Debütált Amerikában Zendaya könyve
2013. augusztus 28. 21:50
Nevetséges.. ebbe a csajba egy csepp tehetség sem szorult, tehetségtelen a színészet terén, az éneklésről meg ne is beszéljünk.. minek ennek még könyvet is kiadni?
Na de ő tudja..
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 21:56
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Mire fel ad ki egy könyvet egy sorozat"sztár"?
2013. augusztus 28. 22:10
Jólvan már!
Aztán sminkcucc meg ruhakollekció meg saát márka meg ZendayaPhone vafgy IZanndaya stb... Szerintem túl spk mindent csiná. Ja, és még saját tvműsora is lesz.
2013. augusztus 28. 22:32
Én szeretem Zendayát, a ShakeIt Up-ot és igazából a számai is ,,hallgathaóak". ÉS persze szívesen elolvasnám a könyvét. De egyvalamit nem értek: Hogy lehet, hogy a mai celebek, mindenben tehetségesek? :/ Színészkednek, Énekelnek, Írnak meg minden. Furcsa.. Bár én szeretem őket!
☺☻♥
2013. augusztus 28. 22:34
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Csak regénynek ne merje ezt valaki nevezni.
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 22:35
|
Gaby14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 173166 offline
|
az ilyenek mind azt hiszik hogy mindenben jók,közben meg csak a pénz beszél mindenütt!
gondolkozott már valaki azon közületek,hogy mennyiért adatta ki,mennyit kaszál rajta,stbstb? mert ha nem akkor itt az ideje... egy könyvet kiadni nagyon drága,én tudom(én is írok,csak hát én nem vagyok híres se meg gazdag se így nem lesz kiadva..:/)
gondolkozott már valaki azon közületek,hogy mennyiért adatta ki,mennyit kaszál rajta,stbstb? mert ha nem akkor itt az ideje... egy könyvet kiadni nagyon drága,én tudom(én is írok,csak hát én nem vagyok híres se meg gazdag se így nem lesz kiadva..:/)
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 22:46
|
|
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline
|
Eltudom képzelni miket zagyvál össze a könyvében, feltéve ha Ő írta a saját két kezével.
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 22:57
Nem nagyon vonzanak az ilyen könyvek és számomra Zendaya se szimpatikus.Plusz a borító sem nyert meg...
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 23:04
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Nem hiszem hogy nagyon sok köze volt a megírásához de ok
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 23:09
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Kész vicc. Tehetséges írók(akár amatőr, akár nem), akiknek tényleg van érzéke és elegendő fantáziája egy könyv megalkotásához, éveket gürizik és "harcol" a kiadókkal. Aztán lehet, hogy semmi nem lesz az egészből. Erre itt egy se színészkedni, énekelni meg pláne nem tudó Diznis, aki gondol egyet, hogy ő most szépségtippekkel látja el a jó népet. Az életrajzi dolgokat is ő vetette papírra, nyilván. Felfogadták az írónőt és szépen megírta. Zendaya meg odáig van.
2013. augusztus 28. 23:16
|
|
stellaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.12. Hozzászólás: 304 Csatolások: 2 Azonosító: 200039 offline
|
Vannak nála sokkal sokkal tehetségesebb írók is akik bármennyit küzdenek de a könyvüket nem adják neki meg csak egy csettintés és már ki is adták!
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 23:19
|
deppheadúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.05. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 208349 offline
|
Ez komoly? Ír egy könyvet a divattippjeiről, és ettől azt hiszi ő lesz az istenkirály és ezzel életeket ment meg? Hát sajnálom Daya, de erre felesleges fákat pazarolni... Őszintén kit érdekel, mi van abban a szennyben? A gyerekeknek értékes könyveket kéne adni! Nem ezt...
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 23:35
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
A rajongói biztos el fogják kapkodni a polcokról példányokat, de ahogy olvasom a könyveket, a magyarok nagy részének nem éppen kell.
Charlotte Benning
2013. augusztus 28. 23:47
Eltudom képzelni mennyi köze lehetett a "könyv" megirásához. Max a képeket összeválogatta, és talán megadta a témák ciméjét. Tényleg siralmas, hogy egy 16 éves lány, pár hónap alatt összedob egy könyvet és azonnal a boltok polcain foglal helyet. Akikben pedig megvan az irói véna, és nem éppen hiresek, azok meg várhatnak mig felkarolja valaki a könyvüket, mert hát annak csak nehezebb dolga van, aki nem ismert. Persze akadnak kivételek, mivel olyan regényeket is képesek kiadni, amiknek van történetük, lényegük. Szóval a pofám leszakad, hogy neki csak egy csettintés, és minden úgy lesz ahogy azt ő akarja.. Trükkös ez az egész élet. Valaki kifog egy aranyhalat, más meg kapálódzik érte kézzel-lábbal, hogy egy nyambatt halat fogjon ki.
2013. augusztus 28. 23:51
Hát,remélem hogy Magyarországon is meg fog jelenni! Alig várom már
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.