Hasonmások a sztárvilágban VII.
2013. augusztus 28. 15:36
|
|
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 offline
|
Marlene Favela-Jessica Alba szerintem...
2013. augusztus 28. 15:37
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Szerintem ezt a cikksorozatot már felesleges erőltetni, nincs sok értelme. Az elsőben tényleg voltak egymásra nagyon hasonlító sztárok, a másodikban is akadtak, de azóta hülyeség az egész. Attól hogy két sztárnak hasonló a haja meg ugyonolyan beállításból készült róluk a bevágott fotó, nehogymár egyből "hasonmásoknak" nevezzük őket.. Főleg ha az arcuk nagyon eltérő
De ez csak az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
TheDanush
2013. augusztus 28. 16:15
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
A következő cikkbe bele lehetne tenni Palvin Barbarát és Natalia Vodianova-t is!
Ők tényleg hasonlítanak, sokak szerint.
2013. augusztus 28. 16:22
|
|
Katy Perry Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 156714 offline
|
Szinte semennyire sem hasonlítanak ..
2013. augusztus 28. 16:27
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Lehet le kéne cserélnem a szemüvegemet, de szerintem egyáltalán nem hasonlítanak. Vannak azonos arc tulajdonságok, de például egyiket sem téveszteném össze. Szerintem már nem sok értelem van az ilyen cikknek, mert a legtöbb hasonló sztárt már kiveséztünk és most már csak jönnek az erőltetett példák.
2013. augusztus 28. 16:37
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Cory Monteith és Adam Brody arca között van hasonlóság.
2013. augusztus 28. 16:42
Ennyi erővel Anna Faris meg Jennifer Lawrence is hasonlít!
Van kb. 1-2 ami tényleg hasonlít pl. Jennifer Lowe Hewitt-Lacey Chabert,vagy pl. Gabrielle Aplin-Cher Lloyd, de a többibe egy kicsi hasonlósák se szorult. Bár ha jobban megnézed Adam-Cory is egy nagyon nagyon kicsit.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.