Felejthetetlen párosok a filmvásznon II.
2013. augusztus 28. 16:52
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Nagyooon jóó cikk
2013. augusztus 28. 18:34
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
A Wayans testvéreket nagyon szeretem, minden filmjük nagyon jó.
2013. augusztus 28. 19:58
|
|
strawberryy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 945 Csatolások: 1 Azonosító: 201136 offline
|
Jó cikk lett, nagyjából mindet szeretem.
2013. augusztus 28. 20:23
|
|
Csuka Lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.02. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 188908 offline
|
Őket nem lehet elfelejteni!!!
2013. augusztus 28. 21:18
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
hat ez nagyon jo cikk lett
2013. augusztus 29. 17:52
Johnny&Helena..Wáá♥ És Tim rendezésével a legjobb
2013. augusztus 30. 01:24
|
|
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 853 Csatolások: 10809 Azonosító: 28189 offline
|
Azért itt vannak erős túlzások! Stan & Pan illetve a Terence Hill - Bud Spencer pároson kivül a legtöbb páros nem felejthetetlen , hanem vagy csak jó színészek , de leginkább éppen trendi a film , amiben szerepeltek. És attól sem lesz felejthetetlen az alakítás , mert akkor éppen a magánéletben is összejött a 2 főszereplő. Kivéve a Brad Pitt - Angelina Jolie párosnál. A Mr. és Mrs. Smithnek ( ami egyébként csak egy szimpla akció/vígjáték ) köszönhetően megszületett Brangelina és a páros bármit csinál az máris szenzáció.
Julia Roberts-Richard Gere és Kate Winslet- Leonardo Di Caprio jogosan szerepel itt , mert ők annyira jól müködtek együtt a filmjeikben , hogy a rajongók újra látni akarták őket együtt.
A HSM-re meg kétlem , hogy 10 év múlva valaki emlékezni fog. Vagy ha igen , akkor cikinek tartja és letagadja! :-D
Johnny Depp-et én Tim Burtonnel raktam volna össze , mert , ha ez a rendező és színész együtt dolgozik , akkor abból biztos valami bizarr és zseniális születik. Ha meg mindenáron színésszel párosítanám Johnnyt , akkor Keira Knightley-t és Orlando Bloomot raktam volna mellé. Robert Downey jr. is emlékezetesebb volt számomra Jude Law-val a Sherlock Holmesban , mint Gwyneth-tel a Vasember filmekben. Goslingnál meg Emma Stone ugrott be. Igaz ők nem jártak , de az Őrült , dilis , szerelemben remekül működött köztük a kémia. És a Gengszterosztagban is egy párt alkottak.
A sorozat párosok közül meg még nem lehet tudni , hogy melyik felejthetetlen. A Vámpírnaplók még megy , a Gossip Girl meg még csak pár hónapja fejeződött be. Írhattad volna Rosst & Rachelt vagy Monicát & Chandlert a Jóbarátokból ; dr. Doug Rosst & Carol Hathawayt a Vészhelyzetből ; a Gilmore lányokat ; Muldert & Scullyt az X aktákból ; Jockeyt & Samanthát a Dallasból. Ezek a sorozatok már több éve/évtizede véget értek , de mindenki tudja , hogy kik ők még ma is. ( Kivéve , aki nem nézte ! :-) )
Hiányolom a listáról a Walter Matthau - Jack Lemmon párost , Tom Hanks-et és Meg Ryant ( Joe és a vulkán , A szerelem hullámhosszán , A szerelem hálójában) , Julie Delpyt & Ethan Hawke-ot ( Mielőtt... filmek ) , Michael Douglas - Kathleen Turner - Danny De Vito triót ( A smaragd románca , A Nílus gyöngye , A rózsák háborúja). Csak néhány tipp a következő cíkkhez.
Julia Roberts-Richard Gere és Kate Winslet- Leonardo Di Caprio jogosan szerepel itt , mert ők annyira jól müködtek együtt a filmjeikben , hogy a rajongók újra látni akarták őket együtt.
A HSM-re meg kétlem , hogy 10 év múlva valaki emlékezni fog. Vagy ha igen , akkor cikinek tartja és letagadja! :-D
Johnny Depp-et én Tim Burtonnel raktam volna össze , mert , ha ez a rendező és színész együtt dolgozik , akkor abból biztos valami bizarr és zseniális születik. Ha meg mindenáron színésszel párosítanám Johnnyt , akkor Keira Knightley-t és Orlando Bloomot raktam volna mellé. Robert Downey jr. is emlékezetesebb volt számomra Jude Law-val a Sherlock Holmesban , mint Gwyneth-tel a Vasember filmekben. Goslingnál meg Emma Stone ugrott be. Igaz ők nem jártak , de az Őrült , dilis , szerelemben remekül működött köztük a kémia. És a Gengszterosztagban is egy párt alkottak.
A sorozat párosok közül meg még nem lehet tudni , hogy melyik felejthetetlen. A Vámpírnaplók még megy , a Gossip Girl meg még csak pár hónapja fejeződött be. Írhattad volna Rosst & Rachelt vagy Monicát & Chandlert a Jóbarátokból ; dr. Doug Rosst & Carol Hathawayt a Vészhelyzetből ; a Gilmore lányokat ; Muldert & Scullyt az X aktákból ; Jockeyt & Samanthát a Dallasból. Ezek a sorozatok már több éve/évtizede véget értek , de mindenki tudja , hogy kik ők még ma is. ( Kivéve , aki nem nézte ! :-) )
Hiányolom a listáról a Walter Matthau - Jack Lemmon párost , Tom Hanks-et és Meg Ryant ( Joe és a vulkán , A szerelem hullámhosszán , A szerelem hálójában) , Julie Delpyt & Ethan Hawke-ot ( Mielőtt... filmek ) , Michael Douglas - Kathleen Turner - Danny De Vito triót ( A smaragd románca , A Nílus gyöngye , A rózsák háborúja). Csak néhány tipp a következő cíkkhez.
2013. augusztus 31. 10:34
Itt a legtöbb párost ismerem és nem felejthetetlenek,de azért odatették magukat és a nevük örökre összefűződik.Mondjuk a felejthetetlen 2-3. kategóriája.
2013. augusztus 31. 16:37
Johnny nekem minden más fiilmből megmarad de oksa
2013. szeptember 01. 19:57
|
|
KatherineMoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 84 Csatolások: 4 Azonosító: 208578 offline
|
mindre emlékszem és tényleg egyszerűen felejthetetlenek
Nem tudnék dönteni, de mivel az Olsen ikrek filmjein nőttem fel talán ők állnak legközelebb a szívemhez.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: