Palvin Barbaráért megőrülnek a dél-koreaiak
2013. augusztus 28. 14:41
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
igen csak szerencsés az tuti ._. Nem mondom hogy nem szép,de egy modellnek KÜLÖNLEGESnek kell lennie,nem pedig csak szépnek..persze lehet egyben szép is
viszont (szerintem!ez az én véleményem,lehet más nem így gondolja,hisz minden embernek más ízlése van) az Ulzzang-ok szebbek
de mivel az Ulzzang-ok alapban Koreaiak :"D ő meg Magyar...ezért persze hogy nem kell összehasonlítani őket...
d na mindegy...Igazán szerencsés lány az tuti!
2013. augusztus 28. 14:47
Én például imádom, és nagyon büszke vagyok rá...
2013. augusztus 28. 15:00
|
|
selena gomez 1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 130627 offline
|
nagyon szuper hogy egy magyar lány ilyen sikereket ér el, gratulálok neki
2013. augusztus 28. 15:10
„Sziasztok! Palvin Barbara vagyok, a L'Oreal szépségnagykövete és azért vagyok itt, hogy bemutassam hogy mindenki fehér lesz,,
2013. augusztus 28. 15:16
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Gratulálok,bár nem igazán csípem...
2013. augusztus 28. 15:21
Gratulálok.....nem, hogy örülnétek a sikerének, inkább lehordjátok mindennek...GRATULÁLNI tudok csak -.-"" Ugyan ez volt ByeAlexxel..őt eleinte én se szerettem, de aztán rájöttem inkább TÁMOGATNI KÉNE!! (ez csak egy példa volt) Komolyan nem értelek titeket -.-""
1 felhasználónak tetszik:
Angelx
2013. augusztus 28. 15:26
|
|
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline
|
őrüljenek csak meg.
2013. augusztus 28. 15:29
Idézet (Lizzanna @ 2013.08.28. 15:21)
Gratulálok..nem, hogy örülnétek a sikerének, inkább lehordjátok mindennek...GRATULÁLNI tudok csak -.-"" Ugyan ez volt ByeAlexxel..őt eleinte én se szerettem, de aztán rájöttem inkább TÁMOGATNI KÉNE!! (ez csak egy példa volt) Komolyan nem értelek titeket -.-""
2013. augusztus 28. 15:42
|
|
Ágika21MézesMαckóღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1836 Csatolások: 109 Azonosító: 180845 offline
|
Lizzanna mért kéne támogatnunk? hisz ,mint ha nem is magyar lenne úgy viselkedik... akkor meg. Ráadásul sokkal különlegesebb magyar lányok vannak tőle. csak sajnos nem mindenkit zsebel apuci
2013. augusztus 28. 16:00
|
|
ShenaylaSheyka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3669 Csatolások: 40065 Azonosító: 158683 offline
|
Idézet (AshleyBorn @ 2013.08.28. 13:56)
Barbi már elég ismert, és a közösségi oldalakon többnyire külföldiek a látogatók, vegyük példának okáért a Twittert. Ha elkezdene magyarul válaszolgatni az embereknek, vagy esetleg az anyanyelvén próbálna tweetelni, akkor kevesen értenék meg. Hiszen a magyart nem egy Világnyelv. De abban igazad van, hogy ha egy Magyarországon élő személy ír neki, akkor illendő lenne magyarul válaszolnia.
A másik, amihez késztetést érzek, hogy hozzá szóljak, az a botrányairól való szilárd meggyőződésetek.
Én személy szerint sose hallottam, hogy drogozott, vagy ittasan vezetett, esetleg beszólt valakinek, akinek nem kellett volna.
A média pedig szinte csak ezeket hozza fel nagy szenzációnak.
Erről ennyit! Én szeretem Barbit, és büszke vagyok rá az ország nevében is, hogy ilyen sikereket ért el.
De ez ismét csak az én véleményem. xx
A másik, amihez késztetést érzek, hogy hozzá szóljak, az a botrányairól való szilárd meggyőződésetek.
Én személy szerint sose hallottam, hogy drogozott, vagy ittasan vezetett, esetleg beszólt valakinek, akinek nem kellett volna.
A média pedig szinte csak ezeket hozza fel nagy szenzációnak.
Erről ennyit! Én szeretem Barbit, és büszke vagyok rá az ország nevében is, hogy ilyen sikereket ért el.
De ez ismét csak az én véleményem. xx
Nem értem én sem ezt a sok ellenszenves hozzászólást, akár kedveli valaki Barbit akár nem azt el kell ismerni, hogy szép lány, ahogy korábban írtam nem bírom én sem, hogy kicsit el van szállva magától. Elért sok mindent amiről szerintem jó sok lány csak álmodozhat, és nekünk büszkének kellene lennünk, hogy ismeri a nevét a világ és általa Magyarország is felkerült a térképre.
Ahogy írtad azzal nincsen gond ha a twitteren nem posztol magyarul, de könyörgöm magyar anyanyelvű és nem tud beszélni. Ha láttál már vele interjút, hallottad már magyarul beszélni akkor neked is be kell látnod ezt!!
2013. augusztus 28. 16:10
Idézet (Ágika21 @ 2013.08.28. 15:42)
Lizzanna mért kéne támogatnunk? hisz ,mint ha nem is magyar lenne úgy viselkedik... akkor meg. Ráadásul sokkal különlegesebb magyar lányok vannak tőle. csak sajnos nem mindenkit zsebel apuci 
Hogy viselkedik? Azért, mert láttatok róla olyan interjút ahol bunkónak tűnt, vagy más a hanglejtése mint amit ti megköveteltek? Lehet, hogy rossz napja volt, lehet, hogy elege volt mindenből..neked nincsenek ilyen perceid? Szerintem nagyon aranyos lány és PONT! Mondhatsz róla rosszat, de csak úgy mondom NEM ÉRDEKEL! Igen lehet vannak különlegesebb lányok, lehet! Lehet sok minden! Az is, hogy nem azért lett híres, mert (hogy a te stílusoddal éljek) apuka perkált! Nem tudnátok egyszerűen örülni, hogy ezzel eggyütt a magyarokat is jó színben tünteti fel? Nem azt mondom, hogy tökéletes, de te az vagy? Én sem vagyok az! Senki sem az! Nem kell őt szeretni, de el lehetne fogadni őt is és nem leszólni minden mozzanatáért! Ja, hogy az túl egyszerű lenne, hogy elfogadjatok valakit és nem irigykedni rá!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.