Starity

Selena Gomez büszke Demi Lovatóra

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 28. 16:05 #161
- törölt felhasználó -    
gondolom, Selena ... x
2013. augusztus 28. 16:08 #162
Fresh89
Fresh89

Státuszyou're my flashlight
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 593
Csatolások: 33
Azonosító: 171138
Hányok már ettől a sok utálótól! Húzzatok melegebb égtájakra és ott nyomjátok magatoknak a hülyeségeket. Nem értem, miért kell egy ilyen cikk alatt ilyen idiótaságokkal jönni, hogy playback, meg egy nagy szar ez a csaj... Egyszerűen csak kuss és kész. Inkább példát kéne venni róla, illetve tisztelni, mert sokan nem képesek ilyenen végigmenni. Köszöntem.
2013. augusztus 28. 16:51 #163
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Hát szerintem mindenki büszke lehet rá.Egyébként sokkal jobb énekes Demi mint sok más énekes nő!Vagy akár színészkedésben is sokkal jobb.Egyébként aki nem szereti Demit AZ AKKOR MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK OLVASSA EL ÉS VÉLEMÉNYEZIK!Nem kell más énekes nőt isteníteni itt amikor köztudot hogy sok a Lovatics és ők úgy is szeretik!LOVATICSOK TARTSUNK KI DEMI MELLET!
1 felhasználónak tetszik: Nórii. SelFan.
2013. augusztus 28. 17:10 #164
- törölt felhasználó -    
Tudtam, hogy a maim napig nagyon jó barátnők biggrin.gif Sel+Demi=Delena heart.gif
2013. augusztus 28. 17:12 #165
- törölt felhasználó -    
Az emberek méltán lehetnek büszkék Demire. smileeee.gif
2013. augusztus 28. 17:21 #166
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Genoveva01 @ 2013.08.28. 08:41)
Hát...elolvastam minden hozzászólást és durvábbnál  durvábbakat olvastam. Beyla "kisregénye" nagyon sok igazságot tartalmaz,de nem mindenben értek vele egyet. Ugyanis mi mindannyian honnan tudjuk,hogy Demi mit élt meg valójában és mit nem. Kedves Beyla te minden sztárt első látásra elítélsz és le szól,illetve nem gondolsz bele a dolgokba. És most jönni fog a "ha nem tetszik miért olvasod el duma". Köszönöm nem kérek belőle,ugyanis eddig soha nem akartam írni neked,viszont most betelt a pohár. Szóval oké ez egy fórum és mindenki azt ír,amit akar,de akkor is kicsit sok vagy sokszor. Tehát látszik,hogy benned is van önteltség,némi beképzeltség és az a tudat,hogy te mindent jobban tudsz mindenkinél és jogod van szidni bármelyik embert a 7 milliárd közül és ez irritáló,nem lehet nem észrevenni. Mert lehet,hogy te úgy gondolod,hogy csak te és a körülötted élő emberek élhetnek meg nehéz betegségeket,lehetnek depressziósak vagy egyéb. De a hírességek is emberek és nekik is lehet különböző problémájuk. Szerintem  ha Lovato nem lenne híres akkor talán jobban elviselnéd és nem szidalmaznád. Illetve még azt is hozzá tenném,hogy van benned némi irigység is. Részemről ennyi lenne,köszönöm a figyelmet.
U.I. : Ezeket a dolgokat elfogultság nélkül és a Demi iránti szeretetemet félretéve írtam wink.gif

Huhh, személyeskedés level 999. biggrin.gif Erre csak annyit tudok mondani, hogy az érveim mellett kiállok, ám lehet, hogy túl erőszakosan, s ez bántja mindenki lelkiismeretét. Tulajdonképpen demikét te is első látásra ítélted meg - nem ismered őt, úgy, ahogyan én sem. Csupán te pozitívan ítélted meg én pedig negatívan, ennyi. Miben különbözik? Majd akkor mondj ilyeneket, ha személyesen ismered és tévedek, ugyanis nem tudod, hogy amiket leírtam azok tévesek vagy jók. Egyébként benned is van egy csipetnyi arrogancia és beképzeltség, hiszen az egész hozzászólásodban a fejem felett töröd a pálcát és előítélkezel. Hogy is van ez? laugh.gif Te megteheted én meg nem? laugh.gif Sőt, honnan veszed a bátorságot az okoskodó hozzászólásodat megírván, hogy felettem mondj ítéletet? Nincs jogod hozzá, úgy, ahogy nekem sincs jogom ahhoz, hogy elhordjalak mindennek. Szóval csak nem bort iszol és vizet prédikálsz? laugh.gif Irigy meg nem vagyok, mert nincs bennem ambíció. Demike buta is, csúnya is, rusnya is és a kisfilmet megnézve, hát baromi gyenge jellem, aki összeroppan attól is, ha egy inci-finci kis problémával kell szembenéznie. Bocs, valahogy nem akarok egy kiélt tinisztárocska lenni, aki már a rehabot is megjárta - nem vágyok erre az életre, ugyanis teljesen más szakma felé orientálódok. Anno májluskánál is elmondtam, hogy maximum akkor lennék irigy, ha női mentősként kereshetné a kenyerét, de ez túl proli munka egy ilyen lóvátó félének . Éneklés, fényűzés és demike élete helyett nekem speciel a mentőzés a vágyálmom az USA-ban. Na, akkor talán irigykednék, mert egészségügyi okok miatt nem mehettem mentőtiszti karra. Összegezve a dolgot majd akkor tarts nekem hegyibeszédet, ha nem ugyanazt csinálod, mint én. Így szimplán csak magadat járatod le. Na, viszontlátásra! laugh.gif
5 felhasználónak tetszik: Eszti0305, MadHatter, Charlotte Benning, Sztár Mániás, Barbez
2013. augusztus 28. 17:24 #167
Lisa7003
Lisa7003
fitnessfan

StátuszNe kövesd a divatot, légy maga a divat!
Hozzászólás: 4366
Csatolások: 188
Azonosító: 151228
Én is büszke vagyok rá! Egy igazi példakép. heart.gif
2013. augusztus 28. 18:08 #168
- törölt felhasználó -    
Neki aztán tényleg helyén van a szíve! Annyira kedves és önzetlen másokkal szemben! Őrá már csak ezért is érdemes felnézni. smileeee.gif
2013. augusztus 28. 19:44 #169
Gina99
Gina99

StátuszNem mérheted időben az örökkévalóságot. /American Horror Story/
Hozzászólás: 773
Csatolások: 0
Azonosító: 155603
Ez nagyon aranyos Demitől!<33 Szerintem nagyon sokan büszkék rá!!!
2013. augusztus 28. 20:04 #170
Selena Gomez Fun
Selena Gomez Fun

StátuszLoveYouLikeALoveSong ♥
Hozzászólás: 695
Csatolások: 3
Azonosító: 190415
Én is büszke vagyok rá! heart.gif cola.gif bday.gif
2013. augusztus 28. 20:22 #171
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
Hozzászólás: 646
Azonosító: 203688
Szerintem nem csak Selena büszke rá hanem szinte a fél világ!!! ez nagyon kedves tőle!!! thumbsup.gif heart.gif pompom.gif
2013. augusztus 28. 20:22 #172
- törölt felhasználó -    
Egy ideig én is büszke voltam.Tényleg ügyes lány,sok mindennel megküzdött és sokan nem tudják,mit élt át.Szorult bele egy kis tehetség,és szívesen segít másoknak,de.Kissé túlzásba viszi.Oké,hogy segít másoknak,mert azért nem kell arról is a sztéjsztrongot érteni.Csak az,hogy ország-világ előtt elmondja,hogy ő milyen gyönyörű,erős,nem kövér és stb.,nagyon undorító dolog.Csak többes számban mondva,hogy elhitesse mindenkivel,hogy ő segít mindenkin.Úgy vélem,eleget dolgozott ezen,és nem kell minden interjúban megosztania velünk egy újabb megrázó részletet,ilyesmit.Abból is elég,hogy mindig benyalizik egy embernek,akihez nem sok köze,barátjának tudja és segíteni akar rajta.De nem segít,csak beszél.Hoppá,azt én is tudok,nem is keveset.Elsőre tényleg jószívű,és én sem hiszek el minden alaptalan,erőltetett kritikát Demiről.Csakhogy ő nem ismeri a mértéket (szerintem),mert nem tudja,hogy segítőkész,jószívű lányból egy idő után sztéjsztrong Demike lesz.Én is szeretem Demit,de kissé nehezen találja meg az egyensúlyt.Persze együttérzek vele,és kívánom,hogy végre TÉNYLEG rendeződjön az élete,de nagyon elegem van abból,hogy még mindig sajnálnunk kell őt,hogy neki milyen rossz,mert káros cuccokhoz nyúlt csakis azért,mert daginak csúfolták a suliban,mikor egyébként egyáltalán nem az.
2013. augusztus 28. 22:01 #173
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez rendes Demitől. Bár annyiban igaza van Alice and Sassy-nak, hogy nem kéne ennyire benyaliznia mindig mindenkinek!
2013. augusztus 28. 22:05 #174
emcsikehh
emcsikehh
1DHATER

Státusz1D utáló vagyok, és mindig is az leszek. Fogadd el. :)
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 1
Azonosító: 158222
Kedves volt ez Selenától smileeee.gif
2013. augusztus 29. 09:44 #175
kpanni
kpanni
új tag

Státuszsziasztok
Hozzászólás: 5
Azonosító: 202536
igen alice and sassy de selena nem csak beszél pl multkor az egyik beteg rajongójának ő állta az egész költséget és selena tényleg kedves és nem pedig nyalizik .És még sok ilyesmit tudnék sorolni.
2013. augusztus 29. 09:44 #176
leti0417
leti0417

StátuszPretty Little Liars forever ❤️❤️
Hozzászólás: 752
Csatolások: 35
Azonosító: 203375
Ez a jótett Demitől h segít másoknak!! Jah és ari volt Sel smileeee.gif
2013. augusztus 29. 09:56 #177
- törölt felhasználó -    
Idézet (gvilcsi @ 2013.08.28. 16:51)
Hát szerintem mindenki büszke lehet rá.Egyébként sokkal jobb énekes Demi mint sok más énekes nő!Vagy akár színészkedésben is sokkal jobb.Egyébként aki nem szereti Demit AZ AKKOR MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK OLVASSA EL ÉS VÉLEMÉNYEZIK!Nem kell más énekes nőt isteníteni itt amikor köztudot hogy sok a Lovatics és ők úgy is szeretik!LOVATICSOK TARTSUNK KI DEMI MELLET!

Elnézést, nem tudtam, hogy csak az írhat ide, aki odavan ezért a kis libáért. Tudod, van, aki nem kajál be mindent, amit a sajtó ír, mert vannak, akik ennél értelmesebbek. És igen, attól még én is elolvasom a róla szóló cikkek némelyikét, pedig utálom ezt a lányt.

Kinél is jobb énekesnő, vagy színésznő? Mondjuk olyanoknál, mint Avril Lavigne vagy esetleg Helena Bonham Carter? Nem hinném.
2 felhasználónak tetszik: Elody, Beyla
2013. augusztus 29. 10:59 #178
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.08.28. 17:21)
Huhh, személyeskedés level 999. biggrin.gif Erre csak annyit tudok mondani, hogy az érveim mellett kiállok, ám lehet, hogy túl erőszakosan, s ez bántja mindenki lelkiismeretét. Tulajdonképpen demikét te is első látásra ítélted meg - nem ismered őt, úgy, ahogyan én sem. Csupán te pozitívan ítélted meg én pedig negatívan, ennyi. Miben különbözik? Majd akkor mondj ilyeneket, ha személyesen ismered és tévedek, ugyanis nem tudod, hogy amiket leírtam azok tévesek vagy jók. Egyébként benned is van egy csipetnyi arrogancia és beképzeltség, hiszen az egész hozzászólásodban a fejem felett töröd a pálcát és előítélkezel. Hogy is van ez? laugh.gif Te megteheted én meg nem? laugh.gif Sőt, honnan veszed a bátorságot az okoskodó hozzászólásodat megírván, hogy felettem mondj ítéletet? Nincs jogod hozzá, úgy, ahogy nekem sincs jogom ahhoz, hogy elhordjalak mindennek. Szóval csak nem bort iszol és vizet prédikálsz? laugh.gif Irigy meg nem vagyok, mert nincs bennem ambíció. Demike buta is, csúnya is, rusnya is és a kisfilmet megnézve, hát baromi gyenge jellem, aki összeroppan attól is, ha egy inci-finci kis problémával kell szembenéznie. Bocs, valahogy nem akarok egy kiélt tinisztárocska lenni, aki már a rehabot is megjárta - nem vágyok erre az életre, ugyanis teljesen más szakma felé orientálódok. Anno májluskánál is elmondtam, hogy maximum akkor lennék irigy, ha női mentősként kereshetné a kenyerét, de ez túl proli munka egy ilyen lóvátó félének . Éneklés, fényűzés és demike élete helyett nekem speciel a mentőzés a vágyálmom az USA-ban. Na, akkor talán irigykednék, mert egészségügyi okok miatt nem mehettem mentőtiszti karra. Összegezve a dolgot majd akkor tarts nekem hegyibeszédet, ha nem ugyanazt csinálod, mint én. Így szimplán csak magadat járatod le. Na, viszontlátásra! laugh.gif

Egyszerűen nem értelek. Totál magad ellen beszélsz. Prédikálsz itt arról, hogy (idézlek) "Nincs jogod hozzá, úgy, ahogy nekem sincs jogom ahhoz, hogy elhordjalak mindennek." Erre két mondat után: "Demike buta is, csúnya is, rusnya is és a kisfilmet megnézve, hát baromi gyenge jellem, aki összeroppan attól is, ha egy inci-finci kis problémával kell szembenéznie." Jézusom... Össze vissza beszélsz. Te lehordhatsz bárkit, de ha más teszi ezt, akkor már fel vagy háborodva, hogy mit képzel az illető magáról, kész vicc. (Az pedig mellékes, hogy egy sztárral teszed ezt, mert Ők is ugyanolyan emberek mint például Te vagy Én, akiket nem ismersz személyesen, szóval rohadtul semmi jogod nincs hozzá...)
2013. augusztus 29. 11:11 #179
- törölt felhasználó -    
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.08.28. 12:30)
Ja, hogy a virnyákolást hívják manapság éneklésnek? Elnézést kérek. Másrészt, a playback, és a stúdiós rásegítés sokat dob egy ilyen "tehetséges" kis senki hangján.  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Én szégyellem magam, amiért Avril Lavigne-t, Celine Dion-t és Enyát hallgatok, akiknek még hangjuk és tehetségük is van. Majd ha Demike olyan hangokat fog kiékelni, mint ők, és nem csak sajnáltatja magát a "sz*r" élete miatt, akkor felnézek rá. 
Egyébként én is szeretnék olyan "sz*r" életet, ami neki van. Szeretnék úgy szenvedni, mert luxuskocsim, meg luxusvillám van, meg akárhánymilliárd dollárom, és nincsenek anyagi gondjaim.  rohog.gif 
Másrészt, ez a sztéjsztrong is baromság. Ha tényleg sztrong lenne, eleve nem kezdett volna drogozni. Ez is csak majomparádé, hogy megint vele foglalkozzanak. Hát igen, ahogy mondani szoktam, a tehetség hiányát botrányokkal kell pótolni.

Látom nagyon megszállott Demi rajongó vagy, hogy újra és újra visszatérsz a róla szóló cikkekhez. Ennyire elvakultan hogy tudsz valakit utálni, hogy még azt sem vagy képes elismerni ha az illetőnek van hangja? (Ott van például Beyla, gondolom láttad már, hogy miként vélekedik Demiről, de ez mellett legalább azt elismeri, hogy szorult belé tehetség, amit tisztelek is benne, még ha sose értek egyet a véleményével akkor is.) Demire mondhatsz bármit, de pont azt nem, hogy playback énekesnőcske, mikor a hölgyemény még akkor is élőben énekel amikor épp be vannak gyulladva a hangszálai. wink.gif (Ajánlanék a figyelmedbe 1-2 felvételt.)
Végül pedig, Avril Lavigne volt az a személy, akiért életemben először rajongtam, és így tudom azt mondani, hogy Lovato hangterjedelme sokkal nagyobb mint Avrilé. Úgyhogy én itt be is fejeztem, azt gondolsz továbbra is amit akarsz, ha neked ez örömet okoz, hogy másokkal vitatkozz és gyűlölközz. Na puszi pompom.gif
2013. augusztus 29. 20:58 #180
Ginuu
Ginuu
❌Faded ❌

StátuszAre you insane like me?
Hozzászólás: 1356
Csatolások: 6
Azonosító: 203876
nem csak ő büszke rá,hanem szerintem mindenki! smileeee.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!