Adam Lambert megvédte Miley Cyrust
2013. augusztus 30. 15:26
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Igaza van Adam-nek,de azért van egy határ amit Miley nem léphetne át!
2013. augusztus 30. 18:30
Timcsy008 illetve Supermacy köszönöm, hogy leírtátok helyettem mind ezt. Amúgy igen, nem így kéne elérni, hogy beszéljenek rólad. Justin Timberlake, Bruno Mars, Macklamore. Na ők azok akik megjelentek a VMA-n, és megérdemlik, hogy naponta 5000 cikket írjunk róluk, és beszéljünk róluk. A tehetségtelen Májli ezt nem érdemli meg. Könyörgöm, el van jegyezve, és Robinnak is van felesége! Ha fenn akar maradni a topon akkor váltson stílust, és változzon meg mert ez a stílus nem áll jól neki, és a rajongóit is kezdi elveszteni. Amúgy abba nem gondolt bele, hogy kisgyerekek is nézik a VMA-t? Még egyszer részvétemet küldöm Robie Ray Cyrus-nak, amiért ezt lett a gyerekből. Nem vette észre, hogy már túllépte a határt? A szülők biztos otthon megveregetik a hátát és mondják,hogy: Rendben Miley ez szép volt, csak így tovább? dry.gif (Aki nem vette volna észre ebbe volt egy kicsi szarkazmus
) Ahogy nézem Bieber abbahagyta ezt a viselkedésformát és most már Miley kezdi? Egy bolond százat csinál
Bocsi a regényért, lett volna hosszabb is csak elfelejtettem mit akartam írni!
Ha találtok benne valami hibát légyszi szóljatok mert gyorsan gépeltem és nem néztem át.
by: törpe.
Bocsi a regényért, lett volna hosszabb is csak elfelejtettem mit akartam írni!
by: törpe.
2013. augusztus 31. 20:27
|
Kim MinJungúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 209530 offline
|
Ami sok az sok! A csaj tulzásba viszi ezt az egèszet ! Egy csepp szègyenèrzete sincs?
2013. augusztus 31. 20:45
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Miley csak nem olyan szemérmes, mint az emberek többsége és nem fél megmutatni, ki ô.Nos, ez már csak azért könnyebb neki, mert celeb,de a kérdés nem ez volt.
2013. augusztus 31. 20:47
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Average Girl:Gratulálok!Elképesztõ érveket hoztál fel és igazad is van!
2013. szeptember 02. 14:50
|
|
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline
|
Adam-nek igazat kell adni, abban, ahogy látja a dolgokat. Beszélnek róla, ami egy sztárnak jó(mondjuk nem így, mint Miley). Igaza van, hogy fölösleges fikázni, mivel vissza nem lehet csinálni.
Mellesleg, majdnem mindig van egy ilyen előadó a díjátadók fellépői között.
Mellesleg, majdnem mindig van egy ilyen előadó a díjátadók fellépői között.
2013. szeptember 04. 12:59
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Eggyet értünk meyah!
2013. szeptember 14. 22:50
|
|
Dzsedibebii.69új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 211800 offline
|
Adam nagyon jófej volt.
egyre jobban imádom. <3333333
2013. október 03. 17:14
ez szép volt tőle nagyon imádom mileyt is és adamot is
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: