Starity

Ellie Goulding hivatalosan is szingli

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 28. 09:14 #41
- törölt felhasználó -    
Sokan írják, hogy "tök egyértelmű, hogy együtt vannak Eddel".
Igen, előfordulhat, hogy együtt vannak, de egyáltalán nem egyértelmű. Valószínűleg ezeknek a kommentelőknek nincs ellenkezű nemű barátja. Mert egy lánynak lehet fiú barátja is. És lehet, hogy annyira jó barátok, hogy megölelik egymást. Szóval egyáltalán nem egyértelmű wink.gif
2013. augusztus 28. 10:41 #42
- törölt felhasználó -    
Erről már nem most hallok elsőnek,szóval ha együtt vannak ténylegesen,akkor nagyon örülök nekik és gratulálok! taps.gif Ha nem,akkor nem,de szorítok mindkettőnek,hogy találjanak maguk mellé egy hozzájuk passzoló párt. yes.gif
Ed&Ellie párosnak nagyon örülnék!De akár Niall&Ellie duettnek is !
2013. augusztus 28. 10:53 #43
Melcsy24
Melcsy24
visszatérő vendég

StátuszBytheWay :DD
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 209
Csatolások: 0
Azonosító: 207488
Az a véleményem , hogy Eddel semmi nincs köztük. Lehet , hogy egymás kezét fogták és állítólag ölelkeztek de ez nem bizonyítja azt , hogy járnak. Lehet , hogy csak véletlenül jöttek össze és utána úgy döntöttek nem folytatják vagy csak nagyon jóban van Eddel. Itt most találgathatna mindenki , de szerintem inkább Ellie-nek kell hinni , hisz ő jobban tudja nálunk , nem? smileeee.gif
Ami pedig Niallal kapcsolatos , láttam olyan képeket , amelyeken úgy látszik mintha csókolóznának , de szerintem csak a fülébe súgott valamit. És különben is Ellie nem is szólt semmit Niallról , hogy ők együtt vannak -e vagy sem , vagyis ezt a hírt még biztosan nem tudhatjuk.
Mindennek megvan a maga ideje wink.gif
2013. augusztus 28. 10:54 #44
mialamia
mialamia
visszatérő vendég

Státusz♥Ariana,Demi,Ellie♥ 1D♥ ONO♥ The Vamps
Hozzászólás: 132
Azonosító: 167883
Esküszöm,hogy Én írtam valamit rosszul a cikkben,hogy nem tudjátok megérteni : A sorok között olvashatjátok,hogy "Bár az Ed–Ellie-páros hírét maga az énekesnő cáfolta meg"

Ergo Elena Jane Goulding kijelentette,hogy NEM JÁR Ed Sheeran-al!!!
2013. augusztus 28. 11:13 #45
- törölt felhasználó -    
Asse tom ki ez ..biggrin.gif
2013. augusztus 28. 17:50 #46
- törölt felhasználó -    
Nem azért de eldönthetné már hogy mit akar, mert eléggé szánalmas hogy két énekest is bolondit, ráadásul a sajtó előtt - tehát 100% hogy mindkettő fiú tudja. dry.gif Talán ezért sem szeretem Elliet.
2013. augusztus 28. 21:34 #47
- törölt felhasználó -    
Oh, pedig ők nagyon cukik voltak együtt.
2013. augusztus 29. 00:20 #48
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Pedig Eddel nagyon aranyos pár lennének. happy.gif
2013. augusztus 29. 01:54 #49
Gouldigger Girl
Gouldigger Girl
új tag

Státusz"Hogy mi a nevem? Csak nevek. Nem tükrözi, ki vagy..."
Hozzászólás: 37
Azonosító: 201839
"Nem azért de eldönthetné már hogy mit akar, mert eléggé szánalmas hogy két énekest is bolondit, ráadásul a sajtó előtt" Jézusom. Ell és Ed csak barátok, ezt mind a ketten pontosan tudják, és tudjuk milyen Ellie - vagyis én tuti tudom - és Ellie egy K-Ö-Z-V-E-T-L-E-N lány. És ha Ell és Ed is jól érezte így magát, és egymást támogatták ezzel akkor hajrá! Meg éppen Ellie a rossz? Mit szólhatna Milzzre? Én szeretem Milzzt, bár nem vagyok Smiler. És az, hogy Ellie és Niall csókolóztak a V Fesztivál után, nem lehet 100%-ig tuti, mivel Ell rögtön a Fesztivál után elutazott, és képek se készültek az Ell-Niall csókról, márpedig ha az 1D vmelyik tagja vmilyen lánnyal van, arról tuti kismillió kép készülne... De ez csak az én véleményem.
2013. augusztus 30. 17:29 #50
petrucii23
petrucii23
visszatérő vendég
Hozzászólás: 145
Azonosító: 206382
Eddel cukik lennének..smileeee.gif
2013. október 18. 19:06 #51
lale
lale
visszatérő vendég

StátuszWhen was the last time you did something for the first time?
Hozzászólás: 121
Azonosító: 212594
Tudom, hogy nem számít a korkülönbség, de mindketten jóval fiatalabbak nála ohmy.gif Én nem hiszem, hogy bármi komolyat is szeretne tőlük.
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok