Palvin Barbaráért megőrülnek a dél-koreaiak
2013. augusztus 28. 13:46
ezt a lányt hol nem szeretik?
nagyon szép és igazán aranyos csajszi
2013. augusztus 28. 13:48
|
|
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline
|
nagyonbüszke vagyok , hogy magyar származású a Barbi gyönyörű meg lehet érteni miért szeretik
2013. augusztus 28. 13:51
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Palvin Barbara szerény?
Jót röhögtem ezen,szerintem vannak nála sokkal szebb magyar modellek és egyáltalán nem szimpatikus!
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 28. 13:52
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Még mindig nem értem, hogy miért kap ekkora felhajtást ez a lány. Talán mert van egy szép kis arcocskája, ami az évek előrehaladtával úgyis megfakul és ráncossá válik a sok L'Orealos egészségtelen sminkcucc miatt? Ha ennyi dolog elég is emberek millióinak a figyelméhez, akkor elég hülye világban élünk.
Láttam már vele jó pár interjút, és meg kell, hogy mondjam, egyáltalán nem szerény, sőt nagyon is fennhéjázó, amolyan 'én vagyok a világ közepe' típus. Ráadásul kapásból legalább öt koreai színésznőt/modellt tudnék mondani, akik sokkal különlegesebb külsővel rendelkeznek nála, ráadásul még tehetségesek is.
Láttam már vele jó pár interjút, és meg kell, hogy mondjam, egyáltalán nem szerény, sőt nagyon is fennhéjázó, amolyan 'én vagyok a világ közepe' típus. Ráadásul kapásból legalább öt koreai színésznőt/modellt tudnék mondani, akik sokkal különlegesebb külsővel rendelkeznek nála, ráadásul még tehetségesek is.
2013. augusztus 28. 13:56
|
|
AshleyBornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.06. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 208428 offline
|
Ismét eldobom az agyamat ezektől a kommentektől.
Már ne is haragudjatok, de Barbinál normálisabb modellel én még nem találkoztam.
Ha leszólítod az utcán, akkor nem zavar el a: "Hagyjál már, úristen!" szöveggel, hanem szóba áll veled, és ha fényképet szeretnél vele csinálni, az esetek többségében bele is egyezik. Az meg, hogy csúnya, hát elképesztő mennyire irigyek vagytok. Barbi egyáltalán nem ronda. Ha az lenne, valószínűleg nem lenne L'Oreal szépségnagykövet, vagy Victoria's Secret modell sem.
És ez a nem tud magyarul... Ne haragudj kedves hozzászóló, nem téged akarlak bántani, hiszen ez a saját véleményed, de Barbi már elég ismert, és a közösségi oldalakon többnyire külföldiek a látogatók, vegyük példának okáért a Twittert. Ha elkezdene magyarul válaszolgatni az embereknek, vagy esetleg az anyanyelvén próbálna tweetelni, akkor kevesen értenék meg. Hiszen a magyart nem egy Világnyelv. De abban igazad van, hogy ha egy Magyarországon élő személy ír neki, akkor illendő lenne magyarul válaszolnia.
A másik, amihez késztetést érzek, hogy hozzá szóljak, az a botrányairól való szilárd meggyőződésetek.
Én személy szerint sose hallottam, hogy drogozott, vagy ittasan vezetett, esetleg beszólt valakinek, akinek nem kellett volna.
A média pedig szinte csak ezeket hozza fel nagy szenzációnak.
Erről ennyit! Én szeretem Barbit, és büszke vagyok rá az ország nevében is, hogy ilyen sikereket ért el.
De ez ismét csak az én véleményem. xx
Már ne is haragudjatok, de Barbinál normálisabb modellel én még nem találkoztam.
Ha leszólítod az utcán, akkor nem zavar el a: "Hagyjál már, úristen!" szöveggel, hanem szóba áll veled, és ha fényképet szeretnél vele csinálni, az esetek többségében bele is egyezik. Az meg, hogy csúnya, hát elképesztő mennyire irigyek vagytok. Barbi egyáltalán nem ronda. Ha az lenne, valószínűleg nem lenne L'Oreal szépségnagykövet, vagy Victoria's Secret modell sem.
És ez a nem tud magyarul... Ne haragudj kedves hozzászóló, nem téged akarlak bántani, hiszen ez a saját véleményed, de Barbi már elég ismert, és a közösségi oldalakon többnyire külföldiek a látogatók, vegyük példának okáért a Twittert. Ha elkezdene magyarul válaszolgatni az embereknek, vagy esetleg az anyanyelvén próbálna tweetelni, akkor kevesen értenék meg. Hiszen a magyart nem egy Világnyelv. De abban igazad van, hogy ha egy Magyarországon élő személy ír neki, akkor illendő lenne magyarul válaszolnia.
A másik, amihez késztetést érzek, hogy hozzá szóljak, az a botrányairól való szilárd meggyőződésetek.
Én személy szerint sose hallottam, hogy drogozott, vagy ittasan vezetett, esetleg beszólt valakinek, akinek nem kellett volna.
Erről ennyit! Én szeretem Barbit, és büszke vagyok rá az ország nevében is, hogy ilyen sikereket ért el.
2013. augusztus 28. 14:03
Én nagyon szeretem őt, szerintem gyönyörű. Kíváncsi volnék, hogy ti 19 évesen mennyit fogtok elérni, hová fogtok jutni. Lemondjátok, hogy nem szép, pedig szerintem gyönyörű és ezzel nem csak én vagyok így hanem a több ezer vagy még több rajongója is. Ennyi erővel az összes modellt le lehetne mondani, nem csak őt, hogy idővel majd nem lesz olyan szép, mint most. Hát pedig nem egy sztár modell létezik akik már 50 felett vannak és még mindig gyönyörűek, és elnézve őt szerintem ő is az lesz mindvégig.
2013. augusztus 28. 14:05
Idézet (AshleyBorn @ 2013.08.28. 13:56)
Ismét eldobom az agyamat ezektől a kommentektől.
2013. augusztus 28. 14:09
|
|
bellafan77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 207661 offline
|
én szeretem barbit nagyon aranyos szép*-*
2013. augusztus 28. 14:13
bellafan77
de Bella Thorne kenterbeveri őt szépségben és aranyosságban
de Bella Thorne kenterbeveri őt szépségben és aranyosságban
2013. augusztus 28. 14:13
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Idézet (Nina Costaninova @ 2013.08.28. 14:03)
Én nagyon szeretem őt, szerintem gyönyörű. Kíváncsi volnék, hogy ti 19 évesen mennyit fogtok elérni, hová fogtok jutni. Lemondjátok, hogy nem szép, pedig szerintem gyönyörű és ezzel nem csak én vagyok így hanem a több ezer vagy még több rajongója is. Ennyi erővel az összes modellt le lehetne mondani, nem csak őt, hogy idővel majd nem lesz olyan szép, mint most. Hát pedig nem egy sztár modell létezik akik már 50 felett vannak és még mindig gyönyörűek, és elnézve őt szerintem ő is az lesz mindvégig.
Hallottad már, hogy egy modellnek nem szépnek, hanem különlegesnek kell lennie? Persze, emellett szép is lehet, de a lényeg, hogy különleges legyen az arca. Barbi pedig nem ilyen. Max. a harcsaszájától úgy tűnhet, de ő nem különleges arcfelépítésű. Minden 3. pesti lánynak olyasmi arcfelépítése van, mint neki.
Keress rá gugliban Constance Jablonski vagy Liu Wen modellekre. Na ők valóban szépek, és különleges arcuk van.
2013. augusztus 28. 14:16
Hmm,... hát, nem is tudom. Hol ellenszenvesnek találom őt, hol szimpatikusabbnak. Nem tudom melyik tábornál állapodjak meg. :/
A külsejéről annyit, hogy nekem az arca átlagosnak hat. Sminkkel, smink nélkül is ugyanúgy néz ki. Szép. Ennyi.
A lábszárai pedig görbék. :|... Maradok annál, hogy az 'átlag'-ba választottak bele anno az ügynökei. Amiért talán többre tarthatják őt a többi modellnél, az az lehet, hogy irtó sokat vigyorog a többi modellel ellentétben, akik mufurc arcot vágnak. Abból viszont rögtön elegem lett, hogy 10/9 fotón nyitva van a szája....
De mégis. A sikereit sikerre halmozza. Ezért elismerésem.
A külsejéről annyit, hogy nekem az arca átlagosnak hat. Sminkkel, smink nélkül is ugyanúgy néz ki. Szép. Ennyi.
A lábszárai pedig görbék. :|... Maradok annál, hogy az 'átlag'-ba választottak bele anno az ügynökei. Amiért talán többre tarthatják őt a többi modellnél, az az lehet, hogy irtó sokat vigyorog a többi modellel ellentétben, akik mufurc arcot vágnak. Abból viszont rögtön elegem lett, hogy 10/9 fotón nyitva van a szája....
De mégis. A sikereit sikerre halmozza. Ezért elismerésem.
2013. augusztus 28. 14:17
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Mielőtt valaki letámadna nem a féltékenység beszél majd belőlem, mert Isten mentsen, hogy egy ilyen lányra legyek az! De. Eléggé sok interjút láttam róla mivel egy időben annyit nyomták a tévében, hogy bárhova kapcsoltam ő volt ott. És amilyen alap angol tudással tud az már vicc. Azt hinné az ember, hogy mivel modell azért eléggé jól tudni kéne, de nem ez csak a látszat. Amilyen hibákat vétett komolyan szégyen. Szerintem még én is jobban tudok nála angolul.
Az meg, hogy milyen nagyképűséggel adja el magát. Ha valami olyat kérdeznek tőle semmi humor érzéke. Jó nem azt mondom, hogy vigyorogjon minden interjú során, mint egy tejbe tök de akkor is. Magyarországon szerintem vannak nála sokkal karakteresebb arcú modellek is: Mihalik Enikő elsősorban aki mostanában háttérbe szorul. Na neki sokkal különlegesebb arca van, mint Barbinak az szent. És azt is valljuk, be, hogy a Japánoknak meg ilyeneknek mindent el lehet adni.
2013. augusztus 28. 14:29
|
|
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline
|
Sokan írták, hogy nem karakteres az arca, nincs benne semmi különleges, és ez végül is igaz is, de szerintem pont ezért van akkora sikere. Egy hozzá hasonló 'lány a szomszédból' típusú modellel egyszerűbben azonosulnak az emberek, mint egy nagyon különleges arcszerkezetű hölggyel, mint mondjuk Mihalik Enikő... Az én véleményem szerint mind kettőre szüksége van a divatvilágnak : )
2013. augusztus 28. 14:38
Szeretem őt, sőt imádom, de túl van értékelve...
Ez is elvan túlozva, hogy odavannak érte.
Ez is elvan túlozva, hogy odavannak érte.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.