A cikk utolsó mndata pedig teljeséggel jogos! Sorry fanok...
Selena Gomez odavan George Clooney-ért
2013. augusztus 28. 21:31
|
|
dasom410visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 376 Csatolások: 39 Azonosító: 195022 offline
|
Hát nem tudom... Justin szerintem csak éli az életét és élvezi hogy kamasz. sztem nincs ezzel semmi gond csak nagyon felfujják a dolgokat. 1. egy 21 éves FELNŐTT lánynak sztem ne mondja meg az anyja meg az apja hogy mit csináljon 2. egy 21 éves lány tudja mit csinál 3. ilyet egy normális szülőtől még nem hallottam 4. amilyen a gyerek ugy kell szeretni akár milyen pasija van akár hogy néz ki. nekem ez a véleményem.
2013. augusztus 28. 21:55
"Selena édesanyja, Mandy, és a mostohaapja, Brian Teefey egyébként nemrég arra kérték Gomezt, hogy messziről kerülje el Biebert, különben a családjával is megromolhat a kapcsolata és újszülött húgával, Gracie-vel sem találkozhat, ha újra a botrányos kanadai tinisztár karjaiban köt ki."
Nagyon helyes.
Nagyon helyes.
2013. augusztus 28. 21:59
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Szerintem Sel már nem fog visszamenni Justinhoz.
2013. augusztus 28. 22:02
Az hülyeség, hogy emiatt MEGTILTJÁK neki..
Egyébként idős hozzá George, de biztos nem azért mondta Sel, mert bármit is akar tőle..
Egyébként idős hozzá George, de biztos nem azért mondta Sel, mert bármit is akar tőle..
2013. augusztus 28. 22:09
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nem hiszem, hogy Selenának tetszene George Clooney legfeljebb rajong érte mint színészért. De semmi több. És bár én sem nagyon kedvelem Justint szerintem nem kellene megtiltani, hogy Selena találkozón a húgával hiszen nagyon szereti és mindig is akart egy testvért...
2013. augusztus 28. 22:12
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (Nina 10 @ 2013.08.28. 22:09)
Nem hiszem, hogy Selenának tetszene George Clooney legfeljebb rajong érte mint színészért. De semmi több. És bár én sem nagyon kedvelem Justint szerintem nem kellene megtiltani, hogy Selena találkozón a húgával hiszen nagyon szereti és mindig is akart egy testvért...
Elolvastad a cikket? Had találjam ki, nem! Selena kijelentette, hogy legújabb férfi ideáljának George Clooneyt tartja.
1 felhasználónak tetszik:
Beach Baby
2013. augusztus 28. 22:14
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
Ennek a csajnak minden 2. pasi bejon, a hiresek, felkapottak elonyben vannak. Erdekes mikor nagy volt a JB (Jonas Brothers) laz, akkor Nick-el kivart, mikor A Twillight volt a meno Taylor-ral volt, mikor Justin Fever volt, vele jart. Es ne mondjatok h ez veletlen egybeeses foleg h veletlenek nincsenek.
2013. augusztus 28. 22:27
Igen, én is gyűlölöm Justint. De attól még ha ő szereti (tudom, hogy nem) attól még hülyeség, hoy a szülei megutálják és nem láthatja a hugát. Na mindegy. Amúgy meg George Clooney tényleg elég idős Selhez. SZerintem csak úgy gondolja ezt hogy nagyon szereti őt, sde nem hinném hogy valamit akarna tőle.
AnnaHuonggal viszont azért egyet értek. Én szeretem Selt és szeretem a számait, de amit AnnaHuong mond az igaz. Az én véleményem: Sellynek a pasik teráén leginkább az számít, hogy az adott pasi milyen népszerű, és milyen gazdag.
AnnaHuonggal viszont azért egyet értek. Én szeretem Selt és szeretem a számait, de amit AnnaHuong mond az igaz. Az én véleményem: Sellynek a pasik teráén leginkább az számít, hogy az adott pasi milyen népszerű, és milyen gazdag.
2013. augusztus 28. 22:42
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
néhányatok olyan kis hülye már bocs xd figyelmesebben olvassátok már el a cikket pls.
2013. augusztus 28. 22:55
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Ez tök nem így volt. Kérdezték tőle a VMA után, hogy ki a sztárideálja és azt mondta, hogy mindig Logan Lermant mondja, de úgy gondolja, hogy Logant zavarhatja, hogy folyton őt mondja. S mivel együtt fognak dolgozni egy filmben, nem akarta, hogy Logan furán érezze magát, ezért mondta inkább George Clooneyt, mert vele semmi esély, hogy valaha együtt dolgozik, vagy bármi mást csinál vele.
2013. augusztus 28. 22:55
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Élőben néztem azt az interjút, ami a VMA-en készült vele, szóval százezer százalék, hogy ez így volt. Nem kitalálom.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2013. augusztus 28. 23:10
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Sel és Logan összeillenének
2013. augusztus 28. 23:11
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Selena ezt nem úgy érte hogy járna vele hanem csak bejön neki!
Biztos másoknak is van ilyen érzése egy híres emberrel kapcsolatban! Ami pedig a családját illeti ez a dolog nagyon meglepet! Nem gondoltam hogy ennyire megutálták Justint,de mondjuk biztos féltik a lányukat hogy nehogy ő is rossz útra térjen!:/ Az igaz hogy Justin mostanában eléggé lesüllyedt de én attól még szeretem és bízom benne hogy helyrejön az élete!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.