Pedig már mennyi nevet kitaláltak, hogy fogja hívni a következő albumját. Return of SS, Redemption, meg mindenféle. De erre senki nem gondolt, hát hihetetlen ez az ember.
Dalpremier: Eminem — Berzerk
2013. augusztus 31. 14:14
|
|
Bryannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 183 Csatolások: 24 Azonosító: 159263 offline
|
Aznap reggel felébredtem és megnéztem a twitterem, utána kisebb sokkot kaptam mikor trendelték a többiek hogy MMLP2 meg hogy jön egy újabb dal. Lehet túl fanatikus vagyok vagy hogy mondjam de azt hittem ott sírom el magam, én nagyon örültem ennek. Még előző este alig sőt semmit nem lehetett tudni, erre megébredek és kiderül hogy új album Novemberben.
Pedig már mennyi nevet kitaláltak, hogy fogja hívni a következő albumját. Return of SS, Redemption, meg mindenféle. De erre senki nem gondolt, hát hihetetlen ez az ember.
Az meg hogy az oldalát lezárták és most megint elérhető és ott van a videó amiben SZŐKE aaaa nem is lehetne jobb augusztus vége. :3 Nekem tetszik ez az új dal (a Survival is), kicsit olyan pörgős bulizós féle lett, az meg hogy lerondázta Khloé Kardashiant stb...Nem semmi.
Imádom és már nagyon várom az albumot, viszont a tracklist-es hozzászólásra mondanám hogy az fake. Pár unatkozó ember biztos kitalálta, amúgy is csak bele kell gondolni, pl miért írna megint egy dalt a volt feleségéről? RIP Kim? Ugyanmár... Itt teljesen már van készülőben (főleg hogy mindenhol megváltoztatta a képeit és pont arra amin szőke, instagramja is lett, stb), és ha igazi lenne a lista, valaki már megerősítette volna, mondjuk Paul.
Röviden ennyi a véleményem.
2013. szeptember 09. 18:42
|
|
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline
|
Idézet (Bryanna @ 2013.08.31. 14:14)
Aznap reggel felébredtem és megnéztem a twitterem, utána kisebb sokkot kaptam mikor trendelték a többiek hogy MMLP2 meg hogy jön egy újabb dal. Lehet túl fanatikus vagyok vagy hogy mondjam de azt hittem ott sírom el magam, én nagyon örültem ennek. Még előző este alig sőt semmit nem lehetett tudni, erre megébredek és kiderül hogy új album Novemberben.
Az meg hogy az oldalát lezárták és most megint elérhető és ott van a videó amiben SZŐKE aa nem is lehetne jobb augusztus vége. :3 Nekem tetszik ez az új dal (a Survival is), kicsit olyan pörgős bulizós féle lett, az meg hogy lerondázta Khloé Kardashiant stb...Nem semmi.
Imádom és már nagyon várom az albumot, viszont a tracklist-es hozzászólásra mondanám hogy az fake. Pár unatkozó ember biztos kitalálta, amúgy is csak bele kell gondolni, pl miért írna megint egy dalt a volt feleségéről? RIP Kim? Ugyanmár... Itt teljesen már van készülőben (főleg hogy mindenhol megváltoztatta a képeit és pont arra amin szőke, instagramja is lett, stb), és ha igazi lenne a lista, valaki már megerősítette volna, mondjuk Paul.
Röviden ennyi a véleményem.
Nem tudom, hogy igazi-e. Több Eminem rajongói oldalon/csoportban illetve tumblr-en írták, hogy az. Most már hatezer fajta dalcímeket láttam. Kitudja melyik lesz végül az igazi..
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: