Natalie Dormer után Stef Dawson is csatlakozott az Éhezők viadala-trilógia utolsó, dupla részéhez.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb színésszel gazdagodik a Mockingjay
2013. augusztus 26. 19:28
Már várom, nagyon szeretem ezt a filmet, kíváncsi vagyok a Futótűzre.
2013. augusztus 26. 19:30
De jo de Finnik barátnőjét csak a igazán jó szinèsz tudja eljátszani hitelesen . De azért már nagyon nagyon várom
)))
))))))),)))
))***♥♥♥♥♥♥♥♥♡♡♡♡♡
2013. augusztus 26. 19:56
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon kíváncsi leszek rá!
2013. augusztus 26. 20:01
|
|
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline
|
Nem is tűnik kattantnak, kiolvastam mind3 könyvet és nagyon teszettek, de azok előtt nem kéne lelőni a poént, akik nem olvasnak kiirhatnák az elejére, h spoiler vagy ilyesmi, de nem az én bajom, amugy a szinésznő nagyon szép
2013. augusztus 26. 20:17
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
De fura. Marhára nem így képzeltem el Annie-t, de ki tudja, még az is lehet, hogy pozitívan csalódok!
Most viszont nagyon ellene vagyok, a képek alapján úgy néz ki, mint aki Finnick anyja lehetne.
Olyan erős nőnek tűnik, a kisugárzása is olyan határozott, nem tudom elképzelni egy határozatlan, összetört, és gyenge szereplőként. Akkor már inkább Astrid Berges-Frisbey,t akivel a Karib-tenger kalózaiban játszottak együtt Sammel. Rá inkább illik a karakter, és Sammel is olyan jól működik köztük a kémia.
Most viszont nagyon ellene vagyok, a képek alapján úgy néz ki, mint aki Finnick anyja lehetne.
Olyan erős nőnek tűnik, a kisugárzása is olyan határozott, nem tudom elképzelni egy határozatlan, összetört, és gyenge szereplőként. Akkor már inkább Astrid Berges-Frisbey,t akivel a Karib-tenger kalózaiban játszottak együtt Sammel. Rá inkább illik a karakter, és Sammel is olyan jól működik köztük a kémia.
2013. augusztus 26. 20:20
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Érdekes...Kíváncsian várom már!
2013. augusztus 26. 21:17
|
|
barika1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 209834 offline
|
Huúúúúu...már naon várom
2013. augusztus 26. 21:32
|
|
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline
|
Nagyon sokáá lesz még
MOST!MOST!MOST!
2013. augusztus 26. 21:40
Úúú, de jóóó. Szerintem tökéletes Annie lesz <3
2013. augusztus 27. 08:38
Kíváncsi leszek hogyan kelti életre Anniet, bár én egyáltalán nem így képzeltem el.
2013. augusztus 27. 10:12
A könyv alapján nem ilyennek képzeltem el Annie-t. Az meg jó, hogy a cikkben megy a spoiler ezerrel.
2013. augusztus 27. 10:35
Nem láttam még a filmet, de már régóta tervezem na majd megnézem valamikor!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

2 felhasználónak tetszik: