezzel nem szeretnék senkit sem megbántani... So bocs Kersty de egyszerűen nem bírtam szó nélkül h vlki ilyen konservatív izét írjon és ne gondolkozon előtte h biztos-e h neki van-e igaza.
és az összes többi Harry-mániásnak: titeket sem szeretelek volna most ezzel lealacsonyítani csak az a baj h a többségetek nem gondolkozik
1. ebből a képből még nem derül ki semmi de komolyan mondom örülnék ha végreeee elásnák a csatabártott.
2. Csak azzal kapcsolatban amit Kesty mondot: komolyan? MI rúgunk bele a Directionerökbe? Kik azok akik nem bírják ki gonosz megjegyzés nélkül ha fel emlegítig a másiket? na igen... tudtomal főleg TI ártatlan Directionerök. Erről ennyit.
És könyörgöm honnan tudjátok h miért szakítotak? az nem lehet h a ti kedvenckétek miatt ment tönkre a kapcsolatuk? tudtomal nem ismeritek a magánéletüknek az összes percét.. (én sem de legalább nem vagyok konservativ hanem végig hallgatom mások véleményét is)
Aztán honnan veszed h azt mondta? csak rá van szerkeztve egy képre. Ilyet én is tudok neked készíteni. Mármint olyat amin épp Harryke mondd vlmit Tayloról.
És komolyan? Taylor mitől ribanc? aha volt egypár barátja... ÉS? ne mondd h neked életed során egyetlen egy lesz...
Most ezzel nem szeretnék senkit sem megbántani... So bocs Kersty de egyszerűen nem bírtam szó nélkül h vlki ilyen konservatív izét írjon és ne gondolkozon előtte h biztos-e h neki van-e igaza.
és az összes többi Harry-mániásnak: titeket sem szeretelek volna most ezzel lealacsonyítani csak az a baj h a többségetek nem gondolkozik
2013. augusztus 29. 18:12
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Ez még nem jelent semmi.Legalább is,szerintem.....De ha ki is békülnek,egyáltalán nem illettek össze......
2013. augusztus 29. 18:12
|
|
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline
|
Én személy szerint úgy vélem, hogy ez az egyetlen fotó még nem jelent békét kettejük közt, hiszen lehet, hogy csak Ed kedvéért készült a fénykép, elvégre a társaság két végén álldogálnak. Mindenesetre örülnék, ha elásnák a csatabárdot, mert szeretem Taylort és Harryt is egyaránt, és kicsit kiborító a folytonos harc közöttük!
2013. augusztus 29. 18:21
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
egyszer ki kell békülni
2013. augusztus 29. 18:23
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
What the shit??
Fhuu most annyira de annyira dühös vagyok,hogy az na,de egyben szomorú is
hogy a franc??-csak ezt kérdezném???Komolyan
Ed tudom,hogy jót akarsz,de és kiakarod őket békéteni???-kérlek csak aszt ne!!!PLEASE ED PLEASE!!!
HA esetleg jól kibékítenéd őket akkor nagyon haragudnék rád
2013. augusztus 29. 18:25
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
kesty írta:
Szerintem a harc tovább folytatódik mert a drága Taylor és az elvakult rajongói ott rúgnak bele Harry-be a One Direction-be és a Directionerek-be ahol csak tudnak. De egyszer majd Taylor is pofára esik és bevallom már nagyon várom azt a napot. Mindenki azt mondja hogy ő a "jó kislány" a szent és közben ő mondja hogy "Sh*t the f*ck up"...?! Miről is beszélünk. És ha valaki utána jár a történteknek akkor Harry egy rossz szót nem mondott Taylor-ra Riri r*bancozta le (teljesen jogosan) Harry csak a plafonra nézett mikor Swift kisasszony elvonaglott mellette. Innen is látszik hogy Harry 19 évesen mennyivel érettebb és mennyivel több esze van mint a 23 éves Taylor-nak...
jogosan egyetértek
Szerintem a harc tovább folytatódik mert a drága Taylor és az elvakult rajongói ott rúgnak bele Harry-be a One Direction-be és a Directionerek-be ahol csak tudnak. De egyszer majd Taylor is pofára esik és bevallom már nagyon várom azt a napot. Mindenki azt mondja hogy ő a "jó kislány" a szent és közben ő mondja hogy "Sh*t the f*ck up"...?! Miről is beszélünk. És ha valaki utána jár a történteknek akkor Harry egy rossz szót nem mondott Taylor-ra Riri r*bancozta le (teljesen jogosan) Harry csak a plafonra nézett mikor Swift kisasszony elvonaglott mellette. Innen is látszik hogy Harry 19 évesen mennyivel érettebb és mennyivel több esze van mint a 23 éves Taylor-nak...
jogosan egyetértek
2013. augusztus 29. 18:28
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Szánalmas, amit a média ki nem talál. Egy kép erejéig álltak össze, ráadásul közöttük van Ed és egy másik pasi is. Amit a VMA alatt lerendeztek az alapján meg nem hiszem, hogy kibékültek volna
Jobb nekik külön-külön mint ketten együtt, minden szempontból.
2013. augusztus 29. 18:37
Idézet (Baybee @ 2013.08.29. 17:29)
Ennek a hozzászólásnak a fele sem igaz
1. Hogy a Swiftiek kötnének bele a Directionerekbe? Szerintem ez épp fordítva van. Melyik cikknél is vitatkoznak többet? Téma lezárva.
2. Rihanna jogosan ler*bancozza Taylort? JOGOSAN?! Hasonlítsd már össze a két előadó klipjeit esetleg öltözködését, vagy bármi mást... Téma lezárva.
3. Harryke Taylor fenekét nézte, amikor elvonult mellette, tehát nem tudom, nálatok mit jelent a plafon szó, de nálam nem a fenéksírölést. Téma lezárva.
1. Hogy a Swiftiek kötnének bele a Directionerekbe? Szerintem ez épp fordítva van. Melyik cikknél is vitatkoznak többet? Téma lezárva.
2. Rihanna jogosan ler*bancozza Taylort? JOGOSAN?! Hasonlítsd már össze a két előadó klipjeit esetleg öltözködését, vagy bármi mást... Téma lezárva.
3. Harryke Taylor fenekét nézte, amikor elvonult mellette, tehát nem tudom, nálatok mit jelent a plafon szó, de nálam nem a fenéksírölést. Téma lezárva.
2013. augusztus 29. 18:38
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Nagy kibékülés
2013. augusztus 29. 18:40
|
|
Naluvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.20. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 202304 offline
|
Remélem még egyszer nem jönnek össze , mert szerintem nem is illenek össze.De a kibékülés is jó lenne nekik nem kéne harcolniuk ,de ne legyenek még egyszer együtt
2013. augusztus 29. 18:41
Nem hinném hogy hirtelen összemelegedtek, szerintem csak Ed miatt csinálták.
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Lehet hogy csak egy kép volt és újra barátok lesznek de lehet hogy nem.
|
|
Ágica96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 173996 offline
|
ez csak egy kép...egy..kép.nem kell felfújni nagyon...és nem mellesleg Harry nem csipkelődött, kussban tapsolta Taylort mikor átvette a díjat, ellenben Taylorral, aki végig dumálta Harry beszédét.Nem szép dolog.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: