A legsikeresebb videoklipek: Green Day
2013. augusztus 27. 22:09
Egész jó cikk lett , de a Green Day már 26 éves , csak ugye az első lemezük jelent meg 23 éve.
2013. augusztus 27. 23:17
|
|
khverdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 210648 offline
|
Imádom őket,és tényleg jó végre a sok szemét mellett egy kis Green Day-t látni
. A kedvencem a 21 Guns,Boulevard of Broken Dreams, American Idiot, Kill The DJ (bár ez nem volt a cikkben) és a Basket Case. Wow,I love it. ♥ x
2013. augusztus 28. 08:50
Imádom őket.... A Basket Case nagyon fantasztikus, az American Idiot meg egyszerűen oltári, és nem csoda, hogy színre is vitték a Broadway-en! Mindet nagyon-nagyon szereteeeeem! <3 Green Day
2013. augusztus 28. 08:53
|
|
Miley4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 205620 offline
|
GREEN DAY 4 EVER
2013. augusztus 28. 10:19
|
|
miley és cole 4 everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 123555 offline
|
I LOVE GREEN DAY :3 <3
2013. augusztus 28. 11:20
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Mindet imádom!
:3
2013. augusztus 28. 12:19
|
|
Dont_believe_a_wordvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200711 offline
|
Jó cikk lett^-^<3
2013. augusztus 28. 19:18
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
A Boulevard of broken dreams a kedvencem
2013. augusztus 29. 11:25
|
|
Cicafülecskeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 199724 offline
|
Magát az együttest nem ismerem, viszont van pár számuk amit szeretek. Pl: Basket Case és az American Idiot.
2013. augusztus 30. 19:19
Igazából egy csomó számukat szeretem,nem tudok dönteni.Van rajtuk kívül még sok kedvencem,de ők a legnagyobbak,mert szinte minden számukat szeretem.Elég válogatós vagyok,de akkor is.
Tényleg hatalmasak,egyedi stílussal,és hatalmas tehetséggel.Nekem amúgy mások a kedvenceim,de ezeket is szeretem.
Mint cikkíró is írnék pár sort.
Nem feltétlenül ezeket szereti mindenki,de a YouTube-ról válogattam őket,és az alapján néztem a népszerűséget.
Egyébként azért akartam cikket írni,mert talán elment rá az egész délutánom,megérte!Már csak a dicséretekért is,amiket nagyon köszönök.
Arra akartam csak rámutatni,hogy a Green Day-ről nem csak rosszat hallani,sőt,ők semmiről sem tehetnek!Nekik van igazuk a "botrányaikban".Ráadásul ahogy elnézem sokan többre értékelik a Green Day-es cikkeket!
Tényleg hatalmasak,egyedi stílussal,és hatalmas tehetséggel.Nekem amúgy mások a kedvenceim,de ezeket is szeretem.
Mint cikkíró is írnék pár sort.
Nem feltétlenül ezeket szereti mindenki,de a YouTube-ról válogattam őket,és az alapján néztem a népszerűséget.
Egyébként azért akartam cikket írni,mert talán elment rá az egész délutánom,megérte!Már csak a dicséretekért is,amiket nagyon köszönök.
Arra akartam csak rámutatni,hogy a Green Day-ről nem csak rosszat hallani,sőt,ők semmiről sem tehetnek!Nekik van igazuk a "botrányaikban".Ráadásul ahogy elnézem sokan többre értékelik a Green Day-es cikkeket!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: