Hasonmások a sztárvilágban VII.
2013. augusztus 28. 19:16
|
vivi98vankovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 179769 offline
|
Ezt nagyon nem találták el.
2013. augusztus 28. 19:26
Szerintem nem nagyon hasonlítanak...Talán Jennifer Love Hewitt és Lacey Chabert egy kicsit,de még a vak ember is megtudja külömböztetni őket.Az előző cikk sokkal jobb volt.
2013. augusztus 28. 19:56
|
|
Kittiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 206245 offline
|
Úgy érzem, már nem nagyon kellene erőltetni ezt a cikksorozatot... Szerintem Cher Lloyd sokkal inkább macbarbie07-re hasonlít (youtube-os beauty guru), Ben McKenzie pedig ezen a képen Simon Bakerre emlékeztet.
2013. augusztus 28. 20:02
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Szerintem ez nem lett olyan meggyőző...
2013. augusztus 28. 20:02
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
Marlene Favela – Jacqueline Bracamontes: semmi közöset nem látok bennük.
Barbara Mori és nemtudom ki: Eleve Barbaráról nem a legelőnyösebb képet raktátok bele, viszont még így is szebb mint a másik valaki. DE egyáltalán nem hasonlít.
Barbara Mori és nemtudom ki: Eleve Barbaráról nem a legelőnyösebb képet raktátok bele, viszont még így is szebb mint a másik valaki. DE egyáltalán nem hasonlít.
2013. augusztus 28. 20:10
|
|
mili..summerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 199538 offline
|
Kicsit erőltetettek ezek a "hasonmások"...talán az utolsó kettőre mondanám, hogy van hasonlóság.
2013. augusztus 28. 20:33
|
|
csokiskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 209152 offline
|
Egyáltalán nem hasonlítanak!!
2013. augusztus 28. 21:49
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Akik asszem még nem voltak felsorolva, és szerintem hasonlítanak: Alexander Skarsgard és Teddy Sears - mindketten magasak, szőkék, kékszeműek, jól néznek ki. Ashley Judd, és Katherine Heigl, főleg amikor Ashleynek hosszú szőke haja volt (ők szerintem arca hasonlítanak). Ryan Doom és Jeff Branson - világosbarna hajúak, kék szeműek, helyesek. És egy kicsit Rebecca Romijn és Charlize Theron - szőkék, kékszeműek, magasak. Fergie és Ellen Pompeo. És Avan Jogie és Luke Pasqualino. De aztán lehet, hogy csak én látok hasonlóságokat bennük.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: