Igen, előfordulhat, hogy együtt vannak, de egyáltalán nem egyértelmű. Valószínűleg ezeknek a kommentelőknek nincs ellenkezű nemű barátja. Mert egy lánynak lehet fiú barátja is. És lehet, hogy annyira jó barátok, hogy megölelik egymást. Szóval egyáltalán nem egyértelmű
Ellie Goulding hivatalosan is szingli
2013. augusztus 28. 09:14
Sokan írják, hogy "tök egyértelmű, hogy együtt vannak Eddel".
Igen, előfordulhat, hogy együtt vannak, de egyáltalán nem egyértelmű. Valószínűleg ezeknek a kommentelőknek nincs ellenkezű nemű barátja. Mert egy lánynak lehet fiú barátja is. És lehet, hogy annyira jó barátok, hogy megölelik egymást. Szóval egyáltalán nem egyértelmű
2013. augusztus 28. 10:41
Erről már nem most hallok elsőnek,szóval ha együtt vannak ténylegesen,akkor nagyon örülök nekik és gratulálok!
Ha nem,akkor nem,de szorítok mindkettőnek,hogy találjanak maguk mellé egy hozzájuk passzoló párt.
Ed&Ellie párosnak nagyon örülnék!De akár Niall&Ellie duettnek is !
Ed&Ellie párosnak nagyon örülnék!De akár Niall&Ellie duettnek is !
2013. augusztus 28. 10:53
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Az a véleményem , hogy Eddel semmi nincs köztük. Lehet , hogy egymás kezét fogták és állítólag ölelkeztek de ez nem bizonyítja azt , hogy járnak. Lehet , hogy csak véletlenül jöttek össze és utána úgy döntöttek nem folytatják vagy csak nagyon jóban van Eddel. Itt most találgathatna mindenki , de szerintem inkább Ellie-nek kell hinni , hisz ő jobban tudja nálunk , nem?
Ami pedig Niallal kapcsolatos , láttam olyan képeket , amelyeken úgy látszik mintha csókolóznának , de szerintem csak a fülébe súgott valamit. És különben is Ellie nem is szólt semmit Niallról , hogy ők együtt vannak -e vagy sem , vagyis ezt a hírt még biztosan nem tudhatjuk.
Mindennek megvan a maga ideje
Ami pedig Niallal kapcsolatos , láttam olyan képeket , amelyeken úgy látszik mintha csókolóznának , de szerintem csak a fülébe súgott valamit. És különben is Ellie nem is szólt semmit Niallról , hogy ők együtt vannak -e vagy sem , vagyis ezt a hírt még biztosan nem tudhatjuk.
Mindennek megvan a maga ideje
2013. augusztus 28. 10:54
|
|
mialamiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.25. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 167883 offline
|
Esküszöm,hogy Én írtam valamit rosszul a cikkben,hogy nem tudjátok megérteni : A sorok között olvashatjátok,hogy "Bár az Ed–Ellie-páros hírét maga az énekesnő cáfolta meg"
Ergo Elena Jane Goulding kijelentette,hogy NEM JÁR Ed Sheeran-al!!!
Ergo Elena Jane Goulding kijelentette,hogy NEM JÁR Ed Sheeran-al!!!
2013. augusztus 28. 17:50
Nem azért de eldönthetné már hogy mit akar, mert eléggé szánalmas hogy két énekest is bolondit, ráadásul a sajtó előtt - tehát 100% hogy mindkettő fiú tudja.
Talán ezért sem szeretem Elliet.
2013. augusztus 29. 01:54
|
|
Gouldigger Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.12. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 201839 offline
|
"Nem azért de eldönthetné már hogy mit akar, mert eléggé szánalmas hogy két énekest is bolondit, ráadásul a sajtó előtt" Jézusom. Ell és Ed csak barátok, ezt mind a ketten pontosan tudják, és tudjuk milyen Ellie - vagyis én tuti tudom - és Ellie egy K-Ö-Z-V-E-T-L-E-N lány. És ha Ell és Ed is jól érezte így magát, és egymást támogatták ezzel akkor hajrá! Meg éppen Ellie a rossz? Mit szólhatna Milzzre? Én szeretem Milzzt, bár nem vagyok Smiler. És az, hogy Ellie és Niall csókolóztak a V Fesztivál után, nem lehet 100%-ig tuti, mivel Ell rögtön a Fesztivál után elutazott, és képek se készültek az Ell-Niall csókról, márpedig ha az 1D vmelyik tagja vmilyen lánnyal van, arról tuti kismillió kép készülne... De ez csak az én véleményem.
2013. augusztus 30. 17:29
|
|
petrucii23visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 206382 offline
|
Eddel cukik lennének..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: