Hayley Williams kényelmetlenül érzi magát Miley miatt
2013. augusztus 31. 09:20
|
|
JBMCSGúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 200289 offline
|
Azt csinál Miley amit akar ti is minek szóltok bele? Ő élete ilyen akart lenni ilyen is legyen nekem tetszik akárki mit mondanak így a jó ha igazán szerettem a régebbi énjét akkor most nem fogom megváltoztatni csak ilyen kis apróbb vagy nagyobb hibákért!!! <3
2013. augusztus 31. 11:09
|
|
nagy.dalmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 142 Csatolások: 3 Azonosító: 202996 offline
|
JBMCSG:egyetértek!
2013. augusztus 31. 13:05
Annyira unom már ezt Hayleyt. Ezen az oldalon ő a legtúlértékeltebb. Róla akkor is cikk kerül ki, ha platina vagy aranylemeze lett, amit valljunk be nem egy erős minősités. Én is kedvelem néhány dalukat, de amióta az oldalon vagyok agyamra megy, hogy az az 5 ember annyira isteniti őt, mintha valami ikon lenne. Ellenben jobban hajaz egy bohócra, vagy egy papagájra, mint egy stilusos énekesnőre. Pedig nem egy nagy szám szerintem. Ő is csak az elején volt érdekes karakter, most már csak erőlködik, hogy a fénye ne alusszon el.
A cikk tartalmához nem szólok, mivel vagy 5 hasonló cikk került ki és újat nem tudok mondani.
2013. augusztus 31. 14:38
|
|
SpringBreakBitchúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.26. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 210442 offline
|
Szerintem Miley nagyon szexi volt...
2013. augusztus 31. 16:25
Idézet (Mirrors @ 2013.08.31. 12:01)
Egyébként Hayleynek annyira de nagyon nincs köze Mileyhoz...Miért szól bele? Kicsit tényleg furi volt, de hát Mileytől már ezt megszokhattuk. ; )
miért kellene, hogy köze legyen hozzá? csak elmondta róla a véleményét, ha nem tűnt volna fel. ._.
2013. augusztus 31. 17:23
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Miley ezeket azért csinálja, szerintem hogy magára vonja a figyelmet de evvvel csak lekurvázzák...
2013. augusztus 31. 19:20
|
|
LittleMonster0211új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.03. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 187081 offline
|
Excuse me. No!
Nem Miley Szájrúzs nyitotta a VMA-t hanem Gaga...
és mondjuk Hayley szerintem rátapintott a lényegre mert ahogy Ms. Szájrúzs 1 nagykofferu fekete táncos hátsóját fogdosta az már kicsit sok volt ...
Nem Miley Szájrúzs nyitotta a VMA-t hanem Gaga...
és mondjuk Hayley szerintem rátapintott a lényegre mert ahogy Ms. Szájrúzs 1 nagykofferu fekete táncos hátsóját fogdosta az már kicsit sok volt ...
2013. augusztus 31. 20:36
|
Kim MinJungúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 209530 offline
|
Szànalmas kis p*csa aki nagyon elhiszi magàt. Mellesleg borzalmas segge van ...
2013. szeptember 01. 11:35
|
|
itsChanelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 4 Azonosító: 207195 offline
|
Igazat adok Hayleynek, mert amit Miley leművelt az egyszerűen volt undorító, gyomorforgató. Ezzel a niggás viselkedésével csak magát égeti, a fél világ inkább röhög rajta minthogy jónak titulálná az általa alkotott dolgokat. Azzal, hogy drogozik meg éjjel-nappal twerkel nem lesz néger. Köze nem volt a gettóhoz soha, soha nem élt ott, fogalma sincs milyen. És amit művel az tényleg kicsit kezd átmenni rasszistába.
Hayley pedig olyan bölcs lett mostanában, mindenkit nagy ésszel oszt, amikor pont Ő az, aki segget csinált a szájából.
Régen oda-vissza voltam a Paramore dalaiért, a rockos, egyedi stílusukért és Ők is mik lettek? Tucatgyártmányok, az előttem szólókkal egyetértve Hayley is inkább olyan lett, mint egy bohóc, aki a saját önbizalma növelésének érdekében húz le másokat. Tényleg nem őt akarom ezzel bántani, mert eddig rettenetesen bírtam a szókimondó stílusát, de ideje lenne tükörbe nézni.
Hayley pedig olyan bölcs lett mostanában, mindenkit nagy ésszel oszt, amikor pont Ő az, aki segget csinált a szájából.
2013. szeptember 01. 13:04
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Nem tudom mit érez ez a Miley de ennyire ne akarjon már kilépni a Hannak Montana korszakból -.- Hayley jól megmondta :33
2013. szeptember 01. 13:49
|
|
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline
|
Akkor kiakadt.. Miley akkor is a legjobb !
ennyi
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: