Hajráá!
Palvin Barbaráért megőrülnek a dél-koreaiak
2013. augusztus 28. 19:22
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Lizzanna én nem szóltam le ,csak ,hogy vannak különlegesebbek is ,csak úgye van akit pénzeli apu ezért csinálhatja azt amit... -.- csak az előző kommentelővel egyetértve csak azért híres mert Selena És Justin drámájában vett részt.
ízlések és pofonok...
2013. augusztus 28. 19:25
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ha modellekről van vmi cikk, mindig csak azt látom "az utcán szebbek vannak" Kit érdekel?! Mégsem ők vannak a magazinokban meg a kifutón. Kinek fizetett az apja?! Marc Jacobsnak Calvin Kleinak akiknek annyi pénzük van, hogy nem tudják hová tenni?! Gondolkodjatok már kicsit?! Baba arca van, attól különleges! Natalaia Vodianova neve biztosan nem mond semmit.... 14 éves kora óta modellkedik, megdolgozott azért, hogy ott legyen. Baxus Magyarok...... rajongjatok Júúústin Bíberért az való nektek!!! Szánalom! Lehet hogy csak a magyarokkal öntelet és egoista, de megértem!
2013. augusztus 28. 19:27
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ki a faxxt érdekel Selena meg Júúúúsztin drámája?!
2013. augusztus 28. 19:52
|
DylanSmith |
|
"Egyedül azért ismeri most hirtelen az egész világ, mert belecsöppen Bieber és Gomez szerelmes szappanoperájába és korántsem a tehetsége miatt."
Hahahaa............. ez baromság!!!
Ő le volt bookingolva a VS showra. Az meg más kérdés h Júúúústin is ott volt, csak tudnám minek. Csorgatta a nyálát a modellekre.... Barbit a VS, Loreal tette híressé meg a Calvin Klein Euphoria, Cartier.... Különben meg külföldön sokkal jobban imserik a modellek nevét (a szakmán kívül is) mint itthon! Az már csak hab a tortán hogy azzal pincsifing Júúúsztinnal fotózkodott.
Hahahaa............. ez baromság!!!
Ő le volt bookingolva a VS showra. Az meg más kérdés h Júúúústin is ott volt, csak tudnám minek. Csorgatta a nyálát a modellekre.... Barbit a VS, Loreal tette híressé meg a Calvin Klein Euphoria, Cartier.... Különben meg külföldön sokkal jobban imserik a modellek nevét (a szakmán kívül is) mint itthon! Az már csak hab a tortán hogy azzal pincsifing Júúúsztinnal fotózkodott.
2013. augusztus 28. 20:05
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
xxxMajaxxx...szerintem is nagyon idegesítő...most hirtelen felkapott lett, de higgyetek nekem, 2 év múlva seholsem lesz...(egyébként szerintem nem is annyira szép.Magyarországon vannak sokkkal szebb lányok is...) :$ :@
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 28. 20:28
|
DylanSmith |
|
Idézet (Kitti love J. B. @ 2013.08.28. 12:41)
Na ez az a lány akit annyira utálok és utálok.
Olyan bűn csúnya és nem hiszem el hogy csak én látom ilyen bűn rondának. Semmit sem érdemel meg. A starity-n pedig én nem láttam hogy valaki írt volna botrányairól mert van.
Olyan bűn csúnya és nem hiszem el hogy csak én látom ilyen bűn rondának. Semmit sem érdemel meg. A starity-n pedig én nem láttam hogy valaki írt volna botrányairól mert van.
Te meg szimplán vak vagy. Jól nézd meg a fényképet amin a pincsifing Júúúsztinoddal va lefotózva, mert a bíberke kő ronda mellette!!
2013. augusztus 28. 21:19
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
annyira gyönyörű.
2013. augusztus 28. 21:23
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Nem annyira szerény, mint gondoljátok... Szerintetek a két szép szeméért meg az alakjáért vették be( abban egyetértek, hogy tényleg gyönyörű)De a VS színfalai mögött, nem nagyon szeretik egymást a modellek, csak megmondják nekik, hogy mosolyogjatok, imádjátok egymást, vagy ki fognak rúgni. Ide szerénységgel nem lehet bejutni, kőkemény harc van egy VS anygyalszárnyért is. Azért büszkék vagyunk rá
2013. augusztus 28. 21:32
|
|
vidoriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 210586 offline
|
amúgy meg mindenki csak azt mondja hogy: de ronda, még a járókelők is szebbek akiket az utcán látok, jajj nézzetek csak rá olyan csúnya! hát most komolyan hova fejlődött az emberiség.....Amúgy tényleg úgy beszéltek mintha ti szebbek lennétek! mert ha szebbek vagytok akkor biztos ti vagytok a Victoria's Secret arca
2013. augusztus 28. 21:58
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Nem olyan gyönyörű... -.- Nekem van nála sokkal szebb ismerősöm. Persze, mindenkinek más a szép, nekem nem Barbi.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.