Nemrégiben egy új gépet találtak fel a szakértők, ami nemcsak, hogy gyorsabb, de még fájdalommentesen is megszabadít minket a rég nem kedvelt tetoválásainktól!
A teljes cikkhez kattints ide!
10 perc alatt eltávolítható a tetoválás
2013. augusztus 26. 18:48
Nagyon szépen eltávolítja, mitagadás. De szerintem valaki csak akkor varrasson magára, ha élete végéig együtt él vele. Én legalább is úgy vagyok vele, ha egyszer majd lesz is nem szeretném levetetni magamról ha már egyszer valamilyen okból felvarrattam magamra.
2013. augusztus 26. 18:50
|
|
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline
|
Jó drága is lehet..:$
Deha már magamra varratok egy tetkót,akkor maradjon rajtam, akármilyen dologhoz is kötődik. És nincs valami utóhatása? bőrrák, mondjuk ,vagy mittomén?
2013. augusztus 26. 18:50
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
ez tök jó
remélem Harry leszedeti a pillangót xdd
2013. augusztus 26. 18:57
WoW...Hogy halad a technika ...
De szerintem hamarosan jön a hír, hogy kiderült, "az új teknikának komoly mellékhatásai vannak". De ne legyen igazam
De szerintem hamarosan jön a hír, hogy kiderült, "az új teknikának komoly mellékhatásai vannak". De ne legyen igazam
2013. augusztus 26. 18:57
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Örülünk annak, hogy feltalálták de biztos mocskosan drága.
2013. augusztus 26. 18:58
|
|
cucika▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.25. Hozzászólás: 1108 Csatolások: 55 Azonosító: 151711 offline
|
Szerintem eleve felesleges tetkót csinálni.
Szerintem nekem soha nem lesz, mert utálom a kötöttséget. Bármekkora metálos is vagyok nekem nincs tetkóm és kész. Nem kötelező. Amúgy is hülyeségnek tartom. Meg ha kicsit alulról nézitek a monitort, látjátok a képen, hogy megmarad a helye... Nincs az a gép, ami teljesen elmulasztja, ez van... Ja meg hát azt is hozzá tenném, hogy biztosan ** drága a kezelés. Meg szerintem tuti van valami mellékhatása, csak még nem tudnak róla. Felelősséggel szabad csak tetoválást csinálni. És jól meg kell gondolni...
2013. augusztus 26. 19:02
|
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline
|
Hát, nem tudom. Biztos jó dolog a tetoválás annak, aki szereti. Nem mindenkinek lesz rá pénze, hogy így leszedesse. Persze a hírességeknek van. De mivel mi a szürke hétköznapokban élünk, elég furán mutatna a tetoválás egy 70 éves emberen, ezt beláthatjuk...
2013. augusztus 26. 19:04
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Nekem ha lesz akkor valami kicsi mint Selena Gomez-nek(terveim szerint)!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: