Harry Styles szinglinek vallja magát
2013. augusztus 29. 09:18
Nem értem hogy miért kell a barátnőiket bántani .... De az jó hogy a rajongóikhoz őszinték
Harry majd leírom a címem xDDD
2013. augusztus 29. 09:32
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nekem mindegy,hogy szingli-e vagy nem
2013. augusztus 29. 09:40
|
|
Saphira |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.31. Hozzászólás: 685 Csatolások: 3 Azonosító: 195049 offline
|
Már alig várom a filmet, engem nem zavart volna, ha a barátnőik is benne lettek volna, nekem egyikőjükkel sincs semmi problémám
De Harry-nek igaza van, hogy nem akarták a rajongók még jobban utálják a lányokat. Habár én nem értem, hogy sokan miért utálják a barátnőiket, van aki nem szereti, az más, de utálni az azért más túlzás, szerintem azokból az emberekből csak a féltékenység beszél. Ébredjetek fel, mekkora esély van arra, hogy pont ti lesztek azok akik valamelyikük barátnője lesz?? Hát nem valami sok.
De Harry-nek igaza van, hogy nem akarták a rajongók még jobban utálják a lányokat. Habár én nem értem, hogy sokan miért utálják a barátnőiket, van aki nem szereti, az más, de utálni az azért más túlzás, szerintem azokból az emberekből csak a féltékenység beszél. Ébredjetek fel, mekkora esély van arra, hogy pont ti lesztek azok akik valamelyikük barátnője lesz?? Hát nem valami sok.
2013. augusztus 29. 09:54
|
|
PinkLadyTimi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 172980 offline
|
Én egy kicsit sajnálom hogy a lányok nem lesznek benne mert én mindegyikőjüket szeretem és ha fiúk boldogak akkor az igazi directionerek is azok. Meg egyszer Harry is megtalálja az igazit.
Nem értem hogy sok rajongó minek ír fenyegetéseket mintha azzal előrébb jutna hogy most megfenyegeti őket. meg ahoyg elötem is írták hogy ezekből csak a féltékenység beszél hogy lehet valakit úgy utálni hogy nem is ismered úgy hogy előtted valaki megmondta arról a lányról hogy neki nem szimpatikus meg minden akkor már te is azt mondod. Szerintem el kéne fogadni hogy ők boldogak.
Nem értem hogy sok rajongó minek ír fenyegetéseket mintha azzal előrébb jutna hogy most megfenyegeti őket. meg ahoyg elötem is írták hogy ezekből csak a féltékenység beszél hogy lehet valakit úgy utálni hogy nem is ismered úgy hogy előtted valaki megmondta arról a lányról hogy neki nem szimpatikus meg minden akkor már te is azt mondod. Szerintem el kéne fogadni hogy ők boldogak.
2013. augusztus 29. 09:59
|
|
Áfamanó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 568 Csatolások: 0 Azonosító: 184102 offline
|
Tudtam én, hogy nincs barátnője.
Na mindegy is, mert ha lenne én is örülnék neki mint Hazza. Szerintem jó ötlet, hogy nincsenek a lányok benne. Eleanort szeretem, Perriet nem. Danielle is simán benne lehetett még volna, mivel akkor még együtt voltak és bármennyire rossz is kimondani Taylor is. Mivel se Dani se Swift már nem 1D barátnő ezért sokkal jobb, hogy tényleg nincsenek benne. Így hogyan eshetett volna szegény Sophianak.
2013. augusztus 29. 10:04
|
|
Lolaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.05. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 195468 offline
|
és akk most jönnek a Directonerek h de jó meg ilyenek... .elárulom nektek, hogy kb 90 % az esélye annak h a ti Henrytek szíve még mindig Taylorért dobog
2013. augusztus 29. 10:17
|
|
PandaPannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.26. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 207346 offline
|
Most egy nyamvadt kép miadt minek fenyegetőzni. Harry elmondta volna már, ha lenne hapcsolata.
2013. augusztus 29. 10:30
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
béna. visszataszitja a csajokat
2013. augusztus 29. 10:38
Nem azért, de szerintem a normális rajongók örülnek, hogy a kedvencük végre boldog, még ha nem is szimpatikus teljesen a választottjuk,és nem küldenek naponta 'Gyűlöllek, pusztulj!' üzeneteket szegénynek. Lefogadom, hogy szegény csajt is kikészítik idegileg és lelkileg az agybeteg (tisztelet a kivételnek) rajongók, akik akár naponta küldözgetnek neki 100 gyűlölködő üzenetet
2013. augusztus 29. 10:49
unalmas már a sok cikk harryről, miért kell ilyet leírni? keressetek rá a lányra! mi történt? van egy ugyanolyan pólójuk és beszélgettek. ennyi erővel Harryt a saját anyjával is össze lehetne hozni! -.- komolyan ez már kezd szánalmas lenni. kavarás folyamatosan. a fenyegetőzésről meg inkább ne is beszéljünk...-.-"
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: